Прочетете официалното описание

Въведение в Централна от Възложителя.

професор Gavin


Henderson, CBE
Основен

Централна стои в челните редици на обучението и научните изследвания в драматични изкуства. статистики Завършил заетост са сред най-високите в нашия сектор, и нашето изследване наскоро бяха оценени като "световен лидер" - и е уникален в царството на драма консерватории. Съотношението на бакалавърски приложения за места е най-високата от всеки университет в Обединеното кралство.

Докато нашите участници печелят много от най-желаните награди, в световен мащаб, и често отличия в медиите, широка гама от индустриални организации класира Централна като златен стандарт в ръководството на технически и работен проект. Така също, Централна продължава като пионерска сила при прилагането на драматични умения в много социални контексти.

Надяваме се, че ще искате да проучи обхвата на курсове, студент, така и специализанти, изложени на този сайт. Да посещение за открит ден, или идват да редовни нашите публични продукции - фокусирани около историческия театър посолство.

Нашите съоръжения са широко считат за да бъде безупречен с допълнителни специализирани студиа и места за изпълнение, който да бъде добавен като част от едно динамично ново развитие.

Кратка бележка от професор Саймън Шепърд, почетен професор на театър.

Елзи Fogerty основана Централната школа на Speech обучение и драматично изкуство в Роял Албърт Хол през 1906. Фогърти е специалист в речта обучение. Тя също имаше твърдото убеждение в социалната значимост на образованието. Учениците от училището й бързо станаха известни с тяхната доставка в стих-говорящите състезания, появата им в кината, и работата им с децата в бедните райони на Лондон. Докато Централна разработен име за актьор обучение, основателя си беше в същото време работи в полза на проучването на театъра като академична дисциплина.

Дълго преди основаването на първия отдел университет драма във Великобритания, Fogerty твърди, че театърът трябва да се изучава в университета и че обучението театър трябва да бъде присъдена градуса.

През 1937 Fogerty бе предложена пространство на сайта по това време, предназначени за изграждането на Националния театър, с колежа заедно с театъра. Но тази схема, като много от схемите, Националния театър, падна сам. През 1957 г. на училище най-после се премества от Albert Hall, като е придобил лизинга на театър Посолство на Swiss Cottage и свързаните с нея сгради.

Посолството имаше репутация, от 1930 г., за експериментална и политически леви театър. До 1957 тази репутация са избледнели. Когато Централна пристигна тя е едновременно спасяване стар театър и го тъкане в тъканта на нови колежа сгради. Поне това беше планът: неизбежно средства трябваше да бъдат повдигнати. По този повод шампион беше сър Джон Дейвис. Работата му в преследването на дарения създадена средствата за изграждане на нова сграда. Това е открит през 1961 г. от Нейно кралско височество херцогинята на Кент, който тогава беше Патрон Централна му.

До 1961 три различни отдели са били установени в рамките на Централна. отдел на сцената се работи своя тригодишен курс за актьори, с възпитаници като отличава като Господ Olivier и Даме Пеги Ашкрофт вече е част от историята си, и двугодишен курс за мениджъри етап. Отделът за обучение на учители се подготвя ученици за собствената си диплома, след това призната квалификация за преподаване, и за Лондон университетска диплома за драматично изкуство. Това проявление е бил създаден през 1912 г. именно в резултат на кампанията Fogerty за признаването на драма и драма преподаването като индивиди, достойни за правилното академично изследване. По това време на колежа беше известен със своята Логопедия отдел, както за работата му в актьори за обучение.

продължи Building работа. През юни 1972 г. е открита нова студио е построена на ъгъла на Бъкланд Crescent и официално открита от нов патрон на училището, Нейно Кралско Височество принцеса Александра. Централна стана субсидирани от образователния орган на Inner London през 1972. През 1989 г. той е бил "включен", както е по-високо образование в колеж по себе си и се финансира пряко от правителството. Той е бил предлагащ градуса от 1986 г., на първо място потвърдена от Съвета на националните академични награди. От 1992 негови градуса бяха валидирани от Open University.

От началото на 1990 г. насам, обширна сграда работа е извършено: ново съоръжение цех е открит през 1991 година. През лятото на 1993 разширение е добавен в театър Embassy - студио театър, дизайнерски студия и гардероб съоръжения. През 1997 г. колегията завършена пететажна блок на изток от кампуса, предоставяне на нова библиотека, учебни ресурси център и компютърни съоръжения, студент общо помещение, студент бар и офиси за персонала. А ремонтирани Посолство театър е открит през 2002 г. и последвана през 2005 г. от Западния блок, с неговите няколко етажа на пространства състоянието на най-съвременните характеристики и репетиционни зали.

През 2005 Тайният съвет отпуска колежа право да присъдят собствените си научени градуса. В същите студентите година от Уебър Дъглас академия за драматично изкуство прехвърля в Централна, носейки със себе си 100-годишна история на значителен принос в Академията за сцената и екрана. През тази година в училище беше единственият специалист театър институция да спечели наградата на Център за постижения в областта на ученето и преподаването, превръща образованието съвет за финансиране на висшето за определен център на Англия за постижения в областта на обучението за театър. Неговата цел като център за високи постижения е да се осигури национален ресурс за обучение за професионална сценични изкуства и обучение, като фокус на театър изследвания и стипендии, и един сайт за национално и международно сътрудничество.

Считано от септември 2005 Централна стана колеж на Университета в Лондон и по този начин изпълняват оригинални амбиции Елси Фогърти му. И след това през 2012 г. дойде ново признание ... Fogerty използва, за да се каже, че докато Принципала на Академията за драматични изкуства са били търсят кралски заглавие за неговата институция, тя беше твърде зает да работи с деца в гетата, за да се направи такова нещо. Но един век по-късно постигането на колежа тя основава правилно имам неговото признаване, когато в Ноември 2012 Нейно Величество Кралицата предоставени Royal дял на Централна.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Цялостна подготовка класическа и съвременна актьор, това изисква разбира се подхранва студенти чрез променящо живота пътуване, в които те са изправени пред предизвикателс ... [+]

Бакалавър (Hons) и.д.

Преглед

Цялостна подготовка класическа и съвременна актьор, това изисква разбира се подхранва студенти чрез променящо живота пътуване, в които те са изправени пред предизвикателството да постигне пълния си потенциал като актьори и придобиват умения за работа в пълната гама от актьорските контексти.

За хода

Философията на курса може да се обобщи с думите, "вариант", "въображение" и "взаимодействие". Обучението развива тялото и гласът на актьора като силни и ефективни комуникатори на мисълта, чувствата и намеренията, и отваря въображението така, че актьорът може да се създаде и поддържа триизмерни светове от текста на драматурга. Тези процеси неизменно се провеждат в един интерактивен контекст, така че актьорът непрекъснато научава да реагира на външни дразнители - дали хора, предмети или атмосфера - по открит и нецензурирани начин.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Това разбира се изследва ефективността, която се провежда извън традиционните театрални сгради, които могат да доведат до промяна и трансформация с участниците, които го ... [+]

Бакалавър (Hons) Драма, Applied Театър и образование

Преглед

Това разбира се изследва ефективността, която се провежда извън традиционните театрални сгради, които могат да доведат до промяна и трансформация с участниците, които го създават.

За хода

Студентите по драматичен, Applied Театър и образование (BA DATE) Разбира се научат да правят театър и придобиване на практически знания и разбиране за това как театър на решения могат да бъдат използвани, за да променят живота и вдъхнови нови възможности.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Научете се да планирате и да изгради комплекти, и да развиват умения като дърводелство, структурен дизайн, метална работа и машиностроенето. Обучение по принцип ще бъде в ... [+]

Бакалавър (Hons) Scenic Строителство

Преглед

Научете се да планирате и да изгради комплекти, и да развиват умения като дърводелство, структурен дизайн, метална работа и машиностроенето. Обучение по принцип ще бъде в театъра, но уменията научени са лесно преносими, за да много различни медийни среди, включително филми, телевизия и реклама.

За хода

Scenic constructers трябва да бъдат креативни проблемните-решават които използват идеи и решения, които са съставени от всички аспекти на инженерната и промишлена практика за подпомагане на създаването на комплекти или постановка. Студентите ще се научат да бъдат самостоятелни и изобретателен, както и да се разработят специални умения на високо професионално ниво, изисквано от индустрията.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Научете управление етап, и специализирани познания и умения във всички аспекти на производството на театър. Чрез тясно работа със студенти и практици на други театрални д ... [+]

Бакалавър (Hons) Управление Stage

Преглед

Научете управление етап, и специализирани познания и умения във всички аспекти на производството на театър. Чрез тясно работа със студенти и практици на други театрални дисциплини, студенти на този курс се изработи цялостна разбиране за това как всеки допринася за изпълнение на живо, което ги прави изключително пригодни за заетост след дипломирането.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Чрез фокусиране върху критичната запитване и експериментиране с нови методологии, студентите разработват нови и предизвикателни форми представяне вкоренени в строг ангажи ... [+]

Бакалавър (Hons) Експлоатационни изкуства

Преглед

Разработване на идентичност си като машина за изпълнителско изкуство и продуцент на курс, който благоприятства независим и съвместна творческа практика. Чрез фокусиране върху критичната запитване и експериментиране с нови методологии, студентите разработват нови и предизвикателни форми представяне вкоренени в строг ангажимент с уменията, теории и истории на театър и други изкуства представяне.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Централна пионер първа степен UK в куклен театър и продължава да бъде един от водещите световни институции за обучение на кукловоди, привличане на национални и международ ... [+]

Бакалавър (Hons) Куклен театър: проект и производителност

Преглед

Централна пионер първа степен UK в куклен театър и продължава да бъде един от водещите световни институции за обучение на кукловоди, привличане на национални и международни студенти. Този курс включва трите концепции за проектиране, изпълнение и вземане на театър.

За хода

Студентите разработват специфични за приготвяне на кукловодство, манипулационни и представяне на умения, а също и да работят в тясно сътрудничество с дизайнери и студенти изпълнителското изкуство на съвместни проекти за опознаването мултидисциплинарна работа, в която кукли и анимационни форми изпълняват заедно сценография, нов писане, движение и експериментални практики за изпълнение.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

The Royal Central School of Speech and Drama - Trailer video