Прочетете официалното описание

Университетът на Параиба Valley - призната от MEC през 1992 Univap, е общност с нестопанска цел, преподаването, изследванията и разширение. Историята на Univap започва от 1954 със създаването на Факултета по Параиба Valley право.

Тогава другите факултети са възникнали в резултат на потребностите на региона, главно в Сао Жозе дос Кампос, които бързо се растящи с пристигането на множество индустрии. Днес университет има повече от 40 магистърски програми в различни области на знанието, администрирани от юридическите факултети, здравни науки, инженерство, Архитектура и градоустройство, образование и изкуствата и социалните науки и съобщението. Като университетски предлага продължаващо обучение и Graduate в тесен смисъл, шест магистърски програми и три докторски степени.

The Univap има най-Campus Urbanova, най-голямата инфраструктура на университета: Институт за научни изследвания и развитие (IR & D), който предвижда 44 лаборатории, оборудвани с висока точност и режещи крайни устройства; Проучване на Центъра Nature, в която е обобщена Serpentarium, Butterfly градина и детска лечебните растения и Обсерваторията по астрономия и физика на Space. В момента има три кампуса, 2 в Сао Жозе дос Кампос (Urbanova и Castejón) и 1 в Campos направя Jordao (Platanus).

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

BSc

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Бакалавърската на инженер-химик завършва UNIVAP е професионален общообразователни, която се грижи за добавяне на знания, за да ви даде възможност да работят във всички се ... [+]

Бакалавърската на инженер-химик завършва UNIVAP е професионален общообразователни, която се грижи за добавяне на знания, за да ви даде възможност да работят във всички сектори на индустрията, както и управление и проучване на различните процеси на трансформация, участващи в текущия пазар работа.

квалификация: инженер-химик

Работно време: 3840 часа (минимум 5 години)

Профил на завършилите ... [-]
Бразилия Сао Хосе дос Кампос
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски