Прочетете официалното описание

Backstage академия осигурява възможно най-добрата подготовка за процъфтяващата индустрия събития на живо с фантастична индустрия връзки и достъп до производствени мощности за преподаване и учене.

Основана през юли 2009 г., ние сме най-бързо спечели репутацията на един център за високи постижения зад кулисите обучение, специализирана в специалности, кратки курсове и поръчкови програми за младите студенти, доказани професионалисти и обществени групи за обучение.

Намираме се в Уейкфийлд, Западен Йоркшир, в най-големия построен за целта производство репетиция арена комплекс в Европа, LS-Live, който се счита за Jay Z, The Stone Roses, Dizzee Rascal, Лейди Гага, Роби Уилямс, The BBC, ITV и Monster Енергия за един от своите клиенти.

Като частно финансирани организация, ние се преодолее пропастта между индустрията и образованието, работи в тясно сътрудничество с водещи специалисти, които да отговорят бързо на настоящите недостиг на умения и пишат програми за обучение в съответствие с конкретни искания.

Ние предлагаме е уместно, в крак с времето на обучение, така че студентите да получат степен истинския вкус за какъв е животът в бекстейдж развлекателната индустрия, с акцент върху пригодността за заетост.

Нашите възпитаници са отишли ​​за да получат работа с световното турне на Jay Z, на Зимните олимпийски игри, на Mumford & Sons обиколката, офиса сайта на Гластънбъри, Leeds Festival, LS-Live, Alton Towers, доволен събития и Genesis театър.

timthumb

Нашата индустрия

Има голямо разнообразие от кариера в сектора на живо събитията от Тур мениджър, творчески директор и изпълнител за връзка, за да Осветление програмист, Venue Техник и звуков инженер, само за да назовем само няколко. Всяко събитие, независимо дали това е музика, концерт, модно шоу, спортно събитие, корпоративно събитие, фестивал или театър производство на, изисква екип от хора, които работят в сътрудничество, като се използват различните им skillsets да се получи успешен краен резултат. За да го пуснат в перспектива, на Бон Джоуви ", защото можем да" световно турне включи 250000 тона за производство на елементи в цяла пет етапа Touring, 200 служители, шест туристически автобуси и товарни автомобили над 80, което улеснява европейските, американските и австралийските тур дати. Великобритания Събития сектор (конференции, изложби, изложения, гостоприемство и спортни събития) генерира повече от 33 милиарда £ всяка година, с предсказанието, че това ще се увеличи до 40 милиарда £ до 2020. Източник: Великобритания за събития сектор събития създава приятни кариера, за млади и стари, мъже и жени, квалифицирана и по-ниско квалифицирана, във всички култури. Това увеличава широк спектър от творчески, технически и лични таланти да произвежда вдъхновяващи и променящи света събития. Източник: "Събитията са Великобритания" доклад от бизнес посещения и събития партньорство (BVEP), март 2014 г. ", както е една индустрия, събития водят до предоставянето на повече от 530 000 (еквивалент на пълна заетост), работа от ниво стаж нагоре ... най-важното е, че аспирация индустрия за разширяване от £ 12 млрд до 2020 г. подкрепя програмата за растеж на Великобритания ". Източник: парламентарна група UK събитие индустрия Запитване доклад в "Международната конкурентоспособност на Великобритания Събития индустрия" май - Август 2013

ourfacilities

Нашите съоръжения

Backstage академия разполага с едни от най-добрите заведения в страната за обучение зад кулисите кариера. Въз основа на производство парк в Уейкфийлд, дом на бизнеса, включително Litestructures, Brilliant Етапи, Пери Scenic Creative, LS-Live арена репетиция сложна и KB събития, студентите да се възползват от достъп до състоянието на най-съвременните студио, постановка отдел под наем, определени строителни съоръжения и реални учебни пространства.

Репетиция Arena

Едно от нещата, което ни прави толкова уникален, е връзката ни с LS-живо репетиция арена в централния ни офис, който ние използваме за ръце на практически обучения. Това е специално построен и много гъвкав пространство, което е обикновено се използва за пътуващи спектакли репетиции, филмови издънки, нови продукти, тест изгражда и събития.

На 32 м дълъг от 42м широк студио разполага с покрив капацитет 128 тона от неговите 18.2m високи манипулативни греди, 1200A (3 фаза) мощност и четири товарни рампи, което означава, че могат да се настанят всяко производство в големи мащаби. Студиото може да се използва за манипулиране на обучение, осветителни практически упражнения, етап изгражда и други практически сесии. Студентите могат също да имат възможност да се направи опит за производствата, които идват в студиото.

Трудно е да си представим колко огромна съоръжението Studio е тук, така че ние силно препоръчваме, идващи от един от нашите Дни на отворените врати, за да изглеждат кръгли ако обмисляте идва да учи тук!

Спецификации

 • Площ: 1641 кв.м (17664 м фута)
 • Дължина: четиредесет и две метра (138 фута)
 • Широчина: 39 m (128 фут)
 • Височина:
  • 16,5 m (54 фута) Към долната страна на портална
  • 18,2 m (60 фут) височина окачено лъч
  • 19,8 метра (65 фута) Максимална работна височина
 • Портални: 128 Тон покрив капацитет
 • Мощност: 1200A (3 фаза)
 • Подови настилки: R-Tek 5мм лястовича опашка блокировка плочки

Производство парк

Производство парк е пълен предварително производство и събития на живо център за Великобритания, и дом на първичния кампус Backstage академия, която споделя с еклектична смесица от живи събития бизнеси, включително Пери Scenic Creative, Brilliant Етапи, Litestructures и LS-Live.

Има пет репетиция студиото на място привеждане различни класа обиколки и продукции световни до парка, в това число: Muse, Take That, Флоренция и борците за машини и Foo.

Производство парк осигурява напълно уникален, реални събития на живо среда за студенти, докато те завършат образованието си в Backstage академия.

Всички съоръжения са на разположение за наемане за провеждане на конференции, събития и партита. Моля, обадете се LS-Live за повече информация: 01977 659888 или имейл sales@ls-live.com или да научите повече, посетете уебсайт Производство парк.

Единство Works

Възстановена неотдавна ра степен с музика на живо, единство Работи в Wakefield е открит през септември 2014 г. и е в основата на нашата BA-визуална продукция степен, както и предоставяне на учебни среди за останалите ни специалности.

Unity Works включва:

 • 600-местен място (800 изправяне)
 • 100-местен функция стая
 • Високи технологии компютърна зала с Z400 HP работни станции, с Adobe Creative Cloud, Autodesk, AutoCAD, 3ds Max, d3 и WYSIWYG
 • Пет гъвкави учебни пространства практически пространство за проучване на визуализации и технологии
 • 4k работна станция

технологии Suites

Към арена са модерни съоръжения Backstage академия, включително Apple MacBook Pro основава IT апартамент за провеждане на кръг от стандартните програми за индустрията, пълен d3 визуализация и редактиране апартамент, включващ HD проекция и съраунд звук, 3D стереоскопичен прожекционна система и набор от класна стая и семинарни помещения за настаняване на академични и практическа работа.

Нашата технология апартамента са инсталирани следния софтуер

 • Photoshop
 • Pro Tools
 • Final Cut
 • Adobe Creative Suite
 • WYSIWYG
 • Autodesk Suite
 • d3
 • Айседора
 • Vectorworks
 • ESP визия

Класната стая и семинара Spaces

Ние имаме широка гама от модерни учебни и семинарни пространства да приема едновременно академична и практическа работа.

Цех Spaces

Ние имаме редица гъвкави пространства, които могат да се използват за редица различни творчески, практически семинари. Повечето от тях са оборудвани с 3-фазно захранване, климатизация и плътни щори.

Демонстрация на продукта

Ние не просто ви научи за разнообразието от продукти и технологии, свързани с производството на събития на живо; ние показваме какво могат да направят, както добре.

Ние имаме широка гама от помещения, които могат да бъдат използвани за продуктови демонстрации, което ви позволява да видите на технологията в действие отблизо и дори имат отидат сами.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BA

Backstage Academy

Специално проектирани да се движат с тенденциите на съвременните събития, Visual Проектиране и производство BA курс Backstage академия на живо (Hons) е считан за пионер в ... [+]

Специално проектирани да се движат с тенденциите на съвременните събития, в Backstage академия Живо Visual Проектиране и производство BA (Hons) Разбира се е считан за пионер в рамките на събития индустрия на живо.

производство на живо е все по-важна пазар, както и нашата пълен работен ден, от три учебни години е била изваяна заедно с височина индустрията компании като d3 Technologies, FIX8Group, Зелен Хипопотам, PRG XL Video и Panasonic, за да подхранват обещаващи студенти в индустрия- готови професионалисти.... [-]

Великобритания Wakefield
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Backstage Academy

Утвърдени от Университета в Болтън, степента на живо Събития Производство (Top-нагоре) BA (Hons) осигурява прогресия маршрут за студенти, които са завършили успешно нашит ... [+]

Утвърдени от Университета в Болтън, на Събития на живо Производство (Top-нагоре) BA (Hons) степен осигурява прогресия маршрут за студенти, които са завършили успешно нашите събития на живо Производство FDA или други, свързани с ниво 5 квалификация.

The Top Up година се фокусира върху управлението и ще осигури по-добра представа основните въпроси, които участват в стратегическото управление на големи събития, фестивали и места. Личностно и професионално развитие е подчертано и насърчава по време на програмата, заедно с умения за заетост и ангажимент за непрекъснато професионално развитие. Модулите засилват професионално естество на програмата и са предназначени да обучава студенти за проектиране, разработка и внедряване на стратегии за управление на ключови области в сектора на живите събития за успешна кариера събитиен мениджмънт.... [-]

Великобритания Wakefield
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Backstage Academy

Степента на етапа на управление на BA (Hons) е първият по рода си, посветена на предоставянето на следващото поколение Сцена Мениджъри за събития на живо, включително: те ... [+]

The Етап управление на BA (Hons) степен е първият по рода си, посветена на предоставянето на следващото поколение Сцена Мениджъри за събития на живо, включително: театър, турнета, корпоративни, спортни, и живеят на открито събития и фестивали. Има една вълнуваща гама от събития, които се нуждаят от специализирани умения за управление на сцената, за да осигури нормалното им движение и е с този курс ние даваме уникален поглед върху управлението на всичко от театрални сцени на място телевизия работа и спортни събития, за да фестивали.... [-]

Великобритания Wakefield
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Backstage Academy

Събития на живо Производство BA (Hons) Курсът на обучение е иновативна курс, който ви запознава с всички различни области на производство събитие, във всички сектори. Тоз ... [+]

The Събития на живо Производство BA (Hons) Специалността е иновативна курс, който ви запознава с всички различни области на производство събитие, във всички сектори. Този курс се предлага и като степен основа на две години.

Този курс се фокусира много по заетост, да гарантира, че ви оставя с широка гама от съответен опит, заедно с подходящите умения и нагласа за работа в безопасен и отговорен начин. Вие ще получите набор от сертификати въз основа на отрасъла по време на първия модул, който ще ви снабди с основни знания и умения, за да ви направи по-пригодни за заетост на събития през курса, да се изгради на вашия трудов стаж портфолио. До края на първите две години, вие ще бъдете в състояние да се ангажират с избор от творчески процеси, от проект за музика на живо, за да популярността на марката, които се занимават с хора на изкуството или просто управление на очакванията на клиента си, и ще имате по-добро разбиране на различните процеси и технологии, които се използват в индустрията.... [-]

Великобритания Wakefield
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски