The University of Law Business School Undergraduate

Представление

Прочетете официалното описание

Общ преглед:

И с толкова тесни връзки между правото и бизнеса има смисъл специалистът по юридическо образование да е добре подготвен да развие отлично бизнес училище, The Business of Law Business School.

С твърд фокус върху практическото обучение, нашето Бизнес училище има за цел да направи студентите работещи и готови да успеят на работното място. Гордеем се с това, че създаваме подходяща учебна среда за вас, за да постигнете своите бизнес стремежи. Ето защо сме адаптирали техники, използвани на нашите юридически курсове, с цел да развием ангажиращ специализиран опит за обучение, който ще ви подготви за кариера в света на бизнеса.

Нашето бизнес училище работи в университетите по право в университетите в Лондон Блумсбъри, Бирмингам, Лийдс, Манчестър и Нотингам за бакалавърски курсове. Следдипломните курсове се преподават в нашия кампус в Лондон Moorgate или в Берлин чрез нашето партньорство с GISMA Business School. Всеки от тях е процъфтяващ търговски център, идеално разположен, за да ви предостави чудесен достъп до музикални заведения, театри, кина, барове и ресторанти. Някои от нашите следдипломни курсове също са достъпни 100% онлайн.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Клубове и общества:

Университетът по право Бизнес Училище предлага редица студенти и следдипломни програми в Обединеното кралство. Някои от нашите следдипломни курсове също са достъпни 100% онлайн.

Много от нашите курсове са акредитирани от Chartered Management Institute (CMI) - единственият специализиран орган на Обединеното кралство, предлагащ статута на високо желания Chartered Manager (CMgr). При успешно завършване на един от нашите курсове, вие също ще получите квалификация от CMI в допълнение към вашата степен.

Информация за изискванията на Visa можете да намерите на уебсайта на Юридическия закон.

Настаняване:

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Места

Лондон

Address
The University of Law
14 Store Street

WC1E 7DE Лондон, Англия, Великобритания

Лийдс

Address
The University of Law
15-16 Park Row

LS1 5HD Лийдс, Англия, Великобритания

Манчестър

Address
The University of Law
2 New York Street

M1 4HJ Манчестър, Англия, Великобритания

Бирмингам

Address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Бирмингам, Англия, Великобритания

Програми

Това училище също предлага: