Прочетете официалното описание

London School of Mosaic е независима художествена школа, която преподава диплома и бакалавърска степен по мозаични изследвания, първата по рода си във Великобритания.

Училището има над 15 години опит в преподаването на мозаечно изкуство и се специализира само в мозайки.

Нашите преподаватели и преподавателски състав са от изключителна важност и идват от институции от световна класа като университета в Кеймбридж, Kings Colleg, Лондон и световноизвестното училище за мозайки Spilimbergo, Италия.

117775_Daughtersofalbion_S.jpg

Социалното приобщаване е неразделна част от програмата и по време на курса вие не само ще трансформирате вашата среда, но и ще подобрите качеството на живот на уязвимите хора.

117778_Keystone3.jpg

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

London School of Mosaic

Нашият тригодишен курс има за цел да подготви студентите с артистични, технически и теоретични умения да работят като професионални мозаечни художници в обхвата на контек ... [+]

Цел на обучението и резултати

Нашият тригодишен курс има за цел да подготви студентите с артистични, технически и теоретични умения да работят като професионални мозаечни художници в обхвата на контекста, в който се прилага мозайка (публична и частна работа за комисии, социално ангажирано изкуство, арт терапия, запазване). Студентите ще научат основните техники за изработване на мозаечни материали, както и тяхното приложение в екстериора на интериора. Те ще имат обосновано познание в историята на мозайката, като същевременно ще придобият способността да се ангажират критично с концепцията и дизайна за мозайка. Обучението по професионална практика ще даде възможност на студентите да придобият умения да създават и управляват собствен бизнес.... [-]

Великобритания Лондон
Август 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 6 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
NW5 4SF Лондон, Англия, Великобритания