Прочетете официалното описание

ОТНОСНО

Нашите ученици са в сърцето на Академията за музика и звук, подкрепени от нашия екип от специални преподаватели. Предлагаме специализирано музикално и производствено образование, което Ви подготвя за кариера в съвременната музикална индустрия с признати музикални квалификации.

Основана през 1994 г., Академията за музика и звук предлага музикално образование от професионални музиканти на възраст 16-19 години, чрез бакалавърско и следдипломно обучение в Единбург, Ексетър, Гейтсхед, Глазгоу, Саутхемптън, Суиндън и онлайн.

С участието на артисти в Обединеното кралство в световната музикална сцена и нарастващата популярност на фестивалите и живата музика, внасящи £ 4 млрд. В британската икономика, това е вълнуваща индустрия, в която да участвате. Има широк спектър от кариерни пътеки, от които да следвате, от композирането на песни и производството до управлението на сцени и звукотехниката. Източник: Великобритания Music, Wish You Were Here.

Възпитаниците на AMS вече успешно работят в Обединеното кралство и в световната музикална индустрия, а изтъкнатите възпитаници включват:

Тристан Евънс от ВМП

Тристан Евънс - барабанист в Virgin EMI подписва групата, The Vamps. Той също така е продуцент на много от песните си. Те пускат собствен звукозаписен етикет и играят на стадиони по целия свят.

Лоренце Джоунс Блус художник на годината

Лорънс Джоунс - композитор, китарист и вокалист, печели млад изпълнител на годината през 2014, 2015 и 2016. Той подкрепя Ван Морисън, Джеймс Бей, Джолс Холанд и Бъди Гай.

Алумни Джош Кумра

Джош Кумра - Подписан в Sony RCA, той съавтор на номер 1 сингъл "Do not Go" с Wretch 32. Следва да пусне албума си, като си сътрудничи с хора като Naughty Boy и Emeli Sande.

Eddy Thrower барабани за по-ниски от Атлантическия океан

Eddy Thrower - Барабанист в долната част на Atlantis, продавайки 6 турнета в Обединеното кралство, както и 2 албума "Топ 40". Те имат музика включени в игри като Тони Хоук и Guitar Hero.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Academy of Music & Sound Online

Еквивалентен на 3-тата година на тази степен, този едногодишен курс е предназначен да продължи след изучаването на степен, свързана с музиката, HND или признат индустриал ... [+]

Еквивалентен на 3-тата година на тази степен, този едногодишен курс е предназначен да продължи след изучаването на степен, свързана с музиката, HND или признат индустриален опит с квалификации. Утвърден от Университета на Улвърхамптън, той е разработен така, че да отразява основните кариерни Pathways в индустрията, включително производителност, производство и бизнес.

БА (HONS) ПРОФЕСИОНАЛЕН МУЗИКАЛЕН БИЗНЕСПодробности за курсакурсОбучение, съвети и напътствия от ментори на индустриятаМрежи и сътрудничи с други музиканти и хора с умПолучете задълбочени познания за начина, по който функционират бизнеса и музикатаУправлявайте и продавайте свои собствени музикални продуктиРазширете своята автобиография и портфолио с опит и продукти от реалния животBA (Hons) Професионални музикални единициПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОЕКТ... [-]
Великобритания Edinburgh Exeter Glasgow Southampton  + 1 Още
Август 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски