Academy of Music & Sound Online

Представление

Прочетете официалното описание

ОТНОСНО

AMS онлайн е новаторски формални квалификации за висше образование, доставени изцяло онлайн. Това означава, че можете да кандидатствате за обучение при нас, без ограничението на географското местоположение, което ви задържа, въпреки че операцията се провежда от Обединеното кралство.

  • Може да си мислите, че вашият опит в обучението може да пострада в резултат на това, че не посещавате традиционен колеж, но това далеч не е така.
  • Всички студенти, които учат с AMS Online, се наслаждават на преподаването лице в лице чрез видео разговор.
  • Това е едно към едно.
  • Вашият учител, наставник или ръководител се фокусира буквално единствено върху вас за вашето време за контакт всяка седмица.
  • Прибавете към това гъвкавостта да бъде в състояние да учат, когато искате, и там, където искате и имате наистина гъвкав, управляема платформа, за да можете да извлечете максимума от вашата Foundation Degree, BA (Hons) допълнителното или MMus курс ,
  • Напълно утвърден от Университета в Западен Лондон .

Възпитаниците на AMS вече успешно работят в Обединеното кралство и в световната музикална индустрия, а изтъкнатите възпитаници включват:

Тристан Евънс от ВМП

Тристан Евънс - барабанист в Virgin EMI подписва групата, The Vamps. Той също така е продуцент на много от песните си. Те пускат собствен звукозаписен етикет и играят на стадиони по целия свят.

Лоренце Джоунс Блус художник на годината

Лорънс Джоунс - композитор, китарист и вокалист, печели млад изпълнител на годината през 2014, 2015 и 2016. Той подкрепя Ван Морисън, Джеймс Бей, Джолс Холанд и Бъди Гай.

Джош Кумра

Джош Кумра - Подписан в Sony RCA, той съавтор на номер 1 сингъл "Do not Go" с Wretch 32. Следва да пусне албума си, като си сътрудничи с хора като Naughty Boy и Emeli Sande.

Eddy Thrower барабани за по-ниски от Атлантическия океан

Eddy Thrower - Барабанист в долната част на Atlantis, продавайки 6 турнета в Обединеното кралство, както и 2 албума "Топ 40". Те имат музика включени в игри като Тони Хоук и Guitar Hero.

Места

Единбург

Address
1 Grassmarket
Edinburgh
EH1 2HY

Единбург, Шотландия, Великобритания

Exeter

Address
8 Coombe Street, Exeter, Devon EX1 1DB
Exeter, Англия, Великобритания

Гейтсхед

Address
191 High St
Gateshead
NE8 1AS

Гейтсхед, Англия, Великобритания

Глазгоу

Address
22 Jamaica Street, Glasgow G1 4QD
Глазгоу, Шотландия, Великобритания

Саутхемптън

Address
11 High St, Southampton SO14 2DF
Саутхемптън, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия