Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Представление

Прочетете официалното описание

Училището за социални науки в Nottingham Trent University е голям и оживен академичната общност, която предлага широк спектър от квалификации в различни дисциплини, включително психология, криминология, социология, младежта, здравеопазването и социалните грижи, политика, международни отношения, образованието и социалните дейности. Ние сме тясно сплотена общност с много начини, по които можете да се включите в живота на училището, да присъства изследователски семинари, за да се присъедини към психология или криминология общества.

Изключително преподаване

Нашата цел е да се осигури най-високо качество на образованието и да ви снабди с уменията, които ще ви помогнат да направите успех в кариерата си. Нашите ученици се обучават от ентусиазирани, ангажирани и експертен персонал, много от които са включени в иновативни изследвания или са публикувани автори в техните специализирани зони. Ще научите чрез комбинация от традиционни лекции и групови семинари; и в зависимост от курса си, може също да имат възможност да участват в дебати, презентации и групови дискусии. Ние също така редовно да кани известни експерти и специалисти в съответната област, за да дойде и да говори с нашите ученици.

Нашето изследване дава ръба

Имаме изградена репутация за високо качество и социално значение на научните изследвания. Research информира за съдържанието на нашите курсове и гарантира, че те са в крак с времето и от значение за бъдещите кариери нашия студентски.

Професионално признати курсове

Много от нашите курсове са акредитирани, валидиран или призната от свързаните с тях професионален орган. Нашите студенти Психология курсове, преподавани на нашия City Campus са акредитирани от Британския Дружеството на психолозите в (BPS), и нашата социална работа Курсът е одобрен от здраве и хигиена Професии съвет, Ви осигурим с призната степен и бъдещите работодатели с уверени и способни възпитаници.

фантастични съоръжения

Училището за социални науки в разположен в центъра на City Campus NTU е, с широка гама от съоръжения, предназначени да ви помогнат да се отличат. Нашите отворени компютри за достъп са на разположение, за да работят между лекции, и в зависимост от вашата Разбира се, че може да бъде в състояние да се възползват от нашия медиен пакет и съдилища. Нашите специализирани психология лаборатории включват бакалавърска учебна лаборатория, и специализирани изследователски лаборатории, включително очни тракери, Прихващане на движение лаборатории и за £ 80,000 ЕЕГ система.

Проучване в чужбина

Ние предлагаме широка гама от възможности за нашите студенти да учат в чужбина и да придобият ценен международен опит, подобряване на живота на техните умения, и наистина се открояват с потенциални работодатели. Ние предлагаме широка гама от международни програми, които се различават по дължина, както в Европа и по света.

Успеем с социални науки

Нашите възпитаници имат завиден опит в случва да се постигне успешна кариера, и ние предлагаме специалист съвети за професионално развитие на нашите ученици в цялата времето си в NTU. Ние помагаме на нашите ученици да развият своите умения за заетост и планират следващите си стъпки, за да се увеличи максимално своя потенциал и да отговори на техните цели в кариерата.

Защо да изберете Нотингам да учи социални науки?

Нотингам е наистина един студент град; с две големи университети и 60000 студенти избират да го дома им направи. От пазаруването за музеи, кафенета, спорт, места за музикални и нощни заведения; Нотингам предлага по нещо за всеки.

Ние сме горди от силните отношенията, които се ползват с групи и организации в и около Нотингам; от HMP Whatton към Рамковата Жилищната асоциация, заедно с нашите собствени изследователски центрове като Нотингам център за деца, млади хора и семейства. Не само ще тези връзки обогатяване на Вашия живот опит, те също ще ви даде възможност да се ангажират и да направят разлика в живота на индивидите и групите в нашата местна общност.

Академични отдела:

Политика и международни отношения Персоналът в нашия отдел за политика и международни отношения са признати на национално и международно за тяхната изследователска дейност, медии принос и консултантска дейност, и са страстни за превода на този опит в класната стая.

психология Психология е бил признат за своята преподавателска постижения, а също така има силен национален и международен изследователски профил.

Нашите студенти курсове, преподавани на City Campus, следдипломни курсове психология преобразуване и нашата MSc Съдебна психология са акредитирани от Британския Дружеството на психолозите в.

Социална работа и здраве Министерството на социалната работа и здраве обединява екип от служители от различни академични и професионални среди в областта на социалната работа, общественото здравеопазване и социални грижи.

Екипът се стреми към съвършенство и в двете преподавателска и изследователска дейност, като поддържа тесни работни отношения с организации.

социология Катедрата по социология предлага курсове в областта на социологията, криминологията, младежта и професионално ориентиране.

Тези области са загрижени мисли критично за социалния свят, в който живеем и подкрепа и защита на хората и околната среда във и между сложни и разнообразни контексти.

Места

Нотингам

Address
Nottingham Trent University
50 Shakespeare Street

NG1 4FQ Нотингам, Англия, Великобритания