University of Kent, School of European Culture and Languages

Представление

Прочетете официалното описание

Училището по европейска култура и езици (SECL) е мултидисциплинарно училище в Университета в Кент, предлагащо програми за обучение по класически

Ние имаме добра репутация за академични постижения: в най-новата Рамка за върхови постижения в областта на научните изследвания - цялостната оценка във Великобритания на всички университети - съвременни езици (включително лингвистика) се класира на трето място във Великобритания. Лингвистиката в Кент също се класира на 5-то място в Обединеното кралство в The Complete University Guide 2019. Нашето преподаване е от най-високо качество, което се среща в Обединеното кралство.

Кент е любима дестинация сред чуждестранните студенти за своите световно признати степени, космополитна среда и вълнуващи възможности за работа по време и след обучението. Университетът е гласуван последователно като един от най-големите британски университети в международните проучвания за удовлетвореността на студентите, а учениците посочват приветстващата социална среда като акцент в тяхното преживяване в Кент.

Нашето училище се основава в университета в Кентърбъри в университета в Кент, което осигурява приветлива среда и сплотена студентска общност. Животът на кампуса се върти около шест колежи, както и специализирани съоръжения, включително библиотека Templeman, центърът на изкуствата Gulbenkian и сградата Mandela (домът на Kent Union) - всички сред зелени и спокойни открити пространства.

Град Кентърбъри има топла и приятелска атмосфера. Разгледайте средновековни сгради, оживени ресторанти и широка гама от магазини само на 25 минути пеша от университетския град. Лондон е на един час път с високоскоростен влак и ние сме най-близкият британски град до континентална Европа, така че можете да бъдете в Париж, Брюксел или Лил в рамките на два часа. Кентърбъри е на по-малко от час от централната част на Лондон с високоскоростна железница.

Някои от нашите магистърски програми предлагат възможност да учат в следдипломните центрове на университета в Париж и Рим, а също така предлагаме магистърска степен по управление на наследството в центъра на Атина в Кент, в покрайнините на гръцката столица.

Като мултидисциплинарно училище, SECL се ползва от активна култура на изследване и отлични условия. Имаме съвсем нова археологическа лаборатория с най-съвременно оборудване за 3D сканиране и анализ и лаборатория по лингвистика за изучаване на реч и звук. Учениците, които изучават езици, също се възползват от езиковите лаборатории с оборудване и софтуер за запис и възпроизвеждане.

Училището предлага както бакалавърско, така и следдипломно обучение, както и научно-изследователски надзор за докторски програми, и има активна мрежа от възпитаници по света, включително носител на Нобелова награда, сър Казуо Ишигуро.

Места

етажерка за ноти

The University of Kent, School of European Culture and Languages, Cornwallis North West

Address
School of European Culture and Languages
Cornwallis North West
University of Kent

CT2 7NF етажерка за ноти, Англия, Великобритания
Телефон
+44 1227 764000

Париж

University of Kent at Paris

Address
4 rue de Chevreuse
75006 Париж, Ил дьо Франс, Франция
Телефон
+44 1227 764000