Прочетете официалното описание

Защо да изберете ACM? Обучението чрез правене на ето

ACM разбира как музикалната индустрия работи днес и създаде потапяща и изчерпателна учебна среда, която се свързва директно с индустрията. Нашето обучение чрез прилагане на етика помага за опростяването на начина, по който работи индустрията и дава ясна представа за кариерните пътеки и възможности. Този ясен и практичен подход ускорява ученето.

Детайлното излагане на всички аспекти на индустрията, както се случва (на живо!), Разкрива възможности и дестинации, което много помага на нашите ученици да правят ясни решения и да изграждат картите, от които се нуждаят, за да ги насочат там. Ако сте производител, ще знаете, че се нуждаете от фундаментално разбиране за структурата на песента и композирането на песни, но вие също така трябва да знаете за приходите и интелектуалната собственост, от които ще привлечете доходи.

Също така ще трябва да разберете как е печелената от ваша музика музика чрез представяне на живо, кредитиране на песни и публикуване, включително синхронизиране и лицензиране. Ние ще ви научим подробно за всичко това в ACM, като ви свържем с екипите, които правят това всеки ден в Metropolis.

Също така бихте могли да бъдете барабанист, чийто основен фокус е да изпълнявате и да печелите колкото се може повече опит, като играете сесии. В този случай все още трябва да разберете как се плащате и как, ако повлиявате на песен, е възможно да го съставяте и да съдействате за създаването на продукт. В този случай играта на сесиите всъщност става писмено. Ще трябва да знаете разликата в начина, по който се плащате за игра и писане.

Докато учите, ще изграждате портфолиото си и ще ви помогнем да разберете как да се възползвате от творчеството, което създавате, за да изградите своя собствена фен база, а не просто да бъдете работещ музикант. Това максимално увеличава възможностите за намиране на работа като професионален музикант, като правите това, което желаете, просто като себе си маркетинг като основен актив. Ще ви научим това, тъй като имаме най-добрите професионалисти в бранша, които правят това всеки ден.

Хвърлянето на творчеството си като художник, с надеждата да се подпише от основен етикет, е остаряла концепция и вече не е начинът, по който работи. Нашата цел е да внушаваме на всеки художник, който идва чрез ACM, вярата, желанието и разбирането как да станем достоен, самостоятелен художник. След като сте в тази позиция, ще трябва да сте способни да обсъждате с увереност условия с група, продуцент, мениджър, етикет и издател. Ще ви подготвим да управлявате собствената си кариера, вместо да се състезавате да се подписвате с мениджър за завършване, без да разберете напълно как да управлявате собствената си кариера и възможности.

Чрез нашите дълбоко интегрирани взаимоотношения с Metropolis, ACM има пръст върху пулса, което помага на нашите ученици да определят мястото си в него. Знаем къде се намира индустрията точно сега, защото в Metropolis екипите работят на всички нива, включително големите, независими и директни с подписани и неподписани художници, марки, дистрибуторски партньори и създатели на съдържание.

ACM капсулира индустрията от край до край, където днес и утрешната музика е написана, продуцирана, смесена, усвоена, разпространявана, пусната на пазара и публикувана. Нашите ученици не се учат от книга, а от практически опит в музикалната дейност. Това е присъщата, жива, дишаща връзка между ACM и Metropolis, която дава на нашите ученици тази уникална перспектива и възможност.

Вътрешната връзка между ACM и Metropolis дава възможност на нашите ученици да се учат от сделките, които правим, когато се случват. Иън Брендли, главен изпълнителен директор на Metropolis, ръководи студиото в продължение на седем години, като преди това е работил повече от петнадесет години в големи етикети, включително Universal. Чрез своите срещи с професионалисти от най-високото ниво на индустрията и сключените сделки, Иън пренася най-подходящите прозрения и уроци директно на студентите от ACM. Ето няколко примера за вграждане на практическо индустриално съдържание в ученето на нашите ученици в думите на Иън:

"Срещнах се с Анди Рос и Чарлз Барсамиан на скорошно бизнес пътуване до Лос Анджелис. И двамата работеха по най-новите филми и отговаряха за синхронизация, музикален надзор и поставяне на оркестрови резултати. Започват нова компания, наречена Exit Strategy Productions, специализирана в музикален надзор и публикуване. След това ги поехме като консултанти, за да създадем възможности за публикуване за нас чрез холивудски филми и основен бизнес чрез оркестрови резултати за студиото, което провеждаме в Доха, Катар, Katara Studios от Metropolis. Ученията от изграждането на тази нова връзка и начина, по който разработихме стратегията, за да извлечем полза от основния ни бизнес от нея, бяха използвани като съдържание от магистърска класа за студенти от ACM Business. Ще продължим да актуализираме студентите за по-нататъшното развитие на този проект Metropolis в реално време. В допълнение към това студентите от Бизнес училището, които се присъединяват към нас в Metropolis като стажанти, ще ни помогнат в разработването на истински каталози за синхронизация, от които се занимаваме с филмите, които контролираме.

Също така наскоро се срещнахме с Shazam, който помолихме да ни помогнете да популяризираме нашите концерти в студиото. Това доведе до това, че компанията ни предложи екипът ни за продажба на марката да продаде нашите два телевизионни формата на сини чипове. Те ще захранват и приложението ви за виртуален винил. Това ще ни даде достъп до 600 милиона потребители. Това е отличен пример за това как работим в сътрудничество с други марки и организации, за да използваме в търговската мрежа какво можем да предложим и да разширим въздействието му. Сътрудничеството е от ключово значение за ефективното функциониране на музикалната индустрия, тъй като тя функционира днес. В този случай обучението ще бъде представено на студентите от ACM чрез моя седмичен подкаст, с който те могат да гледат, с цел да анализират начина, по който се извършва бизнесът, а след това да имат възможност да се ангажират с мен чрез живи Въпроси и отговори. Те ще могат да предложат собствени идеи за съдържание, които ще се вземат предвид, когато създаваме бъдещите си продукти в сътрудничество с най-големите играчи в днешната индустрия. "

Иън Брендли главен изпълнителен директор на Metropolis Studios

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

The Academy of Contemporary Music

Проучванията музикалната индустрия Porfolio Дисертация ... [+]

Проучванията музикалната индустрия Porfolio Дисертация [-]
Великобритания Лондон Бирмингам
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Academy of Contemporary Music

Проучванията музикалната индустрия Porfolio Дисертация Изисквания ... [+]

Проучванията музикалната индустрия Porfolio Дисертация Изисквания [-]
Великобритания Лондон Бирмингам
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Academy of Contemporary Music

Проучванията музикалната индустрия Porfolio Дисертация ... [+]

Проучванията музикалната индустрия Porfolio Дисертация [-]
Великобритания Лондон Бирмингам
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Academy of Contemporary Music

Изисквания ... [+]

Изисквания [-]
Великобритания Лондон Бирмингам
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Academy of Contemporary Music

Учебният маршрут "Музикант" предоставя на своите студенти необходимите умения и опит, за да се превърне в световно известен музикален отбор, както от студио, та ... [+]

Channel си вътрешен изпълнител. Станете музикант от световна класа.

Учебният маршрут "Музикант" предоставя на своите студенти необходимите умения и опит, за да се превърне в световен класар на сцена и студио.

Изберете основен учебен инструмент (бас, барабани, китара, клавиши или вокали) и го овладейте.

Станете сензай на тази дисциплина, виртуозен солист, ансамбъл експерт, професионален сесиен музикант, придобийте умения в песните и аудио продукцията и научете как работи музикалната и творческата индустрия.... [-]

Великобритания Guildford
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Academy of Contemporary Music

Учебният маршрут "Производител" предоставя на своите студенти умения, знания и опит, необходими за производството, миксирането и майсторството на музиката, неза ... [+]

Проучете изкуството на продукцията

Учебният маршрут "Производител" предоставя на своите студенти уменията, знанията и опитът, необходими за производството, смесването и овладяването на музиката, независимо дали искате да помогнете за реализирането на визията на друг художник или да създадете своя собствена. Покривайки основите на студийното заснемане, науката за акустиката, изкуството на композицията и цялата музикална технология, за която бихте могли да се надявате, студентите от този учебен маршрут на продуцент могат да се специализират в съвременната музикална продукция, електронно музикално производство, аудио инженерство и / добър дизайн за нови медии чрез добавяне на избираеми модули, които са най-подходящи за техните интереси и стремежи за кариера.... [-]

Великобритания Guildford
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Academy of Contemporary Music

Учебният маршрут "Творчески художник" предоставя на студентите си знания, умения и опит, необходими за откриване и канализиране на техния вътрешен художник, обх ... [+]

Криейтив Pathway с реални практически индустриални връзки.

Учебният маршрут Creative Artist предоставя на своите студенти необходимите знания, умения и опит, за да открият и насочат своя вътрешен художник, обхващащ комбинация от текстови, изпълнителски, производствени и бизнес модули.

Студентите по този маршрут не просто водят музикални вълни, те ги правят, научават всичко за музикалната и творческата индустрия, на която те ще навлязат, тъй като го правят.... [-]

Великобритания Guildford
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Academy of Contemporary Music

Независимо дали се надявате да изградите кариера като промоутър на живо, мениджър на сцени, звук / светлинен техник или общ пътник в музикалния, театралния или по-широкия ... [+]

Пътят за практическо обучение за музикалните техници.

Независимо дали се надявате да изградите кариера като промоутър на живо, мениджър на сцени, звук / светлинен техник или общ пътник в музикалния, театралния или по-широкия развлекателен сектор, изследователският маршрут "Технически услуги" ще ви предостави практически умения и теоретични познания за да започнете пътуването си.... [-]

Великобритания Guildford
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
The Academy of Contemporary Music

Този път към образованието за музикални бизнес студенти предоставя на студентите си умения, знания и опит, необходими за започване на устойчива кариера в бизнеса на реалн ... [+]

Иновативното изследване на предприемачите.

Този път към образованието за музикални бизнес студенти осигурява на своите студенти необходимите умения, знания и опит, за да се впуснат в устойчива кариера в бизнеса на реалната музикална индустрия, каквато съществува днес - като мениджъри, ръководители на етикети и предприемачи.

Освен това, студентите могат да допълват фундаменталните познания в областта на Изкуството и Репертоара, Управление на бизнеса, Маркетинг, Право и Контракти, Управление на събития на живо и Предприемачество с теми като потребителска психология и / или музикална журналистика в зависимост от техните интереси и стремежи за кариера.... [-]

Великобритания Guildford
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски

This Is ACM, The Academy of Contemporary Music - An Introduction

Why Choose ACM?