Прочетете официалното описание

Учим 40,000 студенти на Middlesex курсове в нашите кампуси в Лондон, Дубай, Мавриций и Малта и с престижни академични партньори по целия свят. Ние имаме добра репутация за високо качество на преподаване, научни изследвания, че има разлика в живота на хората и практичен, иновативен подход за работа с бизнеса да се развива потенциала на персонала и предоставяне на решения за бизнес въпроси. Нашият опит е с широк обхват от изкуството и дизайна, бизнеса и здравеопазването и образованието; със закона, медии и сценичните изкуства и наука и технологии.

Защо сме тук Нашата цел е да расте нашата световна общност от успешни Middlesex завършили студенти, които правят важни приноси към обществата, в които те живеят и работят, и да бъдат предпочитаният университет партньор за бизнес. Нашата визия е да бъдем международно отлично всичко, което правим, в преподаването, изследванията и трансфера на знания. Ние ще се признават за високи постижения в областта на научните изследвания, изключителен преподаване, за постигането на нашите студенти и нашия ангажимент за високо качество на студент опит.

Какво правим Ние влагаме нашите студенти първи Успехите на нашите студенти "е в основата на това, което правим. Инвестирали сме в нашия експертен персонал и състояние на изучаването на изкуството и изследователски съоръжения. Нашите изследователи учат и нашите учители, научни изследвания, които се прилагат международно-харесвани изследвания и реалния житейски проблеми в класната стая, като се гарантира обучение е практично и уместно. Ние сме пригодени нашата учебна програма, за да се гарантира, нашите възпитаници са перфектно подготвени да се състезават в конкурентни пазари на труда. Ние дори има специален Заетост услуга в помощ на нашите ученици планират маршрута си в бъдещата им работа. Изключителни кампуса и учебни съоръжения Нашите съоръжения са сред най-добрите навсякъде, с повече от £ 200 милиона инвестирани в създаването на една от най-големите и най-добрите университети в Лондон - част от нашия ангажимент да осигурява отличен опит студент. Ние сме създали изключителни учебна среда за обучение и изследователска дейност, включително и състоянието на най-съвременните лаборатории, работилници и модерни лекционни зали. Добавихме също чисто нови пространства, където можете да се отпуснете, да пият и ядат с приятели. Нашата състоянието на най-съвременните кампус е номинирана за наградата университетската база в годишните Guardian университет награди. Изследвания с външен фокус Нашето изследване прави истинска промяна в света. Нашата работа не спира на нашите кампус граници. Студентите и служителите се насърчават да си сътрудничат с индустриални партньори, професионални организации и други организации. Ние имаме експертни изследователи, работещи в най-различни области от ваксини за рак на разследвания на нарушения на човешките права, човешкото поведение и изкуствения интелект.

Програми с обучение на:
  • Английски
В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: