Прочетете официалното описание

Училището за социални науки в Nottingham Trent University е голям и оживен академичната общност, която предлага широк спектър от квалификации в различни дисциплини, включително психология, криминология, социология, младежта, здравеопазването и социалните грижи, политика, международни отношения, образованието и социалните дейности. Ние сме тясно сплотена общност с много начини, по които можете да се включите в живота на училището, да присъства изследователски семинари, за да се присъедини към психология или криминология общества.

Изключително преподаване

Нашата цел е да се осигури най-високо качество на образованието и да ви снабди с уменията, които ще ви помогнат да направите успех в кариерата си. Нашите ученици се обучават от ентусиазирани, ангажирани и експертен персонал, много от които са включени в иновативни изследвания или са публикувани автори в техните специализирани зони. Ще научите чрез комбинация от традиционни лекции и групови семинари; и в зависимост от курса си, може също да имат възможност да участват в дебати, презентации и групови дискусии. Ние също така редовно да кани известни експерти и специалисти в съответната област, за да дойде и да говори с нашите ученици.

Нашето изследване дава ръба

Имаме изградена репутация за високо качество и социално значение на научните изследвания. Research информира за съдържанието на нашите курсове и гарантира, че те са в крак с времето и от значение за бъдещите кариери нашия студентски.

Професионално признати курсове

Много от нашите курсове са акредитирани, валидиран или призната от свързаните с тях професионален орган. Нашите студенти Психология курсове, преподавани на нашия City Campus са акредитирани от Британския Дружеството на психолозите в (BPS), и нашата социална работа Курсът е одобрен от здраве и хигиена Професии съвет, Ви осигурим с призната степен и бъдещите работодатели с уверени и способни възпитаници.

фантастични съоръжения

Училището за социални науки в разположен в центъра на City Campus NTU е, с широка гама от съоръжения, предназначени да ви помогнат да се отличат. Нашите отворени компютри за достъп са на разположение, за да работят между лекции, и в зависимост от вашата Разбира се, че може да бъде в състояние да се възползват от нашия медиен пакет и съдилища. Нашите специализирани психология лаборатории включват бакалавърска учебна лаборатория, и специализирани изследователски лаборатории, включително очни тракери, Прихващане на движение лаборатории и за £ 80,000 ЕЕГ система.

Проучване в чужбина

Ние предлагаме широка гама от възможности за нашите студенти да учат в чужбина и да придобият ценен международен опит, подобряване на живота на техните умения, и наистина се открояват с потенциални работодатели. Ние предлагаме широка гама от международни програми, които се различават по дължина, както в Европа и по света.

Успеем с социални науки

Нашите възпитаници имат завиден опит в случва да се постигне успешна кариера, и ние предлагаме специалист съвети за професионално развитие на нашите ученици в цялата времето си в NTU. Ние помагаме на нашите ученици да развият своите умения за заетост и планират следващите си стъпки, за да се увеличи максимално своя потенциал и да отговори на техните цели в кариерата.

Защо да изберете Нотингам да учи социални науки?

Нотингам е наистина един студент град; с две големи университети и 60000 студенти избират да го дома им направи. От пазаруването за музеи, кафенета, спорт, места за музикални и нощни заведения; Нотингам предлага по нещо за всеки.

Ние сме горди от силните отношенията, които се ползват с групи и организации в и около Нотингам; от HMP Whatton към Рамковата Жилищната асоциация, заедно с нашите собствени изследователски центрове като Нотингам център за деца, млади хора и семейства. Не само ще тези връзки обогатяване на Вашия живот опит, те също ще ви даде възможност да се ангажират и да направят разлика в живота на индивидите и групите в нашата местна общност.

Академични отдела:

Политика и международни отношения Персоналът в нашия отдел за политика и международни отношения са признати на национално и международно за тяхната изследователска дейност, медии принос и консултантска дейност, и са страстни за превода на този опит в класната стая.

психология Психология е бил признат за своята преподавателска постижения, а също така има силен национален и международен изследователски профил.

Нашите студенти курсове, преподавани на City Campus, следдипломни курсове психология преобразуване и нашата MSc Съдебна психология са акредитирани от Британския Дружеството на психолозите в.

Социална работа и здраве Министерството на социалната работа и здраве обединява екип от служители от различни академични и професионални среди в областта на социалната работа, общественото здравеопазване и социални грижи.

Екипът се стреми към съвършенство и в двете преподавателска и изследователска дейност, като поддържа тесни работни отношения с организации.

социология Катедрата по социология предлага курсове в областта на социологията, криминологията, младежта и професионално ориентиране.

Тези области са загрижени мисли критично за социалния свят, в който живеем и подкрепа и защита на хората и околната среда във и между сложни и разнообразни контексти.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Основни модули Също така ще имате възможност да изберете един от следните модули: Сексуална и насилствена престъпност Модулът е разделен по същество на две части; първата ... [+]

Основни модули

Също така ще имате възможност да изберете един от следните модули:

Сексуална и насилствена престъпност

Модулът е разделен по същество на две части; първата част изследва сексуално и насилствено престъпление в теоретичен контекст, а втората част на модула се фокусира върху реакциите на сексуално и насилствено престъпление.

Наркотици, престъпност и общество... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Нашата вълнуващо криминология степен беше един от първите бакалавърски степени по рода си, за да бъдат научени в Обединеното кралство. Ще чуете от поканените лектори, се ... [+]

БА (Хонс) Криминология

Нашата вълнуващо криминология степен беше един от първите бакалавърски степени по рода си, за да бъдат научени в Обединеното кралство. Ще чуете от поканените оратори, ще научите от опита на практикуващите и ще получите шанс да станете специален полицай.

Курсът по Криминология по бакалавърска степен (Hons) предлага вълнуваща комбинация от теорията, политиката и практиката на криминологията и наказателното правосъдие. Ще имате възможност да вземете няколко модула, подкрепени от най-модерните изследвания и силни взаимоотношения с полицията, пробационната служба и други агенции за наказателно правосъдие.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Младежи Справедливост е всичко за работа с млади хора, които обиждат или са изложени на риск от рецидив. Това разбира се свързва академична теория за съвременната практик ... [+]

BA (Hons) младежко правосъдие

Ще се присъедините към курс с голямо удовлетворение от учениците и пригодност за заетост! 100% от нашите студенти по бакалавърска степен по бакалавърска степен и студенти по правосъдие по бакалавърска степен по бакалавърска степен (Hons) са удовлетворени от курса като цяло и 100% от завършилите и в двата курса се занимават или се занимават с допълнително обучение шест месеца след напускането на НТУ. (National Student Survey 2017 и DLHE 2015/16 Full-time, Великобритания, бакалавърска степен, бакалавърска степен)... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Този отличителен степен разглежда теорията и практиката на политиката, за интегриране на двете национални и международни перспективи. Ще научите за значимостта на един вс ... [+]

БА (Хонс) Политика

Нашите ученици биха ни препоръчали! 94% от нашите студенти по бакалавърска степен (Hons) биха препоръчали да учат в NTU (National Student Survey 2017).

Тази отличителна степен "Политика" разглежда теорията и практиката на политиката, като интегрира както национални, така и международни перспективи. Ще научите за значимостта на един все по-глобализиращ се политическа обстановка и да разберат значението на политиката като човешка дейност.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Тази иновативна степен ще ви позволи да се развие по-голяма информираност на сложността и свързаност на политическите и международните процеси и теории, които оформят жив ... [+]

BA (Hons) Политика и международни отношения

Тази иновативна степен "Политика и международни отношения" ще ви позволи да развиете по-голямо съзнание за сложността и свързаността на политическите и международните процеси и теории, които оформят нашия живот. Ще се разгледа съвременния свят, в който живеем на местно, национално и глобално ниво.

Ако имате силен интерес към актуалните събития, международни тенденции и разбирането на променящия се свят, в които живеем, тогава хода политика и международни отношения в NTU е идеален за вас.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Това Здраве и Красота Професии Съвета (HCPC) одобри степен ще ви подготви за ролята на социален работник. Тя е проектирана да ви даде възможност за постигане на напредък ... [+]

Това Здраве и Красота Професии Съвета (HCPC) одобри степен ще ви подготви за ролята на социален работник. Тя е проектирана да ви даде възможност за постигане на напредък в областта на заетостта и интегрира двете академични и практически упражнения на базата на модули.

Искате ли да се направи разлика в живота на хората? Тогава нашата социална работа степен е за вас. Ще получат знания и умения, които наистина могат да променят живота на някого.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Този иновативен курс ви позволява да изследвате международни проблеми и събития, включително отношенията между държави, народи, социални движения и културни и религиозни ... [+]

ба (Hons) международните отношения

Тази новаторска степен по международни отношения ви позволява да изследвате международни проблеми и събития, включително отношения между държави, народи, социални движения и културни и религиозни общности. Ще научите за темите и процесите, които понастоящем оформят нашия свят и ще придобиете представа как да правите информиран избор, който има въздействие на местно, национално и световно ниво.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Този отличителен разбира се осигурява по-задълбочено разбиране на същността на младежта и сложните взаимоотношения между младите хора и обществото. ... [+]

ба (Hons) младежки изследвания

Ще се присъедините към курс с голямо удовлетворение от учениците и пригодност за заетост! 100% от нашите студенти по бакалавърска степен по бакалавърска степен и студенти по правосъдие по бакалавърска степен по бакалавърска степен (Hons) са удовлетворени от курса като цяло и 100% от завършилите и в двата курса се занимават или се занимават с допълнително обучение шест месеца след напускането на НТУ. (National Student Survey 2017 и DLHE 2015/16 Full-time, Великобритания, бакалавърска степен, бакалавърска степен) Тази отличителна степен "Младежки изследвания" дава задълбочено разбиране за същността на младежта и сложните взаимоотношения между младите хора и обществото. Ще изследват услугите, които подпомагат обучението на младите хора, личностно и социално развитие и напредване в кариерата, а също така спечели на знанията и уменията очаква от тези, които работят с млади хора.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Тази вълнуваща степен изследва специализирани области на съвременната социология и ви позволява да изследвате обществото, културата и ежедневието живял преживявания. ... [+]

ба (Hons) социология

Нашите ученици биха ни препоръчали! В последното Национално проучване на студентите 97% от нашите скорошни студенти по бакалавърска степен по социология (Хонс) биха препоръчали да учат в НТУ. (National Student Survey 2017).

Тази вълнуваща степен по социология разглежда специализирани области на съвременната социология и ви позволява да изследвате обществото, културата и всекидневните преживявания. По време на курса ще чуете от външни високоговорители, и може да имат възможност да учат в чужбина и да се предприеме самостоятелно насочено стаж.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Нашата британската Психологически Society (BPS) акредитирана степен изследва тайните на това, което ни прави хора, какво означава да бъдеш жив и защо се държат по пътищат ... [+]

BSC (Hons) психология

Нашите ученици биха ни препоръчали! В последното Национално проучване на студентите 94% от нашите последни студенти по психология по бакалавърска степен (Hons) биха препоръчали да учат в НТУ. (National Student Survey 2017).

Нашата британската Психологически Society (BPS) акредитирана степен изследва тайните на това, което ни прави хора, какво означава да бъдеш жив и защо се държат по пътищата, което правим.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Тази завладяваща British психология Society (BPS) акредитиран курс съчетава цялостен обучение по психология с изучаването на престъпно поведение, видове престъпления и по ... [+]

BSC (Hons) психология с криминология

Нашите ученици биха ни препоръчали! В последното Национално проучване на студентите 94% от нашите последни студенти по психология по бакалавърска степен (Hons) биха препоръчали да учат в НТУ. (National Student Survey 2017).

Нашата британската Психологически Society (BPS) акредитирана степен изследва тайните на това, което ни прави хора, какво означава да бъдеш жив и защо се държат по пътищата, което правим.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Нашите психология студенти са много доволни. 100% от нашата психология BSc (Hons) с Социология редовни студенти са доволни от хода цяло. ... [+]

BSC (Hons) психология с социологията

Нашите ученици биха ни препоръчали! В последното Национално проучване на студентите 95% от нашите последни бакалаври по психология на бакалавърска степен (Hons) със социология биха препоръчали да учат в НТУ. (National Student Survey 2017).

BSc (Hons) психология със степен по социология е британски психологически общество (BPS) акредитиран курс, който съчетава всеобхватно обучение по психология с изучаване на структурата и динамиката на социалните системи и обществото като цяло. Нашите ученици се възползват от седмични изследователски семинари, над 80 академични експерта и имат достъп до първокласни лабораторни комплекси.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски