Прочетете официалното описание

Студентите са в основата на всичко, което правим в University Centre Reaseheath .

Факултетът по земеделие и ветеринарни науки е място, където академичните постижения и удовлетвореността на студентите вървят ръка за ръка, за да осигурят уникално висше образование за нашите ученици.

Нашето портфолио от програми е разработено в консултация с индустрията, гарантиращо, че нашите степени предоставят академичните знания и практическите умения, които работодателите се нуждаят и искат. Това гарантира, че нашите завършили са много успешни на пазара на труда, като много от тях работят за компаниите със сини чипове.

През последните години кампусът е спечелил над 50 млн. Паунда инвестиции в авангардни учебни заведения и студентски ресурси, като настаняване на място с повече планирани през следващите години.

В последния ни преглед на качеството на висшето образование в Reaseheath Агенцията за осигуряване на качеството за висше образование (QAA) похвали качеството и подобряването на възможностите за обучение на студенти. Те не намериха области за подобрение и определиха много добри практики.

"Опитът на Reaseheath" е нещо, което много от бившите ни ученици ни казват, че това е най-приятното време в живота им. Искаме нашите студенти да успеят в избраната от тях кариера и ние осъзнаваме, че високопоставените учени се учат както чрез опита си, така и чрез формалното обучение.

Защо University Centre Reaseheath ?

Разположен в селския град Чешир, нашият университет има първокласен, индустриален стандарт, учебно заведение, но запазва своята приятелска и поддържаща атмосфера - комбинация, която осигурява както академични постижения, така и удовлетвореност на студентите.

 • Нашите програми за обучение ви дават възможност да изучите редица признати в отрасъла средни квалификации.
 • 87% от нашите ученици казват, че персоналът е ентусиазиран от това, което преподава. Проучване на опита от студенти 2016 г.
 • Получете прозрения в индустрията чрез работни стажове, научни изследвания и чрез полеви екскурзии и учебни обиколки във Великобритания и в чужбина.
 • Миналата година 1 от 5 студенти от Reaseheath постигна степен с отличие или отличие от първа класа.
 • "Програмите за висше образование на Reaseheath са изключителни и качеството и подобряването на възможностите за обучение на студенти са надхвърлили очакванията на Обединеното кралство."
 • Агенция за осигуряване на качеството (QAA) за преглед на висшето образование 2014 г.
 • Общото удовлетворение на студентите за нашите курсове за висше образование е 83%. Проучване на опита от студенти 2016 г.

Нашите съоръжения

През последните години бяха инвестирани 50 млн. Паунда в учебни заведения, включително конна база, водещ хранителен център в промишлеността, спортни съоръжения, учебно заведение, уникално за Великобритания, животновъден център и зоологическа градина.

Допълнителна инвестиция от 31 млн. Лири за настаняване в студенти, център за агротехнологии и спортни съоръжения е планирана за следващите четири години.

Вашият опит в обучението

Reaseheath предлага подкрепяща среда за обучение с акцент върху професионалното осигуряване. Нашите курсове гарантират, че завършващите завършват с познанията, уменията и квалификациите, които търсят работодателите.

Подкрепяме нашите ученици с:

 • Преподаване на малки групи с високо ниво на индивидуална подкрепа
 • Лектори с богат опит в индустрията
 • Висок брой учебни часове с преподаватели
 • Специализирани съоръжения
 • Възможности за учебни пътувания в чужбина
 • Силни връзки с работодателите
 • Свързани с отрасъла програми, които предлагат умения, които могат да бъдат прехвърляни
 • Допълнителни квалификации за по-нататъшно повишаване на перспективите за кариера.

Допълнителни квалификации

Нашите програми за обучение ви дават възможност да изучите редица средни квалификации. Тези специфични квалификации се вземат заедно с вашия курс и дават възможност да се получат признати от индустрията квалификации.

Допълнителните квалификации са специфични за всяка област. Където е възможно, ние се стремим да ги предоставим като част от вашата програма за обучение, но за някои може да се начисли субсидирана цена.

Работодателите често изискват специфична за индустрията квалификация в допълнение към степента, така че тези практически квалификации могат да подобрят перспективите за кариера и пригодността за заетост. Те предлагат умения и обучение, свързани с отрасъла, които работодателите търсят и предлагат на завършилите водеща позиция на конкурентен пазар на труда.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BSc

University Centre Reaseheath

Програмата внедрява ключови ветеринарни научни модули като Биохимия на бозайниците и ветеринарна микробиология и имунология, която позволява на завършилите достъп до широ ... [+]

Курсът се фокусира върху науката зад най-новите постижения в производството на коне.

Програмата внедрява ключови ветеринарни научни модули като Биохимия на бозайниците и ветеринарна микробиология и имунология, която позволява на завършилите достъп до широка гама от паравъртерийни курсове за следдипломна квалификация и възможности за работа. Модулите включват ключови лабораторни умения, които са разработени по време на курса и завършват с възможността студентите да имат възможност да се включат в съвместни проекти с индустриални партньори.... [-]

Великобритания Нантуич
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University Centre Reaseheath

Тази програма е разработена с обширен принос от страна на индустрията, за да се гарантира, че завършилите ще имат необходимата комбинация от знания, умения и опит, за да ... [+]

Този курс се съсредоточава върху атлетичното представяне на коня и ездача, подготвяйки студенти за кариера в конен спорт, треньор или управление на отбора.

Тази програма е разработена с обширен принос от страна на индустрията, за да се гарантира, че завършилите ще имат необходимата комбинация от знания, умения и опит, за да могат да допринесат за успеха и растежа на отрасъла за езда.... [-]

Великобритания Нантуич
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University Centre Reaseheath

Курсът включва специализирани модули и практически опит, в които студентите ще придобият умения и знания в области като идентификация на видовете, техники за прихващане н ... [+]

Бакалавърската степен по опазване на дивата природа и екология е насочена към онези, които желаят да развият кариера в опазването на дивата природа и осигуряват уникална комбинация от академично обучение с практическо обучение и опит в опазването, екологията и дивата природа.

Курсът включва специализирани модули и практически опит, в които студентите ще придобият умения и знания в области като идентификация на видовете, техники за прихващане на живо, управление на популациите и стратегии, чрез които ефективно да се опазват видове и биоразнообразие.... [-]

Великобритания Нантуич
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University Centre Reaseheath

Курсът включва специализирани модули и практически опит с редица домашни и спътникови видове, които дават възможност на учениците да разберат поведението и благосъстояние ... [+]

Бакалавърската степен по отношение на поведението и хуманното отношение към животните може да бъде последвана от предприемане на обучение в следдипломно образование или алтернативно наемане в рамките на индустрията.

Курсът включва специализирани модули и практически опит с редица домашни и спътникови видове, които дават възможност на учениците да разберат поведението и благосъстоянието на много различни животни, както в плен, така и в дивата природа. Учениците са преподавани в Reaseheath през цялата година, използвайки съоръженията, лицензирани в зоологически градини в университета, като последващо обучение през 2-та и 3-та година се извършва изключително в Университета в Честър.... [-]

Великобритания Нантуич
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University Centre Reaseheath
Уебсайт
Телефон
(+44)1270 613284