Bucks New University

Представление

Прочетете официалното описание

Нашето минало

Bucks New University първоначално е основан през 1891 г. като училище за наука и изкуство. Тогава училището предлага вечерни занятия на хората в местната област - и първоначално се финансира с данък върху бирата и спиртните напитки!

През 20-ти век училището започва да развива силни връзки с местните занаяти като мебелното производство и шкафовете. Това беше началото на нашата дълга асоциация с дизайна и производството на мебели.

След Втората световна война училището се разширява и става известно като Висшия колеж по изкуства и технологии в Уикъмб. High Wycombe се превърна в център за мебелната промишленост и според оценките около 80% от всички дървени столове в страната са произведени в града през 60-те години.

През 1999 г. ние получихме статут на Университетски колеж от правителството и станахме известни като Университетския колеж Бъкингамшир Чилинтерс. Едва през 2007 г. променихме това на по-бързото име на Новия университет на Бъкингамшир.

Период на развитие

До 2000 г. университетът беше разделен на редица сайтове. През 2009 г. се консолидирахме, създавайки три кампуса. Късните късметлии имаха много работа по развитието, тъй като кампусът беше разширен и нашата иновативна сграда на шлюза беше открита в кампуса High Wycombe.

Вече предоставяме образование за повече от 125 години и посрещаме около 9000 студенти годишно в нашите университети.

Някои известни възпитаници

  • Ноел Филдинг - Ноел е известен комик и първоначално участва в The Mighty Boosh. Сега ще го намерите на Канал 4 на The Great British Bake Off. Ноел учи графичен дизайн и реклама, докато е бил тук.
  • Наоми богатство - Наоми е адаптивна гребец, който спечели бронзов медал на летни параолимпийски игри през 2008 г. и злато на летните параолимпийски игри през 2012 година. Може би много подходящо, докато изучаваше „Проектирана металообработка“
  • Chloe Rogers - Chloe е един от най-добрите хокейни играчи в страната и спечели бронзов медал на Олимпиадата в Лондон 2012. Тя играе за Англия и Великобритания невероятно 162 пъти.

Нашето настояще

Днес Бъкс има три основни кампуса, High Wycombe, Uxbridge и Aylesbury. High Wycombe е мястото, където са базирани повечето от нашите курсове. Университетът Uxbridge е дом на нашата широка гама от курсове за сестрински грижи и здравеопазване, докато университетският кампус Aylesbury Vale предлага множество курсове, насочени към кариери и професионални програми.

През последните десет години инвестирахме над 100 милиона британски лири в нашите съоръжения, за да сме сигурни, че те отговарят на нуждите на нашите служители и ученици. Порталът, нашата водеща сграда, е най-съвременният комплекс, в който се помещават студия за медийно производство, библиотека, спортни съоръжения и фитнес зала под един покрив. Порталът беше толкова новаторско пространство и се възхищаваше, че спечели престижната награда RIBA през 2010 година.

През 2016 г. отворихме нашия многомилионен център за човешки постижения, упражнения и благополучие, който е фар за премиум спорт и упражнения. Центърът разполага с писта за бягане с три ленти с 3D технология за заснемане на движение, заедно с клиника за спортни травми и физиотерапия. Тя вече е станала център за спортно приспособяване и лечение в района.

Също така наскоро осъвременихме южното крило на нашия кампус в Queen Alexandra Road, High Wycombe, за да създадем специални и поръчкови учебни области, заедно с неформални пространства за учениците.

В същото време инвестицията ни в Hughenden Park Student Village означава, че вече има над 400 стаи със самостоятелна баня за студенти, само на кратко разстояние пеша от университетския град High Wycombe.

Някои се открояват

Ние предлагаме водещи в отрасъла курсове за пътуване и авиация, като даваме на студентите възможност да учат за лиценз за професионален пилот, като същевременно провеждат университетско обучение.

Ние също предлагаме филмова и телевизионна продукция и изградихме възнаграждаващи партньорства с известни имена в индустрията.

Ние сме един от малкото университети, които предлагат степен по полицейска дейност , което дава възможност на завършилите да преминат към кариера в полицията.

Bucks също е един от водещите доставчици на медицински сестри квалификации в Югоизточна Европа, предлагащи възрастни, деца и психично здраве предварително квалифициране медицински сестри.

Нашето бъдеще

В Bucks, учениците са в сърцето на всичко, което правим. Имаме вълнуващи планове за бъдещето, за да направим нашите съоръжения и услуги още по-вдъхновяващи и възнаграждаващи за всеки, който учи с нас.

Ще надграждаме отличната си репутация, за да разширим ролята си на център за обучение, като се свържем с местните, националните и международните общности. И ние също искаме да развиваме нашата репутация за научни изследвания и предприемачество в академичните и професионалните дисциплини.

Нашето виждане

Нашата визия е проста. Искаме да станем водещ университет за професионално и творческо образование и приложни изследвания. Ето защо ние внимателно разработваме нашето портфолио от курсове, за да се уверим, че те са това, от което се нуждаят учениците, и ще им помогнем по пътя към изпълнение на заетостта.

Има три основни насоки на нашата визия: образование, научни изследвания и нашите хора.

  • За образованието ние създаваме достъпно университетско обучение, за да трансформираме живота си и да подхранваме способностите на нашите възпитаници да променят света. Искаме да разширим и предизвикаме нашите студенти да успеят и ще изгради силни партньорства с организации, за да дадем на нашите ученици безпрецедентни възможности.
  • По отношение на научните изследвания , ние ще увеличим и подобрим количеството изследвания на персонала, за да спечелим още по-добра репутация за върхови постижения. Нашите изследвания и предприемаческа дейност ще обогатят и подобрят опита на нашите ученици и ние ще разработим интердисциплинарни изследвания, за да създадем новаторско мислене.
  • Нашите хора ще помогнат да се движат тези промени. Ние ще се погрижим нашите служители да разберат ясно своите роли и отговорности. Ние ще инвестираме в модерна цифрова инфраструктура, за да насърчим нови и подобрени начини на работа. Благодарение на постоянната отдаденост на всички наши служители, ние ще направим реална промяна в живота на нашите ученици.

Места

Висока Уикомба

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ Висока Уикомба, Англия, Великобритания

Ъксбридж

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Ъксбридж, Англия, Великобритания

Ейлсбъри

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Ейлсбъри, Англия, Великобритания