Прочетете официалното описание

Общ преглед:

Университетът по право (ULaw) е един от най-дългогодишните специализирани доставчици на юридическо образование в Обединеното кралство. Всъщност ние обучихме повече практикуващи адвокати в Обединеното кралство, отколкото всеки друг.

И с такива тесни връзки между закона и бизнеса, има смисъл, че специалист по юридическо образование е добре подготвен да разработи отлично бизнес училище, The University of Law Business School .

С твърд фокус върху практическото обучение, нашето бизнес училище има за цел да направи учениците приложими и готови да успеят на работното място. Ние се гордеем със създаването на подходяща учебна среда за постигане на вашите бизнес стремежи. Ето защо ние адаптирахме техниките, използвани в нашите юридически курсове, с цел да разработим ангажиращ специализиран обучителен опит, който ще ви подготви за кариера в света на бизнеса.

Юридическият университет беше удостоен със сребърна оценка в Рамката за високи постижения и резултати на учениците (TEF) през юни 2019 г. Установено беше, че осигуряваме висококачествено преподаване, учене и резултати за нашите студенти и постоянно надвишават строги национални изисквания за качество за Великобритания висше образование.

Локация:

Нашето бизнес училище работи в университетите по право в университетите в Лондон Блумсбъри, Бирмингам, Лийдс, Манчестър и Нотингам за бакалавърски курсове. Следдипломните курсове се преподават в нашия кампус в Лондон Moorgate или в Берлин чрез нашето партньорство с GISMA Business School. Всеки от тях е процъфтяващ търговски център, идеално разположен, за да ви осигури чудесен достъп до музикални заведения, театри, кина, барове и ресторанти. Някои от нашите следдипломни курсове също са достъпни 100% онлайн.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Дизайн на курса:

С твърд фокус върху практическото обучение, нашето бизнес училище има за цел да направи учениците приложими и готови да успеят на работното място. Ние се гордеем със създаването на подходяща учебна среда за постигане на вашите бизнес стремежи. Ето защо ние адаптирахме техниките, използвани в нашите юридически курсове, с цел да разработим ангажиращ специализиран обучителен опит, който ще ви подготви за кариера в света на бизнеса. Всички наши преподаватели в бизнес училище имат опит в реалния свят.

Оферта за безплатни магистри (само за студенти)

The University of Law Business School се ангажира да ви подкрепя всяка стъпка от пътя към вашата кариерна дестинация. Ние се стремим да гарантираме, че сте напълно оборудвани по отношение на квалификациите, уменията и контактите в индустрията, за да влезете направо в избраната от вас кариера. Затова сме щастливи да предложим на всички студенти, които започват бакалавърска степен в Business School при нас през септември 2019 или 2020 г., възможност за преминаване към бизнес магистърски курс за успешно завършване на бакалавърската им степен без допълнително заплащане. За повече информация относно наличните курсове и критериите за допустимост, моля посетете www.law.ac.uk/business/freemasters

Кариери и заетост:

Заетостта е в основата на всичко, което правим в бизнес училището. Нашият екип за пригодност за заетост ще ви предостави индивидуални съвети за това как да се свържете успешно с бизнес контакти от големи британски рекрутери като IBM, Lloyds of London и Price Waterhouse Coopers (PwC), които ще се срещнете чрез събития, семинари и посещения на организации, което ви дава възможност да видите от първа ръка как бизнесът работи в реалния свят. Също така провеждаме мероприятия за предприемачество, включващи гост-лектори и експерти по иновации, за да подпомогнем нашите студенти в започването на собствен бизнес и разработването на предприемачески нагласи. Подкрепата, която ще получите, ръководена и информирана от практиката на работодателя, ще повиши максимално способността ви да представяте успешни заявления за работа, сигурни стажове и усъвършенствате уменията си за интервю в нашия тестов център.

Международно лятно училище (за студенти):

Като част от нашия постоянен ангажимент да подкрепяме вашите амбиции, ние предлагаме на нашите студенти от 2019 г. възможност да посетят нашето Международно лятно училище в Берлин, където можете да развиете ключови меки умения и да опознаете този вълнуващ град с вашите колеги. Допълнителна информация за уебсайта на Юридическия университет: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Институт за дипломиран мениджмънт (CMI):

Тъй като някои курсове в бизнес училището са акредитирани от Chartered Management Institute (CMI), студентите в тези конкретни курсове могат да получат автоматично безплатно членство за продължителността на курса си и за една година след завършването им.

Ползите включват достъп до ManagementDirect; най-голямата библиотека за управление в Обединеното кралство, заедно с достъпа до онлайн портал за ресурси, включително електронни списания, отчети за компании и индустрии, както и съвети от над 300 мениджъри по наемане чрез Центъра за кариерно развитие.

Ще получите достъп до текущите обяви за работа чрез базата данни на JobSearch и множество видеоклипове, ръководства и статии, за да развиете своите кариерни и бизнес умения. Онлайн общността за наставничество на CMI се състои от над 120 000 членове, където можете да се съпоставите според уменията, опита и индустрията на интерес, както и да разберете за CMI мрежовите събития, в които можете да участвате.

След успешно завършване на един от нашите акредитирани CMI курсове, вие също ще получите квалификация от CMI в допълнение към вашата степен.

Поддържаща среда:

Стремим се да подкрепим повече ученици от различни среди, отколкото когато и да било, за да постигнем техните кариерни амбиции, поради което предлагаме стипендии и стипендии.

На всички студенти се дава възможност да се възползват пълноценно от нашите съоръжения и услуги. Службата за подкрепа на хората с увреждания е посветена на управлението на всички изисквания, които може да имате по време на обучението си, включително временна помощ поради нараняване или заболяване.

Спортни съоръжения:

Има много възможности да се изправите и да се впишете във всички наши университети, ако искате да упражнявате тялото си, както и ума си. Популярни дейности включват Zumba, футбол, нетбол, ръгби и тенис.

Клубове и общества:

С редица общества, спортни отбори и социални събития, които се предлагат във всеки от нашите университети, вие непременно ще намерите много, за да ви зает и да се забавлявате между лекциите. В началото на курса можете да се присъедините към общество, клуб или събитие по ваш избор или да създадете своя собствена чрез Студентската асоциация.

курсове:

The University of Law Business School предлага редица студенти и следдипломни програми в Обединеното кралство. Някои от нашите следдипломни курсове също са достъпни 100% онлайн.

Тъй като бизнес училището е акредитирано от Chartered Management Institute (CMI), студентите получават автоматично безплатно членство за периода на курса и една година след завършване.

Много от нашите курсове са акредитирани от Chartered Management Institute (CMI), единственият нает в Обединеното кралство професионален орган, предлагащ статута на Chartered Manager (CMgr). След успешното завършване на един от нашите курсове, вие също ще получите квалификация от CMI в допълнение към степента си.

Онлайн бизнес курсове:

Ние предлагаме онлайн обучение от световна класа за нашите следдипломни курсове:

• Методи за изучаване на всички видове обучение: има метод на изследване, който да отговаря на вашия стил, с електронни книги, i-Tutorials, webinars, case study, flashcards, аудио файлове, motion graphics, чат стаи в реално време, онлайн оценки, и още.

• Специализирана поддръжка на преподавател: Вие ще получавате непрекъсната подкрепа и обратна връзка за вашата работа от специален преподавател по време на курса.

Изисквания за влизане и такси:

Изискванията за участие и таксите варират в зависимост от курса - за повече информация относно изискванията за влизане, таксите, възможностите за финансиране и, стипендиите и бюрата, посетете уебсайта на Юридическия университет.

Международни студенти:

Бихте се присъединили към студенти от над 120 различни националности, които допринасят за процъфтяваща международна общност във всички университети на ULaw.

Имаме екип от служби за подкрепа на студентите, който е тук, за да предоставя съвети и насоки, свързани с благосъстоянието.

Информация за визовите изисквания можете да намерите на уебсайта на Университета на правото.

Настаняване:

За нашите студенти, ние сме уредили настаняване със специализирани доставчици на студенти за настаняване в Обединеното кралство, за да сме сигурни, че имате удобно място за живеене, докато учите с нас. Настаняването обикновено е в общи жилища или в някои случаи в самостоятелни студия.

За студенти, които ни предоставят, ние Ви гарантираме оферта за настаняване през първата година от Вашата диплома, ако сте ни приели като ваш твърд избор и сте кандидатствали за настаняване до 30 март в годината на влизане * (* T

За следдипломните студенти, ако изберете кампус далеч от дома, нашата база данни за настаняване може да ви помогне да намерите място за живеене, с възможност за намиране на частно наета собственост или споделено настаняване с други студенти на ULaw.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Отворени дни и събития:

Дните на отворени врати са чудесен начин да разберете за нашите бизнес курсове, да разгледате нашите съоръжения и да се запознаете с нашите преподаватели и настоящи студенти. Ще има разговори, дегустации и обиколки и ще имате възможност да зададете въпросите си. Ще направим вашия ден възможно най-интересен и интерактивен.

Ако не можете да го направите на един от нашите в университета Дни на отворените врати, а след това от време на време, ние също така предлагането на онлайн Дни на отворените врати за нашите курсове - така че все още имате възможност да разберете какво е искал да учи в The University of Law Business School и задайте своите въпроси онлайн.

За чуждестранни студенти може да пожелаете да научите повече за изучаването при нас, като ни посетите в чужбина.

The University of Law Business School :

Наличните курсове варират според местоположението. Повече подробности за нашите местоположения ще намерите на уебсайта на Университета на правото, страница „Местоположение“.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

The University of Law Business School

Програмата за бизнес управление на BA (Hons) има силен акцент върху пригодността за наемане на работа и ще ви предостави знания и умения, необходими за превъзходство в из ... [+]

BA (Hons) Бизнес мениджмънт

Програмата BA (Hons) за управление на бизнеса има силен акцент върху пригодността за заетост и ще ви осигури знанията и уменията, необходими за постигане на върха на избраната от вас индустрия. Тази степен е акредитирана от Института за дипломиран мениджмънт (CMI), което означава, че като завършил ще получите диплома, както и диплома от ниво 5 по мениджмънт и лидерство от CMI. Можете да изберете да изучавате курса онлайн или в университета в нашите кампуси в Лондон Блумсбъри, Бирмингам или Лийдс.... [-]

Великобритания Лондон Манчестър Лийдс Бирмингам Нотингам  + 2 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

Програмата BA (Hons) за управление на бизнеса (маркетинг) има силен акцент върху пригодността за заетост и ще ви осигури знанията и уменията, необходими за постигане на у ... [+]

BA (Hons) Бизнес мениджмънт (Маркетинг)

Програмата BA (Hons) за управление на бизнеса (маркетинг) има силен акцент върху пригодността за заетост и ще ви осигури знанията и уменията, необходими за постигане на успех в бизнеса и маркетинга. Маркетинговият Pathway е насочен към студенти с интерес да продължат кариера в маркетинга или управлението на бизнеса и предлага заземяване и в двете области. Ще научите за релационния характер на маркетинга и как стратегическото маркетингово планиране и комуникации допринасят за успеха на организациите в международен план. Този курс ще развие вашите умения за планиране, представяне, комуникация и работа в екип.... [-]

Великобритания Лондон Манчестър Лийдс Бирмингам Нотингам  + 2 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

Бизнес мениджмънт (маркетинг) по бакалавърска степен по бакалавърска степен (BA) (Hons) е насочен към студентите, които имат интерес да развият знания и разбиране за ключ ... [+]

BA (Hons) Бизнес мениджмънт (Маркетинг) с Година на основаване

Бизнес мениджмънт (маркетинг) по бакалавърска степен по бакалавърска степен (BA) (Hons) е насочен към студентите, които имат интерес да развият знания и разбиране за ключовите аспекти на управлението на бизнеса и маркетинга, и по-специално кой се опитва да развие кариера в това област.

Годината е неразделна част от бакалавърската бизнес програма. Той ще ви осигури необходимите умения и знания за обучение, за да ви подготви за бакалавърско обучение и да ви помогне да получите по-добро разбиране на ключовите аспекти на управлението на бизнеса и маркетинга. След успешното завършване на годината на основаването, година 1 ще обхване основните области на управление на бизнеса. Години 2 и 3 ще изследва тези теми по-подробно заедно с избираеми опции в маркетинга.... [-]

Великобритания Лондон Манчестър Лийдс Бирмингам Нотингам  + 2 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

БА (Hons) Бизнес мениджмънт с годината на Фондацията е насочена към студентите, които имат интерес да развиват знания и разбиране на ключовите аспекти на бизнеса и управл ... [+]

BA (Hons) Бизнес мениджмънт с годината на Фондацията

БА (Hons) Бизнес мениджмънт с годината на Фондацията е насочена към студентите, които имат интерес да развиват знания и разбиране на ключовите аспекти на бизнеса и управлението, и по-специално кои се стремят да преследват кариера в тази област.

Годината е неразделна част от бакалавърската бизнес програма. Той ще Ви осигури необходимите умения и знания за обучение, за да ви подготви за бакалавърско обучение и да ви помогне да получите по-добро разбиране на основните области на бизнеса. След успешното завършване на основата година, година 1 ще покрие ключовите елементи на управлението на бизнеса. Годините 2 и 3 ще проучат по-подробно тези теми, заедно с избираеми опции, които ви позволяват да се съсредоточите върху конкретни области от интерес.... [-]

Великобритания Лондон Манчестър Лийдс Бирмингам Нотингам  + 2 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

Програмата BA (Hons) за управление на бизнеса с право е предназначена за студенти, които искат да развият своите знания за бизнес управление, заедно с разбиране на правна ... [+]

Бакалавърски мениджмънт с право

Програмата BA (Hons) за управление на бизнеса с право е предназначена за студенти, които искат да развият своите знания за бизнес управление, заедно с разбиране на правната рамка, в която организациите работят.

След като обхванете основните области на управлението на бизнеса през първата година, ще продължите да развивате тези области в по-голяма дълбочина в години 2 и 3 заедно с областите на правото.... [-]

Великобритания Лондон Бирмингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

Бакалавърският мениджмънт (Право) с Година на основаване е предназначен за студенти, които имат интерес да развият познания и разбиране на ключовите аспекти на управление ... [+]

Бакалавърски мениджмънт със закон с Година на основаване

Бакалавърският мениджмънт (Право) с Година на основаване е предназначен за студенти, които имат интерес да развият познания и разбиране на ключовите аспекти на управлението на бизнеса и правото, и по-специално, които търсят кариера в тази област. област.

Годината е неразделна част от бакалавърската бизнес програма. Той ще ви осигури необходимите умения и знания за обучение, за да ви подготви за бакалавърско обучение и да ви помогне да получите по-добро разбиране на ключовите аспекти на управлението на бизнеса и маркетинга. След успешното завършване на годината на основаването, година 1 ще обхване основните области на управление на бизнеса. Години 2 и 3 ще изследва тези теми по-подробно заедно с избираеми опции в маркетинга.... [-]

Великобритания Лондон Манчестър Бирмингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

Този курс е предназначен за завършване на курс за международни студенти, които имат интерес да развиват знанията си за управлението на бизнеса. Със силен фокус върху приг ... [+]

Международен бизнес мениджмънт (Top Up)

Този курс е проектиран като допълнителна степен за чуждестранни студенти, които имат интерес да развиват своите познания по управление на бизнеса. Със силен акцент върху пригодността за заетост, тази програма осигурява интелектуалната основа, необходима за кариера в бързо променящата се работна среда, както и строг подход към самосъзнанието и личното развитие. Също така ще имате възможност да се запознаете със света на труда и настоящите му изисквания чрез възможности за трудов опит, работещи с професионални организации и работодатели, и предприемане на предприемачески дейности.... [-]

Великобритания Лондон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

BSc

The University of Law Business School

Счетоводството и финансирането на бакалавърската степен (Hons) е насочено към студентите, които имат интерес да развиват знания и разбиране на ключовите аспекти на счетов ... [+]

BSc (Hons) Счетоводство и финанси

Счетоводството и финансирането на бакалавърската степен (Hons) е насочено към студентите, които имат интерес да развиват знания и разбиране на ключовите аспекти на счетоводството и финансите, и по-специално кои се стремят да следват професионална кариера в областта на счетоводството и финансите. Той се стреми да даде на студентите учебен опит, който им позволява да развиват умения, които създават ефективни професионалисти в областта на счетоводството в днешната променяща се бизнес среда. Учебната програма и стратегията за обучение и преподаване се допълват от лекции и "живи" семинари за насърчаване на самостоятелното учене и повишаване на уменията им за наемане на работа за бъдещето... [-]

Великобритания Лондон Лийдс Манчестър Бирмингам Нотингам  + 2 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

БАН (Hons) Счетоводство и финанси с годината на Фондацията е насочена към студентите, които имат интерес да развиват знания и разбиране на ключовите аспекти на счетоводст ... [+]

BSc (Hons) Счетоводство и финанси с годината на Фондацията

БАН (Hons) Счетоводство и финанси с годината на Фондацията е насочена към студентите, които имат интерес да развиват знания и разбиране на ключовите аспекти на счетоводството и финансите, и по-специално, които се стремят да следват професионална кариера в счетоводството и финансите. Той се стреми да даде на студентите учебен опит, който им позволява да развиват умения, които създават ефективни професионалисти в областта на счетоводството в днешната променяща се бизнес среда. Учебната програма и стратегията за учене и преподаване се допълват от гостуващи лекции и "живи" семинари за насърчаване на самостоятелното учене и повишаване на уменията им за намиране на работа в бъдеще. Тези знания и умения ще бъдат допълнително развити и разширени в годините след успешното завършване на годината на Фондацията.... [-]

Великобритания Лондон Лийдс Манчестър Бирмингам Нотингам  + 2 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

Дигиталният бизнес мениджмънт е насочен към тези, които се интересуват от непрекъснато променящата се сфера на управление на цифровия бизнес. Студентите ще развият необхо ... [+]

BSc Digital Business Management

Дигиталният бизнес мениджмънт е насочен към тези, които се интересуват от непрекъснато променящата се сфера на управление на цифровия бизнес. Студентите ще развият необходимите умения за анализиране на ролята на цифровите бизнес модели, базирани на разрушителни технологии, дигитален и социален маркетинг, цифрова трансформация, управление на проекти и информационни системи.... [-]

Великобритания Лондон Лийдс Манчестър Бирмингам Нотингам  + 2 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

Бакалавърският дигитален маркетинг с основополагаща година е насочен към тези, които се интересуват от областта на дигиталния маркетинг, а също така искат да развият разб ... [+]

BSc Digital Marketing

Бакалавърският дигитален маркетинг с основополагаща година е насочен към тези, които се интересуват от областта на дигиталния маркетинг, а също така искат да развият разбиране на ключовите аспекти на бизнеса и управлението. Студентите ще оценят технологичния напредък и дигитализацията в света на бизнеса. Ще научите за дигиталните маркетингови техники и концепции, които ще ви позволят да развивате ефективни дигитални маркетингови стратегии, използвайки цифрови и социални медийни платформи.... [-]

Великобритания Лондон Лийдс Манчестър Бирмингам Нотингам  + 2 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

Бакалавърският международен бизнес е насочен към студенти, които имат интерес да развиват знания и разбиране на ключовите аспекти на бизнеса и управлението, и по-специалн ... [+]

Бакалавър (с отличие) Международен бизнес мениджмънт

Бакалавърският международен бизнес е насочен към студенти, които имат интерес да развиват знания и разбиране на ключовите аспекти на бизнеса и управлението, и по-специално, които искат да продължат кариера в международен план в управлението на бизнеса.

Първата година покрива основните елементи на управлението на бизнеса. Втората година се работи в международен план в една от организациите на GUS в Дъблин Сингапур, Торонто, Ванкувър или Берлин. Годините 3 обхващат управленска дисциплина, която е особено интересна по време на вашия трудов опит в по-голяма дълбочина и по-специално доразвива уменията ви за заетост. Програмата осигурява интелектуалната основа, необходима за кариера в бързо променящата се работна среда, строг подход към самосъзнанието и личностното развитие и значителна експозиция към света на работата и настоящите изисквания чрез възможности за трудов опит.... [-]

Великобритания Лондон Лийдс
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

Бакалавърският дигитален маркетинг с основополагаща година е насочен към тези, които се интересуват от областта на дигиталния маркетинг, а също така искат да развият разб ... [+]

Бакалавър по цифров маркетинг с година на основаване

Бакалавърският дигитален маркетинг с основополагаща година е насочен към тези, които се интересуват от областта на дигиталния маркетинг, а също така искат да развият разбиране на ключовите аспекти на бизнеса и управлението. Студентите ще оценят технологичния напредък и дигитализацията в света на бизнеса. Ще научите за дигиталните маркетингови техники и концепции, които ще ви позволят да развивате ефективни дигитални маркетингови стратегии, използвайки цифрови и социални медийни платформи.... [-]

Великобритания Лондон Лийдс Манчестър Бирмингам Нотингам  + 2 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

Дигиталният бизнес мениджмънт е насочен към тези, които се интересуват от непрекъснато променящата се сфера на управление на цифровия бизнес. Студентите ще развият необхо ... [+]

Бакалавър по цифрово управление на бизнеса с година на основаване

Дигиталният бизнес мениджмънт е насочен към тези, които се интересуват от непрекъснато променящата се сфера на управление на цифровия бизнес. Студентите ще развият необходимите умения за анализиране на ролята на цифровите бизнес модели, базирани на разрушителни технологии, дигитален и социален маркетинг, цифрова трансформация, управление на проекти и информационни системи.... [-]

Великобритания Лондон Лийдс Манчестър Бирмингам Нотингам  + 2 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Business School

Бакалавърът по международен бизнес с годината на основаване е насочен към студенти, които имат интерес да развиват знания и разбиране на ключовите аспекти на бизнеса и уп ... [+]

Бакалавърска степен (отличия) Международен бизнес мениджмънт с година на фондация

Бакалавърът по международен бизнес с годината на основаване е насочен към студенти, които имат интерес да развиват знания и разбиране на ключовите аспекти на бизнеса и управлението, и по-специално, които искат да продължат кариера в международен план в управлението на бизнеса.

Програмата за обучение е проектирана така, че годината на Фондацията да дава основополагаща година, включваща академично и професионално / професионално обучение, за кандидатите, които трябва да подобрят своите знания и разбиране на бизнеса и свързаните с него умения. Годината предоставя на студентите знания и разбиране на ключовите аспекти на управлението на бизнеса, заедно с необходимите умения, необходими за участие в бизнес програмите на ниво 4, 5 и 6.... [-]

Великобритания Лондон Лийдс
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Location address
The University of Law
14 Store Street

London, Англия, WC1E 7DE GB
Location address
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, Англия, LS1 5HD GB
Location address
The University of Law
2 New York Street

Manchester, Англия, M1 4HJ GB
Location address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, Англия, GB