SFH StudyFromHome

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Учението от дома е основано от Антъни Уивър.

Работейки в сектора за дистанционно обучение повече от десет години, Антъни придоби богатство от знания и опит, както и от натрупване на разочарования, които са изправени пред онези, които искат да учат по този начин.

Дистанционното обучение дава много предимства ... способността да учиш от дома, на работното място, в движение ... и най-вече когато искаш, било то сутрин, следобед, вечер или дори средата на нощта. Въпреки това, той има своите опасности. Откъде знаете дали дадена квалификация е истинска? Това е един от най-често задаваните въпроси и за съжаление учениците не винаги получават правилния отговор.

Тук идва ученето от дома. Най-голямата ни цел е да гарантираме, че учениците ще разберат какво означава тяхната квалификация и как ще им бъде от полза. Честността и прозрачността са основите, върху които работим.

Горещо ви препоръчваме да говорите с нашите консултанти, по телефона или в чата на живо, и на всичките ви въпроси може да се отговори и ние можем да гарантираме, че сте въоръжени с правилната информация, която да отговори на бъдещите ви цели.117684_117657_FB_banner_title_final_with_contact_JPG1.jpg

Места

Уулвърхемптън

Address
Уулвърхемптън, Англия, Великобритания

Програми

Това училище също предлага: