University for the Creative Arts

Представление

Прочетете официалното описание

Представяме Ви University for the Creative Arts

 • Предоставяме творческо образование от 160 години
 • Ние сме вторият най-голям доставчик на творческо образование в Европа
 • Базирайки се в живописни Сури и Кент, ние имаме кампуси в Кентърбъри, Епсъм, Фарнъм и Рочестър
 • Предоставяме предучилищно, бакалавърско и следдипломно образование на следващото поколение творци
 • Нашата бизнес школа за креативните индустрии е първата по рода си във Великобритания.

В основата на творческите индустрии

Като специализирана художествена институция ние сме 100% креативни. Нашите студенти развиват своите умения и мислене в среда, която възпроизвежда студията, открити в творческите индустрии, заедно с връстници на курсове, обхващащи изкуства, бизнес и технологии.

Филмовите създатели и аниматори, носители на Оскар, световноизвестни модни дизайнери, телевизионни водещи и номинирани за награди Търнър са само част от висшите възпитаници на UCA, които обогатиха света със своите творчески таланти. Преподавани и ръководени от нашия опитен, свързан с индустрията академичен персонал, нашите студенти извличат ползите от обучението при най-високо класирания специалист по творчество във Великобритания.

Нашата репутация

През последната година затвърдихме позицията си на най-високо класирания специалист по творчество във Великобритания:

 • Ние бяхме обявени за Модерен университет на годината от The Times и Sunday Times Good University Guide 2019.
 • Класиран на 25-о място в „Таблицата на таблиците“, която идентифицира най-добрите тридесет институции в Обединеното кралство въз основа на средно класиране в много таблици на лигата.
 • Таблицата на Guardian League 2020 ни позиционира като 13-и от всички университети във Великобритания.
 • Ние сме най -високопоставеният специализиран креативен университет и в трите таблици на британската лига (The Times and Sunday Times Good University Guide, таблицата на Guardian League и пълното ръководство на университета).
 • Ние сме британският специализиран креативен университет № 1 за пригодност за заетост в най-новите дестинации за напускащи висше образование (DLHE) 2018. 96,9% от завършилите ни са или са на заетост или продължават да учат в рамките на шест месеца след завършването им.
 • Службата за ученици призна качеството на нашето преподаване и ни присъди „злато“ в Рамката за преподавателски постижения.
 • Нашите студенти редовно печелят награди в творческите предмети. През изминалата година нашите студенти спечелиха престижни награди в творчески сектори, включително архитектура, графичен дизайн, изобразително изкуство, фотография, филм, анимация и занаяти.
 • Последната рамка за научни упражнения (REF 2014) потвърждава нашата позиция като една от десетте най-добри изследователски общности в областта на изкуството и дизайна , като 93% от нашите изследвания са определени като международно признати за качество, а 64% от нашите изследователски проучвания са класирани като водещи в света и международно отличен по отношение на оригиналност, значимост и задълбоченост.

The Handheld Shooter

Канцлер - професор Дам Магдалина Одундо DBE

Професор Дам Магдалина Одундо е международно известна керамистка, чиято работа е в публични и частни колекции по целия свят. Тя стана вторият канцлер на UCA през юни 2018 г., наследявайки дама Зандра Родос, която става канцлер Емерита.

След като завършва университетския университет във Фарнам, тогава известен като West Surrey College of Art & Design, Dame Magdalene разработва техниката, с която изгражда своите произведения, опирайки се на традиционната угандийска практика и други източници, включително мексиканската керамика и гръцката цикладическа скулптура.

Дам Магдалина беше професор по керамика в UCA Farnham от 2001 до 2016 г., преди да бъде встъпила в длъжност като професор Emerita и е получила отличие от културни и образователни институции във Великобритания, Африка и САЩ.

Канцлер Емерита - Дам Зандра Родос DBE RDI

Дам Зандра Родос е канцлерът на UCA Emerita, като преди това е бил наш първи канцлер от 2010 до 2018 година.

Дам Зандра е един от най-разпознаваемите, изтъкнати и вълнуващи модни дизайнери в света. Тя изгради кариерата си върху основите на упорит труд и решителност, които вярваме, че ще помогнат да вдъхновят и мотивират нашите студенти да успеят в избраната от тях кариера.

Дам Зандра има специални отношения с UCA, след като присъства на една от нашите учредителни институции, The Medway College of Design. Майка й също беше преподавател в колежа.

Стратегическа визия

Да бъде признат като световен авторитет в областта на творческите изкуства, творческите технологии и бизнеса за творческите индустрии.

Behind the scenes shot from Martas Martinsones films last shooting day, I got on the production only for the last day to shoot some BTS and help out as 2nd AC

Защо да учат в UCA?

Филмовите автори, спечелени с Оскар, световноизвестни модни дизайнери, телевизионни водещи, бижутери за знаменитости и номинираните за наградата Търнър, са само част от завършилите висше образование от University for the Creative Arts .

Като специализиран университет за творчески изкуства ние създадохме уникална общност за нашите студенти, в която съмишленици могат да споделят в творческия процес и да се вдъхновяват взаимно. Насърчава се сътрудничеството между курсовете, заедно с архитектите учат изящни художници, които учат с начинаещи създатели на филми и модни дизайнери. По този начин нашите студенти се възползват от излагане на редица дисциплини.

Изборът да учиш при нас ще ти даде свободата да откриеш собствения си личен стил чрез печеливша комбинация от насочени към индустрията курсове, модерни съоръжения и вдъхновяващ експертен персонал.

Животът като студент в UCA

Творчеството е енергията, която кара всички тук да измислят, изследват и си сътрудничат. Когато учите в UCA, ще получите възможността да се потопите в ненадмината творческа вибрация, да намерите свой собствен стил и да създадете необикновеното.

В UCA ще бъдете заобиколени от хора със същите страсти като вас. Нашите кампуси предлагат авангардни творчески среди, пълни с най-новото оборудване и ресурси. Всяка от тях отразява изучаваните там области, създавайки уникални общности на художници, дизайнери, създатели, писатели и изследователи.

Места

етажерка за ноти

Address
UCA Canterbury,
New Dover Road

CT1 3AN етажерка за ноти, Англия, Великобритания

Epsom

Address
UCA Epsom,
Ashley Road

KT18 5BE Epsom, Англия, Великобритания

Farnham

Address
UCA Farnham,
Falkner Road

GU9 7DS Farnham, Англия, Великобритания

Рочестър

Address
UCA Rochester,
Fort Pitt

ME1 1DZ Рочестър, Англия, Великобритания

Maidstone

Address
The Maidstone Studios,
Vinters Park

ME14 5NZ Maidstone, Англия, Великобритания

Molesey

Address
Royal School of Needlework,
Apartment 12a,
Hampton Court Palace

KT8 9AU Molesey, Англия, Великобритания

Програми

BA