Прочетете официалното описание

Нашето минало

Bucks New University първоначално е основан през 1891 г. като училище за наука и изкуство. Тогава училището предлага вечерни занятия на хората в местната област - и първоначално се финансира с данък върху бирата и спиртните напитки!

През 20-ти век училището започва да развива силни връзки с местните занаяти като мебелното производство и шкафовете. Това беше началото на нашата дълга асоциация с дизайна и производството на мебели.

След Втората световна война училището се разширява и става известно като Висшия колеж по изкуства и технологии в Уикъмб. High Wycombe се превърна в център за мебелната промишленост и според оценките около 80% от всички дървени столове в страната са произведени в града през 60-те години.

През 1999 г. ние получихме статут на Университетски колеж от правителството и станахме известни като Университетския колеж Бъкингамшир Чилинтерс. Едва през 2007 г. променихме това на по-бързото име на Новия университет на Бъкингамшир.

Период на развитие

До 2000 г. университетът е бил разделен на няколко места. През 2009 г. ние консолидирахме, създавайки три кампуса, с основните съоръжения в нашия High Wycombe Campus. Късните нулици видяха много работа за развитие, тъй като кампусът беше разширен и нашата новаторска сграда Gateway беше отворена. Този съвременен интегриран учебен комплекс изпревари своето време и спечели престижна награда RIBA през 2010 година.

Вече предоставяме образование за повече от 125 години и посрещаме около 9000 студенти годишно в нашите университети.

Някои известни възпитаници

  • Ноел Филдинг - Ноел е известен комик и първоначално участва в The Mighty Boosh. Сега ще го намерите на Канал 4 на The Great British Bake Off. Ноел учи графичен дизайн и реклама, докато е бил тук.
  • Наоми богатство - Наоми е адаптивна гребец, който спечели бронзов медал на летни параолимпийски игри през 2008 г. и злато на летните параолимпийски игри през 2012 година. Може би много подходящо, докато изучаваше „Проектирана металообработка“
  • Chloe Rogers - Chloe е един от най-добрите хокейни играчи в страната и спечели бронзов медал на Олимпиадата в Лондон 2012. Тя играе за Англия и Великобритания невероятно 162 пъти.

Нашето настояще

Днес Бъкс има три основни кампуса, High Wycombe, Uxbridge и Aylesbury. High Wycombe е мястото, където са базирани повечето от нашите курсове. Университетът Uxbridge е дом на нашата широка гама от курсове за сестрински грижи и здравеопазване, докато университетският кампус Aylesbury Vale предлага множество курсове, насочени към кариери и професионални програми.

През последните десет години инвестирахме над 100 милиона британски лири в нашите съоръжения, за да сме сигурни, че те отговарят на нуждите на нашите служители и ученици. Порталът, нашата водеща сграда, е най-съвременният комплекс, в който се помещават студия за медийно производство, библиотека, спортни съоръжения и фитнес зала под един покрив. Порталът беше толкова новаторско пространство и се възхищаваше, че спечели престижната награда RIBA през 2010 година.

През 2016 г. отворихме нашия многомилионен център за човешки постижения, упражнения и благополучие, който е фар за премиум спорт и упражнения. Центърът разполага с писта за бягане с три ленти с 3D технология за заснемане на движение, заедно с клиника за спортни травми и физиотерапия. Тя вече е станала център за спортно приспособяване и лечение в района.

Също така наскоро осъвременихме южното крило на нашия кампус в Queen Alexandra Road, High Wycombe, за да създадем специални и поръчкови учебни области, заедно с неформални пространства за учениците.

В същото време инвестицията ни в Hughenden Park Student Village означава, че вече има над 400 стаи със самостоятелна баня за студенти, само на кратко разстояние пеша от университетския град High Wycombe.

Някои се открояват

Ние предлагаме водещи в отрасъла курсове за пътуване и авиация, като даваме на студентите възможност да учат за лиценз за професионален пилот, като същевременно провеждат университетско обучение.

Тук ще намерите някои от единствените курсове за управление на музика в Обединеното кралство. Ние също така предлагаме филмова и телевизионна продукция и създадохме награждаващи партньорства с известни имена в индустрията в медиите.

Ние сме един от малкото университети, които предлагат степен по полицейска дейност , което дава възможност на завършилите да преминат към кариера в полицията.

Bucks също е един от водещите доставчици на медицински сестри квалификации в Югоизточна Европа, предлагащи възрастни, деца и психично здраве предварително квалифициране медицински сестри.

Нашето бъдеще

В Bucks, учениците са в сърцето на всичко, което правим. Имаме вълнуващи планове за бъдещето, за да направим нашите съоръжения и услуги още по-вдъхновяващи и възнаграждаващи за всеки, който учи с нас.

Ще надграждаме отличната си репутация, за да разширим ролята си на център за обучение, като се свържем с местните, националните и международните общности. И ние също искаме да развиваме нашата репутация за научни изследвания и предприемачество в академичните и професионалните дисциплини.

Ново цифрово пространство

За да вдъхновим младите хора да се впуснат в интересни и възнаграждаващи кариери, ние работим в партньорство с Aylesbury College, за да създадем нов център за подкрепа на стартиращите фирми в цифровия сектор. Съоръженията ще включват апартамент за киберсигурност и студио за проектиране на виртуална реалност. Бизнесът ще може да получава съвети, подкрепа и пространство, за да им помогне да растат и да процъфтяват.

Искаме да видим трансформираща се култура, където иновациите, творчеството и предприемачеството процъфтяват. Нашите възпитаници ще променят света. Те ще имат вълнуващо бъдеще, както и Бъкс.

Нашето виждане

Нашата визия е проста. Искаме да станем водещ университет за професионално и творческо образование и приложни изследвания. Ето защо ние внимателно разработваме нашето портфолио от курсове, за да се уверим, че те са това, от което се нуждаят учениците, и ще им помогнем по пътя към изпълнение на заетостта.

Има три основни насоки на нашата визия: образование, научни изследвания и нашите хора.

  • За образованието ние създаваме достъпно университетско обучение, за да трансформираме живота си и да подхранваме способностите на нашите възпитаници да променят света. Искаме да разширим и предизвикаме нашите студенти да успеят и ще изгради силни партньорства с организации, за да дадем на нашите ученици безпрецедентни възможности.
  • По отношение на научните изследвания , ние ще увеличим и подобрим количеството изследвания на персонала, за да спечелим още по-добра репутация за върхови постижения. Нашите изследвания и предприемаческа дейност ще обогатят и подобрят опита на нашите ученици и ние ще разработим интердисциплинарни изследвания, за да създадем новаторско мислене.
  • Нашите хора ще помогнат да се движат тези промени. Ние ще се погрижим нашите служители да разберат ясно своите роли и отговорности. Ние ще инвестираме в модерна цифрова инфраструктура, за да насърчим нови и подобрени начини на работа. Благодарение на постоянната отдаденост на всички наши служители, ние ще направим реална промяна в живота на нашите ученици.
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Bucks New University

Ще проучите многото обрати на модата, както и как да изследвате и развивате идеи, за да създадете вълнуваща и иновативна мода. Курсът развива нови начини за правене и мис ... [+]

Преглед на курса

Разработете свой собствен уникален стил с BA (Hons) Fashion Design. С акцент върху изработката и иновациите, ние Ви снабдяваме с широки познания в областта на модата - от проектиране, експериментиране, рязане на модели и строителство до сглобяване на собствена колекция. Ако искате да направите своя отпечатък върху модната индустрия, можете да започнете с този курс.

С голяма, добре оборудвана работилница и промишлено оборудване ще използвате пространството за създаване на индивидуални проекти.... [-]

Великобритания High Wycombe
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Bucks New University

Авиационната индустрия е прогресивна и непрекъснато се развива в технологии, процеси и протоколи. Търсим адаптивни, самоуверени хора, които имат логичен подход и критичен ... [+]

Преглед на курса

Авиационната индустрия е прогресивна и непрекъснато се развива в технологии, процеси и протоколи. Търсим адаптивни, самоуверени хора, които имат логичен подход и критичен ум. Bucks има дългогодишна репутация за своите авиационни степени и този отзивчив курс отразява постоянните промени в тази вълнуваща индустрия.

Тази програма върви в крак с непрекъснатите промени в сектора на въздушния транспорт, като гарантира, че ще завършите с уменията, които този енергиен сектор изисква.... [-]

Великобритания High Wycombe Uxbridge
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Bucks New University

По време на тази програма ще изучавате ключови модули в областта на въздушното право, метеорологията и инструментите заедно с по-широки теми като глобалната авиация и лет ... [+]

Преглед на курса

Ако искате да се квалифицирате като търговски пилот, този динамичен курс покрива много области на управлението на въздушния транспорт и ви подготвя за успешна кариера като търговски пилот. Един от малкото университети в Обединеното кралство има FNPT II Flight Simulator, който ще използвате през последната година от обучението си, като ви помага да се подготвите за последната фаза на вашето летателно обучение.... [-]

Великобритания High Wycombe
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Bucks New University

Ако наистина обичате да контролирате цифрите, тогава счетоводството и финансите е перфектният път за кариерата ви. Всяка организация се нуждае от точна финансова информац ... [+]

Преглед на курса

Ако наистина обичате да контролирате цифрите, тогава счетоводството и финансите е перфектният път за кариерата ви. Всяка организация се нуждае от точна финансова информация, за да оцелее и да взема решения за бъдещ растеж. Ще можете да разпознаете тенденциите и да проучите начините да поддържате бизнеса си на повърхността, като се уверите, че печалбите остават високи и разходите остават ниски.... [-]

Великобритания High Wycombe Uxbridge
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Bucks New University

Не е лесно да знаете как да помогнете на някого да преодолее предизвикателствата си. Този курс ви дава познание и знания, които им помагат да преодолеят бариерите. Вашето ... [+]

Преглед на курса

Вие сте „човек на хората“? Имате ли истински интерес към хората? Имате ли търпение и постоянство? Тогава бихте могли да станете социален работник. Като професионално регистриран социален работник вие ще допринесете за живота на хората.

Натрупайте опит в работата с уязвими групи

Не е лесно да знаете как да помогнете на някого да преодолее предизвикателствата си. Този курс ви дава познание и знания, които им помагат да преодолеят бариерите. Вашето проучване ще съчетае теорията с класната стая с опита от реалния живот, някои от които включват работа заедно със сегашните социални работници. Ще разберете и как социалната работа се вписва в правителствената политика и законодателството на Великобритания.... [-]

Великобритания High Wycombe Uxbridge
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Bucks New University
Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, England, Великобритания
Уебсайт
Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, England, Великобритания
Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, England, Великобритания