Прочетете официалното описание

Обучение на най-високия калибър

Ричмънд е американски международен университет, създаден през 1972 г. и със седалище в Западен Лондон, с два кампуса в Ричмънд Хил и близо до Кенсингтън Хай Стрийт. От 1981 г. насам университетът присъжда американски степени, акредитирани от Комисията за висшето образование в Близките щати. Едно от най-новите постижения, които Ричмънд с гордост обявява, получава от мощта си да даде на студентите свои собствени степени в Обединеното кралство, считано от август 2018 г., вследствие на това, че наскоро им бе дадена наградата за награждаване (TDAP).

Университетът е първият и единствен университет в Обединеното кралство, получил правомощията да присъжда двойни образователни степени, което означава, че студентите ще получат английска и американска степен, която ще окаже огромно влияние върху нашите възпитаници, докато търсят възможности за работа и ги извеждат от тълпата.

От откриването си през 1978 г. в сградата на университета в Кенсингтън на булевард St Albans Grove и Ansdell Street се настаняват студенти от трета и четвърта година, както и всички студенти. През март 1988 г. в кампуса на Кенсингтън се наблюдава по-нататъшно разширяване на улица „Млади“ и най-скоро в Кенсингтън Хай Стрийт.

Университетът е уникален със своите академични стандарти за частни институции, в своя преподавателски подход, който съчетава системата на американските либерални изкуства с британските стандарти за висше образование, което дава възможност на нашите завършили със конкурентно предимство и открива повече възможности за намиране на работа или във Великобритания, Съединените Щати

Бакалавърските степени, които предлагаме, изследват широк кръг от дисциплини и програми, позволяващи широкообхватно образование, докато в програмите за следдипломна квалификация се включва възможността да се вземат специални избираеми предмети, които ще определят степента на малобройните. Ключовите предимства, които този частен университет предлага, наред с другото, са по-академично наставничество и учебно време (средно 15 часа седмично), отколкото във всеки друг университет в Обединеното кралство, със силен акцент върху насърчаването на международни възможности чрез широка гама от кредитни и интегрирани стажове и програми за обучение в чужбина в нашите учебни центрове в Италия (Рим и Флоренция).

Ние предлагаме превъзходство в преподаването и предлагаме финансова подкрепа с нашите стипендии в САЩ и Великобритания въз основа на заслуги и академични постижения и наскоро въведехме нова стипендия на Канцлер Плюс за есента на 2018 г., която допринася за значително намаляване на дълга на таксите за обучение на студентите след завършване на тяхната степен. Нашите стипендии могат да бъдат комбинирани с други средства от Великобритания и САЩ и да дават достъпни възможности, които препоръчваме на нашите студенти да кандидатстват, когато отговарят на изискванията за влизане.

Брук Кагъл / Unsplash

Топ 5 причини да изберете Ричмънд

  1. Двойно акредитиран в Обединеното кралство
  2. Стипендии, които могат да намалят студентския дълг
  3. Гъвкава система на американските либерални изкуства, обширни часове за контакт и менторство (средно 15 часа седмично)
  4. Интегрирани стажове (в Обединеното кралство и в чужбина)
  5. Два опита в Лондон (в Ричмънд

Международна перспектива

Да живеем и да изучаваме заедно, нашите ученици от над 100 държави са готови за свят, в който способността за ефективна комуникация в националните и културни граници е също толкова ценна, колкото и традиционните академични постижения. Образованието в Ричмънд предлага глобална перспектива и интерактивна учебна среда, която насърчава разнообразието, работата в екип и лидерството. Като либерален, американски международен университет, той се фокусира върху обогатяването на учебния опит на студентите в международен контекст, като се вземат предвид многобройните междукултурни аспекти. Насърчава учениците да формират свои собствени мнения и да се съобразяват с другите при вземането на решения или разработването на курсови проекти, както и да развиват своите индивидуални силни страни и професионални умения като бъдещи лидери на международни екипи.

Бека Тъпър / Unsplash

Два опита в кампуса в Лондон

Освен вълнуващия живот в един от най-оживените и космополитни градове в света, Лондон очевидно предлага грандиозни ресурси и възможности за учене извън класната стая. Въпреки това курсовете в Ричмънд пренасят живота на града - неговите хора, институции, политика, проблеми и история в лекции и курсови проекти. Добавете към всичко това подкрепящ международен факултет, гъвкава учебна програма, която ви позволява да изследвате теми извън основната си специалност, малки класове и кампуси в два от най-красивите квартали на Лондон и ще откриете, че Ричмънд е страхотно място за получаване на диплома за магистър или магистър признати в Обединеното кралство и САЩ

Ричмънд Хил Кампус

Първите и вторите студенти посещават нашия университет в Ричмънд Хил. Кампусът е разположен в прекрасен шест-акра местност в горната част на Ричмънд Хил, един от най-търсените райони в Лондон. Впечатляваща нео-готическа сграда, построена през 1843 г., и модерна библиотека на пет нива, домашни класни стаи, компютърни и научни лаборатории, художествени и фотографски студия и аудитория.

В сградата се помещават и студентски общежития, трапезария, студентска стая, както и факултетни и административни учреждения. Има и многофункционален спортен тенис, тенис, волейбол, баскетбол и мини футбол (футбол). След като завършихме две години в нашия университет в Ричмънд Хил, студентите се преместват в нашия кампус в квартал Лондон, Кенсингтън, за последните две години обучение.

Кампус в Кенсингтън

Третогодишните, четвъртите и следдипломните студенти посещават центъра ни в Лондон в Кенсингтън, една от най-красивите жилищни райони в Лондон. Неговите няколко сгради в рамките на 2 минути пеша от главната атлантическа къща на улица St Albans имат всички необходими съоръжения от домашни класни стаи, компютърни зали, библиотека, зала за хранене и университетски кабинети.

В кампуса в Кенсингтън се провеждат и редица посещаващи студенти от САЩ и други страни, които прекарват семестър или година в Лондон. Студентите могат да изберат да живеят в сградите на университета или в жилищните помещения по свой избор. В непосредствена близост се намират Роял Албърт Хол, известен със своите концерти, Кралските колежи по музика и изкуство, Имперския колеж по наука и технологии, Музея на Виктория и Албърт, Природонаучния музей, Геоложкия музей и много кина, Хайд парк и блестяща улица с много кафенета, ресторанти, клубове и универсални магазини.

Окръг и Пикадили подземни връзки Ричмънд или Кенсингтън с останалата част на града. Честотата на железопътната линия в гарите Виктория, Падингтън и Ватерло се свързва с останалата част на Обединеното кралство и с Европа. И летищата Хийтроу и Гетуик са лесно достъпни.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Richmond The American International University in London

Международният бизнес се фокусира върху разработването на практически бизнес умения за управление на човешките ресурси, анализ и преодоляване на бизнес предизвикателстват ... [+]

Международният бизнес се фокусира върху разработването на практически бизнес умения за управление на човешките ресурси, анализ и преодоляване на бизнес предизвикателствата и адаптиране на бизнес модела в конкурентен глобален пазар. Ще бъдете готови да превъзхождате стратегическия подход и лидерството за кариерата си в международни организации.

Тъй като финансите, социално-икономическите фактори, политиката, географията, езикът и културата оформят и влияят върху бизнеса, вие ще придобиете знания и умения, за да разгледате всички тези аспекти и да приложите правилната бизнес стратегия в рамките на един международен пазар.... [-]

Великобритания Richmond
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Richmond The American International University in London

Историята на изкуството в БА ... [+]

Историята на изкуството в БА Програмата има три основни цели:

Представете студентите на основните влиятели, теории, методи и съвременни движения на изкуството, както и обширната история на изкуствотоДа разберете как да оценявате ролята на визуалните изкуства и култури днес чрез съответните концептуални рамкиРазгледайте различни западни и не-западни изкуства и визуални култури, от праисторията до наши дни... [-]
Великобритания Richmond
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Richmond The American International University in London

Програмата "Маркетинг" предоставя всеобхватно познание за проблемите, теориите и работните практики, свързани с динамичната и бързо развиваща се сфера на маркетинга в гло ... [+]

Програмата "Маркетинг" предоставя всеобхватно познание за проблемите, теориите и работните практики, свързани с динамичната и бързо развиваща се сфера на маркетинга в глобалния бизнес.

Тази програма е идеална за студенти, които искат да придобият задълбочени познания и ключови компетентности, за да идентифицират основните предложения за стойност в рамките на бизнеса и организациите, драйвери за растежа, дълголетието и рентабилността на пазара от маркетингова гледна точка и основните елементи, влияещи върху търсенето на клиентите и лоялност във времето. Дългосрочните влиятели след това се проучват и тълкуват, така че най-доброто използване на предлаганите от тях компании (неговите продукти и услуги) може да се използва най-добре за максимална печалба. Необходими елементи от маркетинга са курсовете по рекламиране, управление, маркетинг, електронна търговия, поведение на потребителите, маркетингови проучвания и маркетингова стратегия и управление на социалните медии, които обхващат богат опит и специализиран маркетинг.... [-]

Великобритания Richmond
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Richmond The American International University in London

Бакалавърска степен по международни отношения подготвя студенти за кариера в международни организации, бизнес, финанси, държавни институции, агенции и медии. Космополитни ... [+]

Бакалавърска степен по международни отношения подготвя студенти за кариера в международни организации, бизнес, финанси, държавни институции, агенции и медии. Космополитните лица със стратегически подход и силно осъзнаване на съвременните политически проблеми имат възможността да разширят обширния набор от умения.

Тази степен осигурява специфични познания по три основни области: теория и концепции за международни отношения, глобални институции и съвременни проблеми в международните отношения. Студентите могат да избират от разнообразни избираеми предмети, които обхващат различни теми в национален, регионален и глобален контекст. Нашата програма е разработена, за да ви предложи специализация, докато напредвате със степента си, според вашата основна област на интерес.... [-]

Великобритания Richmond
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Richmond The American International University in London

Политическите науки осигуряват на студентите знания в три основни области на политическите науки: политическа мисъл, политически системи и обществена политика. Политическ ... [+]

Политическите науки осигуряват на студентите знания в три основни области на политическите науки: политическа мисъл, политически системи и обществена политика. Политическите науки се преподават с помощта на набор от методи, които отразяват международното студентско тяло, като в същото време се възползват най-добре от нововъзникващите технологии. Изучаването на политическите идеологии, теории и идеи е балансирано спрямо практическото проучване на разработването на политики в широк спектър от теми и области, както и политически процеси в широк кръг държави и региони. Студентите се радват на широко проучване на политически мислители и теории, като същевременно се ангажират пряко с редица практически политически въпроси в много различни национални и регионални среди. Понятието "британска политика" например е частично преподавано в сградите на парламента. Степента признава и международното измерение на политическите, икономическите и политическите процеси и гарантира, че студентите са запознати с политиката на развиващия се свят. Студентите развиват методологическите и техническите умения на социалните науки, като най-добре използват новите технологии и практики. Курсовете също така гарантират, че студентите в други специалности могат да получат достатъчно разбиране на политическите науки, за да подпомогнат концептуализирането на политическите измерения на избраните от тях области. Програмата осигурява условия както за по-нататъшно следдипломно обучение, така и за бъдещи кариери, включително работа в правителството, международни организации, бизнес, финанси и медии. Студентите също така предлагат разнообразни курсове по национално, регионално и глобализирано обучение или се занимават с тематични области от съвременен интерес, които позволяват специализация в рамките на степента, в зависимост от интереса на студентите.... [-]

Великобритания Richmond
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Richmond The American International University in London

Програмата BA Finance & Investments дава възможност на студентите да придобият умения и знания, за да влязат в редица вълнуващи кариери в областта на банковото дело, ... [+]

Програмата BA Finance & Investments дава възможност на студентите да придобият умения и знания, за да влязат в редица вълнуващи кариери в областта на банковото дело, корпоративните финанси, управлението на фондовете и международните финанси. Структурата на степените обхваща ключовите области на финансовото счетоводство, корпоративните финанси и управлението на инвестициите. Тази дипломна програма дава възможност на нашите студенти да отговорят на търсенето на завършилите знания и умения, необходими за ръководене или финансово насочване на организации, от семеен бизнес към глобални корпорации или за осигуряване на заетост в света на финансите и банковото дело.... [-]

Великобритания Richmond
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Richmond The American International University in London

Бакалавърската икономика е създадена, за да развие в студентите умения да анализира икономическите проблеми и да се справи с предизвикателствата, които имат национално и ... [+]

Бакалавърската икономика е създадена, за да развие в студентите умения да анализира икономическите проблеми и да се справи с предизвикателствата, които имат национално и международно значение. Програмата предоставя на учениците ясно и цялостно разбиране за икономическите принципи, концепции и идеи в рамките на по-широката рамка на социалната и политическата среда.

Програмата дава възможност на студентите да разберат и прилагат процеса на събиране на данни и доказателства, включително организиране, анализ и представяне на материалите. Той също така дава на студентите ясно разбиране за икономическите системи, така че те са абстрактни понятия към реални проблеми, някои от които включват въпроси на икономическата политика.... [-]

Великобритания Richmond
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Richmond The American International University in London

Студентите, които преследват специализацията в маркетинговите комуникации и връзките с обществеността в бакалавърската степен по комуникации, ще се научат да ангажират ау ... [+]

Студентите, които преследват специализацията в маркетинговите комуникации и връзките с обществеността в бакалавърската степен по комуникации, ще се научат да ангажират аудитории по различни канали, медии и да изследват връзката между маркетинговите комуникации и връзките с обществеността в бизнеса и медийната индустрия. Целта на тази програма е да подготви студентите да работят в рамките на технологично ориентирани и насочени към потребителите фирми в целия свят.... [-]

Великобритания Richmond
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Richmond The American International University in London

Бакалавърската степен по мениджмънт и маркетинг на модата е съобразена с цел да даде на нашите студенти най-новите прозрения от модната индустрия и търговията на дребно. ... [+]

Бакалавърската степен по мениджмънт и маркетинг на модата е съобразена с цел да даде на нашите студенти най-новите прозрения от модната индустрия и търговията на дребно. Тази програма позволява на студентите да придобият силни знания и опит в други области като счетоводство, финанси, маркетинг и операции, прилагани за управление на модата.

Степента дава на студентите осведоменост и ноу-хау за провеждане на съответни пазарни / потребителски проучвания и прогнозни тенденции. Той също така предоставя на студентите необходимите инструменти, за да могат да събират прозрения в потребителското и модното поведение на купувачите.... [-]

Великобритания Richmond
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Richmond The American International University in London

Акредитиран от Британското психологическо дружество (BPS), нашата бакалавърска степен по психология насърчава придобиването на концептуални знания и практики в основните ... [+]

Акредитиран от Британското психологическо дружество (BPS), нашата бакалавърска степен по психология насърчава придобиването на концептуални знания и практики в основните области на психологическите дисциплини като развитие, език, феноменология, теория на личността

Учениците по психология ще могат да интегрират теоретичните перспективи с емпирични открития, да използват разнообразни методи за изследване и да прилагат психологически принципи в професионални направления като образователни, клинични, консултиращи и правни.... [-]

Великобритания Richmond
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Richmond The American International University in London

Катедрата по филмови проучвания е жизнена, междудисциплинарна програма, която се фокусира върху исторически, критически и теоретични подходи към изучаването на филми, вкл ... [+]

Катедрата по филмови проучвания е жизнена, междудисциплинарна програма, която се фокусира върху исторически, критически и теоретични подходи към изучаването на филми, включително телевизия и нови медии. Чрез внимателен анализ на някои национални и международни примери и със специален акцент върху историята на филма, третия свят / постколониалното кино и конкретни теми (включително полове, ужаси, фантазии и научна фантастика), степента разглежда историческите, художествени и културни аспекти, които излизат в киното. Силният технически и практически елемент на дипломата допълва теоретичния компонент с класове по теми като видео продукция, актьорско майсторство и сценарий и продуциране на документален филм. По този начин степента осигурява интердисциплинарен и мултимедиен подход, придаване на теоретични знания със силни елементи на практическо обучение. Нейните избираеми дисциплини позволяват на студентите да развият глобално съзнание за филмите и свързаните с тях медии в рамките на традицията на либералните изкуства. Непълнолетното лице в медийното производство може да добави дълбочина към вашите основни предпочитания.... [-]

Великобритания Richmond
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Richmond The American International University in London

Програмата BSc Accounting and Finance е предназначена предимно за студенти, които са заинтересовани да следват кариера в счетоводството или да получат професионални счето ... [+]

Програмата BSc Accounting and Finance е предназначена предимно за студенти, които са заинтересовани да следват кариера в счетоводството или да получат професионални счетоводни квалификации в началото на своята бизнес кариера. Студентите ще получат усъвършенствани теоретични и практически познания по счетоводство и финанси и ще се научат да разбират управленските концепции в рамките на международен бизнес контекст.... [-]

Великобритания Richmond
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Kensington Campus
Richmond Hill Campus