Central Film School

Представление

Прочетете официалното описание

Централна Film School е създадена през 2008 г., за да предложим много личен и практическо учение с работещи професионалисти.

Централна Film School доставя подходящо, практическо обучение в подкрепяща, сътрудничество и творческа среда. Малък и лесен, училището осигурява непрекъснат достъп до уроци и разполага с една от най-високите съотношения студент-оборудване на всяко училище в Обединеното кралство.

Училището е партньор на Фондация Берта, благотворителна организация, която шампиони форми на активизъм, че да доведат до промяна. В съответствие с целите на Фондацията, Централна Film School има за цел да подхранват талант и подкрепа на създаването на съдържание, които могат да променят нещата в нашия свят, което е защо ние въведохме нови магистърски програми в документален социално въздействие и режисура фантастика.

Всички наши преподаватели са работещи и филмовите и включват тези, в челните редици на новите и нововъзникващите технологии.

Един от основните учения на филмовото училище е, че докато техническите умения в правенето на филми е необходимо, това не може да се ангажира и да забавлява публика без истински фокус върху историята.

Ние искаме да се развие студенти със задълбочени и здрав поскъпване на оригиналния, визуално повествование - изучаване на процеса "поколение идея" да провокира свежи и иновативни подходи за разказ.

Училището признава максимум сто студенти по всички програми за всяка година, за да се запази числеността на паралелките интимен и приятелски, за да се гарантира максимално взаимодействие с уроци, и да се даде чудесен достъп до цялата си екипировка и съоръжения.

Централна Film School е претърпял учебно посещение следене на надзора на Агенцията за осигуряване на качеството на висшето образование (КАВ) и са получили своя окончателен доклад, който е на разположение в пълен адрес: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10024024.

посещението за мониторинг доведе до следния резултат: Екипът на мониторинг КАВ заключи, че Централна Film School се направи похвален напредък в изпълнението на плана за действие от страна на преглед за образователна надзор.

Места

Лондон

Central Film School London

Address
Central Film School London
3rd Floor, Universal House, 88-94 Wentworth Street

E1 7SA Лондон, Англия, Великобритания
Телефон
+44 20 7377 6060