Прочетете официалното описание

Централна Film School е създадена през 2008 г., за да предложим много личен и практическо учение с работещи професионалисти.

Централна Film School доставя подходящо, практическо обучение в подкрепяща, сътрудничество и творческа среда. Малък и лесен, училището осигурява непрекъснат достъп до уроци и разполага с една от най-високите съотношения студент-оборудване на всяко училище в Обединеното кралство.

Училището е партньор на Фондация Берта, благотворителна организация, която шампиони форми на активизъм, че да доведат до промяна. В съответствие с целите на Фондацията, Централна Film School има за цел да подхранват талант и подкрепа на създаването на съдържание, които могат да променят нещата в нашия свят, което е защо ние въведохме нови магистърски програми в документален социално въздействие и режисура фантастика.

Всички наши преподаватели са работещи и филмовите и включват тези, в челните редици на новите и нововъзникващите технологии.

Един от основните учения на филмовото училище е, че докато техническите умения в правенето на филми е необходимо, това не може да се ангажира и да забавлява публика без истински фокус върху историята.

Ние искаме да се развие студенти със задълбочени и здрав поскъпване на оригиналния, визуално повествование - изучаване на процеса "поколение идея" да провокира свежи и иновативни подходи за разказ.

Училището признава максимум сто студенти по всички програми за всяка година, за да се запази числеността на паралелките интимен и приятелски, за да се гарантира максимално взаимодействие с уроци, и да се даде чудесен достъп до цялата си екипировка и съоръжения.

Централна Film School е претърпял учебно посещение следене на надзора на Агенцията за осигуряване на качеството на висшето образование (КАВ) и са получили своя окончателен доклад, който е на разположение в пълен адрес: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10024024.

посещението за мониторинг доведе до следния резултат: Екипът на мониторинг КАВ заключи, че Централна Film School се направи похвален напредък в изпълнението на плана за действие от страна на преглед за образователна надзор.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Central Film School

Това BA отличие специалността е проектиран да отговори на търсенето на бакалавърските програми, които подготвят висшисти за заетост, като ви предоставя набор от умения, и ... [+]

Това BA отличие специалността е проектиран да отговори на търсенето на бакалавърските програми, които подготвят висшисти за заетост, като ви предоставя набор от умения, изисквани от работодателите в отраслите на екрана. Нашата основна цел е по професионална практика и подготовка за трудова дейност.

Курсът предлага доста по-висок размер на практическо учение, отколкото стандартните специалности в киното. Студентите се научават да работят в сътрудничество към професионалните стандарти чрез модела на курс, който вижда лекция, семинар и обучителен семинар, последван от практическото прилагане на обучение на снимачната площадка.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Central Film School

Сценаристика BA отличие степен е уникален ускорена програма за писане, който предоставя възможност да се научат на изкуството и занаята на сценаристика с ускорени темпове ... [+]

Сценаристика BA отличие степен е уникален ускорена програма за писане, който предоставя възможност да се научат на изкуството и занаята на сценаристика с ускорени темпове.

По време на този двугодишен студенти степен получават експертна преподаването да работят в индустрията сценаристи, а също и да видят работата те са писали са репетирали и изстрел.

След разработването на вашите сценарист умения, като работят по упражнения, сцени и късометражни филми, след което студентите продължават да се съсредоточи върху писането на игрални филми, за които те получават професионална подкрепа за развитие скрипт преди склон при изключителни срещи с литературни агенти в Обединеното кралство.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

BA Show Reel

We Play War

Central Film School London - The Birds Fly South For The Winter - 35mm Alexa Workshop

Central Film School London - Iwo Jima (16mm Film Workshop)

Central Film School London - Patch Film

Central Film School London - Noose

Industry Filmmaking Diploma - Graduation Film Promo - 2014

Central Film School London 2014