SAE Institute UK

Представление

Прочетете официалното описание

SAE институт е основан през 1976 г. от д-р Том Misner в Сидни, Австралия, предлагащ курсове след средно в аудио техниката. SAE Institute оттогава е нараснало да се превърне в най-голямата практическа творческа медии възпитател с 54 кампуса в 26 страни и разширена разбира портфолио в творчески и медийни технологии, със силна традиция за практическо прилагане и признаване на промишлеността.

В SAE институт на Обединеното кралство има 4 кампуса в Лондон, Ливърпул, Глазгоу и световната централа в Оксфорд.

SAE Institute е акредитиран от Middlesex University, London UK. Студентите, приети по утвърдена програма, ще получат награда Middlesex при успешно завършване на обучението си. SAE Institute UK е партньор в Middlesex University Skillset Academy, член на Study UK и вписана тялото в регистъра на Министерството на бизнеса за иновации и умения.

Програмите и пътеки

BA или BSc (Hons)

Игрите програмни резултати градусови в бакалавърска степен (Hons), като в същото време всички останали специалности причинят или BA (Hons) или BSc (Hons). Наградата се определя от естеството на окончателния проект, което е краен модул на програмата. Това гарантира, че нашите студенти всички получават същото ниво на творческа практическо обучение, докато печелите 360 кредитни точки (180 европейски Credit Transfer пункта) и уникалния си подход и път се отразява от проекта, които произвеждат.

Диплома за висше образование

SAE Institute предлага 2 години степен програми, които имат точка за излизане след 16 месеца. След успешното завършване на този 16месеца програма, учениците получават диплома за висше образование, която печели 240 кредитни точки. Дипломата за висше образование също е одобрен входна точка, така че учениците могат да избират да се запишат на почти 16-месечната програма.

При навършване на студентите DipHE програма може да учи към BA / BSc (Hons) в избраната от тях област чрез попълване на окончателните 8 месеца на програмата две години. Дипломата за висше образование е особено подходящ за медийни завършили студенти, които искат да се научат на практически умения от които се нуждаят, за да комплимент съществуващите тяхната квалификация.

Сертификат за висшето образование

Кампусът SAE Глазгоу предлага и Сертификат за висшето образование. Тя осигурява алтернативен път, позволяващи на студентите, които успешно завършат програмата за постигане на напредък към крайните 8 месеца на дипломата за висше образование.

Места

Лондон

Address
SAE Institute
297 Kingsland Road

E8 4DD Лондон, Англия, Великобритания

Глазгоу

Address
Kinning Park, 85-87 Portman Street, Glasgow, G41 1EJ
Глазгоу, Шотландия, Великобритания