Leeds Trinity University

Представление

Прочетете официалното описание

Когато изберете Leeds Trinity University, За да изберете един университет прочут с преподаване на високи постижения, силно използваеми висшисти и висока удовлетвореност на студентите. Ние сме ангажирани да предлагащ персонализирани студент опит, в приятелска и подкрепяща среда, която ще ви позволи да процъфтяват. Нашата размер означава, че ние знаем, всеки един от нашите чуждестранни студенти по име, помагайки ви да се чувстват като у дома си, от момента на пристигането.

Не сме ли имах удоволствието все още среща? Ние сме Leeds Trinity University, Един от най-добрите университети в Обединеното кралство за удовлетворение и пригодността за заетост на студентите. Ние осигуряваме изключителен, студентите, в областта на висшето образование в продължение на почти 50 години. Ще ни откриете в един прекрасен кампус само шест мили от центъра на град Лийдс - една от най-добрите места в студентските на Великобритания.

Ние пионер включването на професионални стажове, с всеки градус, като учениците истински главата започват, когато се състезава за първия си завършил работа. Резултатите говорят сами за себе си - 95% от учениците ни са заети или в по-нататъшното изучаване на шест месеца, след като завършва, което ни поставя в топ 25% от всички университети в Обединеното кралство за наемане на работа.

Нашите преподавателски персонал имат богат професионален опит в своята област и много от тях са също така активни изследователи, които допринасят за Leeds Trinity"S увеличаване репутация за изследвания ех cellence. Ние сме силно инвестиране в разработването на следващото поколение изследователи с широка гама от изцяло финансирани докторски стипендии всяка година. Ние сме горди да предложим персонално и приобщаващ университети опит Тай, който дава на всеки ученик подкрепата да осъзнаят техния потенциал. Ето защо нашите студенти са много доволни (според Националния Student Survey) и те всички са съгласни - наистина са едно име, а не няколко, в Лийдс Trinity University.

Каква разлика 50 години прави. Основана през 1966 г., като две католически колежи за обучение на учители, Leeds Trinity University е преобразувана в аплодирана University прочут с преподаване постижения, удовлетвореност на студентите и ЕМИ loyability. Тази трансформация е била ръководена от нашата визия и ценности, които са в основата на всичко, което правим.

Зрение

Нашата визия е да се споменува за развитие на социално впечатляващи, силно използваеми частни лица чрез новаторска, научните изследвания, ръководени от учене и преподаване.

Ценности

Нашите Val УЕП на достойнство, уважение, социална справедливост и равенство са живели и са удостоверени с:

стремеж към съвършенство във всичко, което правим бъдеш състрадателен, уважение и приобщаващ общност, която обхваща многообразието действащ с интегритета и прозрачността насърчаване на диалога и сътрудничеството

Мисия

Нашата мисия се ръководи от нашата идентичност и католическата фондация вяра, ние предлагаме изключителен образователен опит в разнообразна общност. Ние сме ангажирани с насърчаването на достойнство, уважение, социална справедливост и равенство, за да доставят положителни социални и икономически въздействия.

Места

Лийдс

Leeds Trinity University

Address
Leeds Trinity University
Horsforth

LS18 5HD Лийдс, Англия, Великобритания
Телефон
+44 113 283 7100