The Manchester College

Представление

Прочетете официалното описание

Ние сме един от най-големите организации на нашия вид в Европа. Имаме около 5000 служители, работещи в повече от 20 населени места, които предоставят обучение и умения за над 80 000 учащи и 3000 работодатели в цяла Великобритания.

Качеството е нашият приоритет номер едно и ние сме решени да мащабна програма за подобряване на качеството в подкрепа на всички наши ученици и работодатели и да осигури основата за възможностите за растеж, изложени в нашия стратегически план.

Ние силно вярваме, че учащият трябва да бъде в основата на всичко, което правим. Ние сме ангажирани с подобряване на живота, пригодността за заетост и икономическо положение на всички физически лица, като им предоставя достъп до най-доброто обучение, образование и възможности за работа, независимо от техния произход. По този начин ние се стремим да допринесе за местния и национален икономически растеж.

Ние сме повишаване на нашите вече значителни стажове предлагат и се развиват по-високи чиракуване ниво, които ще предоставят жизненоважна работа базирани прогресия маршрут до по-високи нива на обучение за заети учащи.

Ние предлагаме програми за безработни и тези, които не са в образованието, трудовата заетост или обучение (NEET), както и чрез възлагане на напусналите училище, ние предоставяме финансова подкрепа за някои млади хора. Нашите програми приоритетни умения гарантират, че учащите да постигнат уменията, необходими за постигане на напредък в заетостта.

Ние работим с малки фирми и големи международни корпорации да развият уменията на своите служители, за да се подобри ефективността на бизнеса и производителността. Ние също така работи в тясно партньорство с възлагане и законови органи, университети и градски партньори в Манчестър и в национален план.

Нашите растящи образование и степен програми за висше допълнително подкрепят нашето виждане, че достъпът до обучение на високо ниво и образование трябва да бъде достъпно за всички, независимо от произхода. Освен това ние имаме национална профил в професионална обучение и квалификации в рамките на нашата марка MOL.

В национален мащаб, ние също са пазарен лидер в обучението на затворниците. Ние преподават и обучават престъпници в затворите и млади нарушителя институции в много региони на Обединеното кралство.

Нашата размер предлага ценни ползи за нашите обучаеми и работодателите по отношение на съоръженията, ресурсите, широчината на учебния план ние предлагаме и възможности за напредък. Въпреки това, ние предлагаме повече от размер и обхват, ние ги предлагаме на чувство за принадлежност към една организация, която се грижи страстно за своята мисия, неговите ценности и неговите хора.

Нуждите на обучаемия са във фокуса на The Manchester колеж. Ние предлагаме отлични постижения в учене и обучение за жителите на Манчестър и извън него. Ние предлагаме безпрецедентен набор от курсове, с ясни решения и насоки за всички наши студенти.

The Manchester Колежа се основава на много сайтове в Манчестър. Ние имаме кампуси в северната, южната и централната част на града. Всеки обект има свой специалист, авангардни съоръжения и приятелска, подкрепяща атмосфера.

Колежът е идеалната възможност да предложи огромно разнообразие от възможности за обучение на хора от всички възрасти.

Колежът притежава Инвеститори в хората (IIP) Silver акредитация. Инвеститори в хората е рамка за бизнес подобрение чрез хора.

Нашата мисия

За да се подобри живота и икономически успех чрез учене и умения.

Нашите видения

  • Допълнителна Образование: 'The водеща колеж за прогресия и пригодността за заетост. " - Висше образование: "A водещ доставчик на гъвкави, достъпни, кариера-уместно, висше образование." - Обучението на затворниците: "Лидерът на UK и новатор в обучението на затворниците, уменията и пригодността за заетост." - Чиракуване и обучение Възложител: "A водещ доставчик на регионално и национално обучение работодател." - MOL: "Лидерът на UK в гъвкавия предоставянето на професионални квалификации."

Нашите ценности

Като организация, ние споделяме един общ набор от ценности в рамките на всичко, което правим. Те помагат да се определи кои сме и как се държим.

  • Почтеност - Ние сме честен, надежден и отворен. - Един отбор - Ние си сътрудничим, уважават взаимно и да допринесе за отбор цели. - Винаги подобряване - Ние сме напред мислене, ние нововъведения и да вземе собствеността. - Мога да го направя - Ние сме позитивни, включително, гъвкава и проактивни. - Устойчиво - Ние се дългосрочна цел, за околната среда, финансово и социално.

Места

Манчестър

Address
The Manchester College
Ashton Old Road
Openshaw

M11 2WH Манчестър, Англия, Великобритания

Програми

BA
BSc