The University of Law Business School Undergraduate

Представление

Прочетете официалното описание

Общ преглед:

Университетът по право (ULaw) е един от най-дългогодишните специализирани доставчици на юридическо образование в Обединеното кралство. Всъщност ние обучихме повече практикуващи адвокати в Обединеното кралство, отколкото всеки друг.

И с толкова близки връзки между правото и бизнеса има смисъл специалистът по юридическо образование да е добре подготвен да развие отлична бизнес школа, The Business of Law Business School.

С твърд фокус върху практическото обучение, нашето бизнес училище има за цел да направи учениците приложими и готови да успеят на работното място. Ние се гордеем със създаването на подходяща учебна среда за постигане на вашите бизнес стремежи. Ето защо ние адаптирахме техниките, използвани в нашите юридически курсове, с цел да разработим ангажиращ специализиран обучителен опит, който ще ви подготви за кариера в света на бизнеса.

Юридическият университет беше удостоен със сребърна оценка в Рамката за високи постижения и резултати на учениците (TEF) през юни 2019 г. Установено беше, че осигуряваме висококачествено преподаване, учене и резултати за нашите студенти и постоянно надвишават строги национални изисквания за качество за Великобритания висше образование.

Локация:

Нашето бизнес училище работи в университетите по право в университетите в Лондон Блумсбъри, Бирмингам, Лийдс, Манчестър и Нотингам за бакалавърски курсове. Следдипломните курсове се преподават в нашия кампус в Лондон Moorgate или в Берлин чрез нашето партньорство с GISMA Business School. Всеки от тях е процъфтяващ търговски център, идеално разположен, за да ви осигури чудесен достъп до музикални заведения, театри, кина, барове и ресторанти. Някои от нашите следдипломни курсове също са достъпни 100% онлайн.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Дизайн на курса:

С твърд фокус върху практическото обучение, нашето Бизнес училище има за цел да направи студентите работещи и готови да успеят на работното място. Гордеем се с това, че създаваме подходяща среда за обучение за постигане на вашите бизнес стремежи. Ето защо адаптирахме техники, използвани на нашите юридически курсове, с цел да развием ангажиращ специализиран опит за обучение, който ще ви подготви за кариера в света на бизнеса. Всички наши преподаватели в Business School имат бизнес опит в реалния свят.

Оферта за безплатни магистри (само за студенти)

Университетът по право Бизнес Университет се ангажира да Ви подкрепя във всяка стъпка по пътя към вашата кариерна дестинация. Ние се стремим да гарантираме, че сте напълно екипирани по отношение на квалификацията, уменията и контактите в бранша, за да стъпите направо в избраната от вас кариера. Затова с удоволствие предлагаме на всички студенти, които започват бакалавърска степен в Бизнес училището при нас през септември 2019 г. или 2020 г., възможността да преминат към бизнес магистърски курс за успешно завършване на своята бакалавърска степен без допълнителни разходи. За повече информация относно наличните курсове и критериите за допустимост, моля посетете www.law.ac.uk/business/freemasters

Кариери и заетост:

Заетостта е в основата на всичко, което правим в бизнес училището. Нашият екип за пригодност за заетост ще ви предостави индивидуални съвети за това как да се свържете успешно с бизнес контакти от големи британски рекрутери като IBM, Lloyds of London и Price Waterhouse Coopers (PwC), които ще се срещнете чрез събития, семинари и посещения на организации, което ви дава възможност да видите от първа ръка как бизнесът работи в реалния свят. Също така провеждаме мероприятия за предприемачество, включващи гост-лектори и експерти по иновации, за да подпомогнем нашите студенти в започването на собствен бизнес и разработването на предприемачески нагласи. Подкрепата, която ще получите, ръководена и информирана от практиката на работодателя, ще повиши максимално способността ви да представяте успешни заявления за работа, сигурни стажове и усъвършенствате уменията си за интервю в нашия тестов център.

Международно лятно училище (за студенти):

Като част от нашия постоянен ангажимент да подкрепяме вашите амбиции, ние предлагаме на нашите студенти от 2019 г. възможност да посетят нашето Международно лятно училище в Берлин, където можете да развиете ключови меки умения и да опознаете този вълнуващ град с вашите колеги. Допълнителна информация за уебсайта на Юридическия университет: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Институт за дипломиран мениджмънт (CMI):

Тъй като някои курсове в бизнес училището са акредитирани от Chartered Management Institute (CMI), студентите в тези конкретни курсове могат да получат автоматично безплатно членство за продължителността на курса си и за една година след завършването им.

Ползите включват достъп до ManagementDirect; най-голямата библиотека за управление в Обединеното кралство, заедно с достъпа до онлайн портал за ресурси, включително електронни списания, отчети за компании и индустрии, както и съвети от над 300 мениджъри по наемане чрез Центъра за кариерно развитие.

Ще получите достъп до текущите обяви за работа чрез базата данни на JobSearch и множество видеоклипове, ръководства и статии, за да развиете своите кариерни и бизнес умения. Онлайн общността за наставничество на CMI се състои от над 120 000 членове, където можете да се съпоставите според уменията, опита и индустрията на интерес, както и да разберете за CMI мрежовите събития, в които можете да участвате.

След успешно завършване на един от нашите акредитирани CMI курсове, вие също ще получите квалификация от CMI в допълнение към вашата степен.

Поддържаща среда:

Ние се стремим да подкрепим повече студенти от най-различни произведения от всякога досега, за да постигнат своите кариерни амбиции, поради което предлагаме редица стипендии и бюра.

На всички студенти се дава възможност да се възползват пълноценно от нашите съоръжения и услуги. Службата за подкрепа на хората с увреждания е посветена на управлението на всички изисквания, които може да имате по време на обучението си, включително временна помощ поради нараняване или заболяване.

Спортни съоръжения:

Има много възможности да се изправите и да се впишете във всички наши университети, ако искате да упражнявате тялото си, както и ума си. Популярни дейности включват Zumba, футбол, нетбол, ръгби и тенис.

Клубове и общества:

С редица общества, спортни отбори и социални събития, които се предлагат във всеки от нашите университети, вие непременно ще намерите много, за да ви зает и да се забавлявате между лекциите. В началото на курса можете да се присъедините към общество, клуб или събитие по ваш избор или да създадете своя собствена чрез Студентската асоциация.

курсове:

Университетът по право Бизнес Училище предлага редица студенти и следдипломни програми в Обединеното кралство. Някои от нашите следдипломни курсове също са достъпни 100% онлайн.

Тъй като бизнес училището е акредитирано от Chartered Management Institute (CMI), студентите получават автоматично безплатно членство за периода на курса и една година след завършване.

Много от нашите курсове са акредитирани от Chartered Management Institute (CMI), единственият нает в Обединеното кралство професионален орган, предлагащ статута на Chartered Manager (CMgr). След успешното завършване на един от нашите курсове, вие също ще получите квалификация от CMI в допълнение към степента си.

Онлайн бизнес курсове:

Ние предлагаме онлайн обучение от световна класа за нашите следдипломни курсове:

• Методи за изучаване на всички видове обучение: има метод на изследване, който да отговаря на вашия стил, с електронни книги, i-Tutorials, webinars, case study, flashcards, аудио файлове, motion graphics, чат стаи в реално време, онлайн оценки, и още.

• Специализирана поддръжка на преподавател: Вие ще получавате непрекъсната подкрепа и обратна връзка за вашата работа от специален преподавател по време на курса.

Изисквания за влизане и такси:

Изискванията за участие и таксите варират в зависимост от курса - за повече информация относно изискванията за влизане, таксите, възможностите за финансиране и, стипендиите и бюрата, посетете уебсайта на Юридическия университет.

Международни студенти:

Бихте се присъединили към студенти от над 120 различни националности, които допринасят за процъфтяваща международна общност във всички университети на ULaw.

Имаме екип от служби за подкрепа на студентите, който е тук, за да предоставя съвети и насоки, свързани с благосъстоянието.

Информация за визовите изисквания можете да намерите на уебсайта на Университета на правото.

Настаняване:

За нашите студенти, ние сме уредили настаняване със специализирани доставчици на студенти за настаняване в Обединеното кралство, за да сме сигурни, че имате удобно място за живеене, докато учите с нас. Настаняването обикновено е в общи жилища или в някои случаи в самостоятелни студия.

За студенти, които ни предоставят, ние Ви гарантираме оферта за настаняване през първата година от Вашата диплома, ако сте ни приели като ваш твърд избор и сте кандидатствали за настаняване до 30 март в годината на влизане * (* T

За следдипломните студенти, ако изберете кампус далеч от дома, нашата база данни за настаняване може да ви помогне да намерите място за живеене, с възможност за намиране на частно наета собственост или споделено настаняване с други студенти на ULaw.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Отворени дни и събития:

Дните на отворени врати са чудесен начин да разберете за нашите бизнес курсове, да разгледате нашите съоръжения и да се запознаете с нашите преподаватели и настоящи студенти. Ще има разговори, дегустации и обиколки и ще имате възможност да зададете въпросите си. Ще направим вашия ден възможно най-интересен и интерактивен.

Ако не можете да стигнете до един от нашите отворени дни в кампуса, от време на време ние предлагаме и онлайн дни на отворени врати за нашите курсове - така че все още имате възможност да разберете какво е да учат в Университетът по право Бизнес Училище и задавайте вашите въпроси онлайн.

За чуждестранни студенти може да пожелаете да научите повече за изучаването при нас, като ни посетите в чужбина.

Местоположение в Университета по право Бизнес Училище:

Наличните курсове варират според местоположението. Повече подробности за нашите местоположения ще намерите на уебсайта на Университета на правото, страница „Местоположение“.

Места

Лондон

Address
The University of Law 14 Store Street
WC1E 7DE Лондон, Англия, Великобритания

Лийдс

Address
The University of Law 15-16 Park Row
LS1 5HD Лийдс, Англия, Великобритания

Манчестър

Address
The University of Law 2 New York Street
M1 4HJ Манчестър, Англия, Великобритания

Бирмингам

Address
The University of Law 133 Great Hampton Street
Бирмингам, Англия, Великобритания

Програми

Това училище също предлага: