Прочетете официалното описание

The Prudentina Асоциацията на образованието и културата (APEC), спонсор на Университета на Западна Paulista (Unoeste), е роден на мечтата на учителя Agripino Оливейра Лима Фильо и Ana Кардосо Maia де Оливейра Лима да се срещне с недостига на висшето образование в Presidente Prudente (SP ) и областта. През май 1972 г., тези преподаватели излязоха със заявлението за издаване на разрешение за работа на Факултета по изкуствата, науките, писма и Presidente Prudente образование (Faclepp) от Националния съвет за образование.

Тя бе разрешена от Съвета през август същата година, а на 3 октомври 1972 г. президентът, Emilio Medici Garrastazu, подписан указа 71190, създавайки първия колеж APEC, на Faclepp. След това се извършва първата кост на APEC, с 536 кандидати се конкурират за 350 места, предлагани. На 21 октомври, 1972 г., епархийския митрополит Dom José Gonçalves да Коста се доставят на учредителната лекцията на Faclepp временно в Христос помещения King Кандидат.

Благодарение на идеалите на Agripino и Ana Lima и голямото търсене на други области на знанието, през следващите години са родени на здравните колегии: Кърмещи, аптека, физиотерапия, медицина, стоматология, на клиничните посочена и места подобни лаборатории и фитнеса Sports. Тогава факултетите по строително инженерство, информационни технологии и много други топ курсове. Високата на Bongiovani Garden (сега Университет City) бързо се очертава комплексът от сгради, който включва корпус I на Unoeste.

Ръководейки се от качествено образование и живот, APEC изникна. През 1987 г. е роден кампуса II, при км 572 на магистралата Raposo Tavares в Limoeiro квартал на Presidente Prudente, с курсове в областта на селскостопанските науки, човешки и социален Applied. Същата година, на министерско постановление 83 / MEC призна Unoeste като университетски - тъй като това е единственото частно висше учебно заведение в Западна Сао Пауло с тази титла.

Университетът, както и структурите на материали, технологичен и човешки, умножени винаги с високо качество. Вдаден павилиони, клиники, ветеринарна болница, Experimental Farm, лабораторни сгради, агрономически центрове, животновъдство и други области на висшето образование, научните изследвания и постоянната практика на гражданство. Друг важен информация: посока на APEC винаги разполага с високо компетентни специалисти, много от тях са част от преподаването / административния персонал от началото до наши дни.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Турнето се откроява са подобрени, целенасочени и проведени в хода Unoeste като лидерски качества, добра връзка с човек, яснота в организацията и функционирането на идеи и ... [+]

Турнето се откроява са подобрени, целенасочени и проведени в хода Unoeste като лидерски качества, добра връзка с човек, яснота в организацията и функционирането на идеи и логически разсъждения някои професионални умения. По време на дипломирането, академичния ще бъде в контакт с дисциплини като антропология, история, география, социология, Food & напитки, Туристическо планиране, самостоятелни съоръжения, транспорт, Туристическа агенция, между другото. Специалистът по туризъм насърчава, организира и планира пътувания, събития и развлечения и бизнес дейности. И може да действа круизи, курорти, хотели, апартаменти, туристически агенции, организиране на събития, авиокомпании, тематични паркове, еко-туризъм, приключенски туризъм, консултации, увеселителни и развлекателни дейности, конферентна планиране и конвенции, органи публично, наред с много други възможности. Дипломиране в Unoeste предлага практически уроци, технически пътувания, специфична лаборатории хостинг, храни и напитки и компютъра, както и Junior Company, която дава възможност на учениците различни обучения.... [-]

Бразилия Presidente Prudente
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски