The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Представление

Прочетете официалното описание

Въведение в Централна от Възложителя.

професор Gavin


Henderson, CBE
Основен

Централна стои в челните редици на обучението и научните изследвания в драматични изкуства. статистики Завършил заетост са сред най-високите в нашия сектор, и нашето изследване наскоро бяха оценени като "световен лидер" - и е уникален в царството на драма консерватории. Съотношението на бакалавърски приложения за места е най-високата от всеки университет в Обединеното кралство.

Докато нашите участници печелят много от най-желаните награди, в световен мащаб, и често отличия в медиите, широка гама от индустриални организации класира Централна като златен стандарт в ръководството на технически и работен проект. Така също, Централна продължава като пионерска сила при прилагането на драматични умения в много социални контексти.

Надяваме се, че ще искате да проучи обхвата на курсове, студент, така и специализанти, изложени на този сайт. Да посещение за открит ден, или идват да редовни нашите публични продукции - фокусирани около историческия театър посолство.

Нашите съоръжения са широко считат за да бъде безупречен с допълнителни специализирани студиа и места за изпълнение, който да бъде добавен като част от едно динамично ново развитие.

Кратка бележка от професор Саймън Шепърд, почетен професор на театър.

Елзи Fogerty основана Централната школа на Speech обучение и драматично изкуство в Роял Албърт Хол през 1906. Фогърти е специалист в речта обучение. Тя също имаше твърдото убеждение в социалната значимост на образованието. Учениците от училището й бързо станаха известни с тяхната доставка в стих-говорящите състезания, появата им в кината, и работата им с децата в бедните райони на Лондон. Докато Централна разработен име за актьор обучение, основателя си беше в същото време работи в полза на проучването на театъра като академична дисциплина.

Дълго преди основаването на първия отдел университет драма във Великобритания, Fogerty твърди, че театърът трябва да се изучава в университета и че обучението театър трябва да бъде присъдена градуса.

През 1937 Fogerty бе предложена пространство на сайта по това време, предназначени за изграждането на Националния театър, с колежа заедно с театъра. Но тази схема, като много от схемите, Националния театър, падна сам. През 1957 г. на училище най-после се премества от Albert Hall, като е придобил лизинга на театър Посолство на Swiss Cottage и свързаните с нея сгради.

Посолството имаше репутация, от 1930 г., за експериментална и политически леви театър. До 1957 тази репутация са избледнели. Когато Централна пристигна тя е едновременно спасяване стар театър и го тъкане в тъканта на нови колежа сгради. Поне това беше планът: неизбежно средства трябваше да бъдат повдигнати. По този повод шампион беше сър Джон Дейвис. Работата му в преследването на дарения създадена средствата за изграждане на нова сграда. Това е открит през 1961 г. от Нейно кралско височество херцогинята на Кент, който тогава беше Патрон Централна му.

До 1961 три различни отдели са били установени в рамките на Централна. отдел на сцената се работи своя тригодишен курс за актьори, с възпитаници като отличава като Господ Olivier и Даме Пеги Ашкрофт вече е част от историята си, и двугодишен курс за мениджъри етап. Отделът за обучение на учители се подготвя ученици за собствената си диплома, след това призната квалификация за преподаване, и за Лондон университетска диплома за драматично изкуство. Това проявление е бил създаден през 1912 г. именно в резултат на кампанията Fogerty за признаването на драма и драма преподаването като индивиди, достойни за правилното академично изследване. По това време на колежа беше известен със своята Логопедия отдел, както за работата му в актьори за обучение.

продължи Building работа. През юни 1972 г. е открита нова студио е построена на ъгъла на Бъкланд Crescent и официално открита от нов патрон на училището, Нейно Кралско Височество принцеса Александра. Централна стана субсидирани от образователния орган на Inner London през 1972. През 1989 г. той е бил "включен", както е по-високо образование в колеж по себе си и се финансира пряко от правителството. Той е бил предлагащ градуса от 1986 г., на първо място потвърдена от Съвета на националните академични награди. От 1992 негови градуса бяха валидирани от Open University.

От началото на 1990 г. насам, обширна сграда работа е извършено: ново съоръжение цех е открит през 1991 година. През лятото на 1993 разширение е добавен в театър Embassy - студио театър, дизайнерски студия и гардероб съоръжения. През 1997 г. колегията завършена пететажна блок на изток от кампуса, предоставяне на нова библиотека, учебни ресурси център и компютърни съоръжения, студент общо помещение, студент бар и офиси за персонала. А ремонтирани Посолство театър е открит през 2002 г. и последвана през 2005 г. от Западния блок, с неговите няколко етажа на пространства състоянието на най-съвременните характеристики и репетиционни зали.

През 2005 Тайният съвет отпуска колежа право да присъдят собствените си научени градуса. В същите студентите година от Уебър Дъглас академия за драматично изкуство прехвърля в Централна, носейки със себе си 100-годишна история на значителен принос в Академията за сцената и екрана. През тази година в училище беше единственият специалист театър институция да спечели наградата на Център за постижения в областта на ученето и преподаването, превръща образованието съвет за финансиране на висшето за определен център на Англия за постижения в областта на обучението за театър. Неговата цел като център за високи постижения е да се осигури национален ресурс за обучение за професионална сценични изкуства и обучение, като фокус на театър изследвания и стипендии, и един сайт за национално и международно сътрудничество.

Считано от септември 2005 Централна стана колеж на Университета в Лондон и по този начин изпълняват оригинални амбиции Елси Фогърти му. И след това през 2012 г. дойде ново признание ... Fogerty използва, за да се каже, че докато Принципала на Академията за драматични изкуства са били търсят кралски заглавие за неговата институция, тя беше твърде зает да работи с деца в гетата, за да се направи такова нещо. Но един век по-късно постигането на колежа тя основава правилно имам неговото признаване, когато в Ноември 2012 Нейно Величество Кралицата предоставени Royal дял на Централна.

Места

Лондон

The Royal Central School of Speech and Drama

Address
The Royal Central School of Speech and Drama, Eton Avenue
NW3 3HY Лондон, Англия, Великобритания
Телефон
+44 20 7722 8183

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия