Vietnam National University, Hanoi - International School

Представление

Прочетете официалното описание

Водещият университет на страната

Виетнамски национален университет, Ханой (VNU) е първият модерен университет, създаден някога в страната и един от двата национални университета във Виетнам. За първи път създаден като Университета на Индокитай през 1906 г., VNU преминава през различни етапи на развитие, за да се превърне в най-големия всеобхватен център за висше образование и изследователска дейност във Виетнам. Всяка година VNU произвежда повече от 5000 бакалаври, 2400 магистри и 200 доктори, завършващи над 110 бакалавърски програми, 121 магистърски програми и 112 докторски програми по естествени науки, технологии, икономика, социални и хуманитарни науки, образование и чуждестранни изследвания и др.

Виетнамски национален университет, Ханой заема специално положение във висшето образование на Виетнам с високата си автономия в организацията, съгласно специален регламент, издаден от министър-председателя.

124329_Rankings.jpg

Международен център при ВНУ за студенти и учени

Създадено през юли 2002 г., Международно училище - Виетнамски национален университет, Ханой (VNU-IS) е едно от първите висши учебни заведения, които предлагат съвместни международни програми за обучение.

От създаването си VNU-IS отбеляза забележително развитие както в обхвата на обучението, така и в качеството. Понастоящем училището организира 8 бакалавърски програми за пълен работен ден (включително 5 програми със степен, присъдени от ВНУ и 3 програми със степен, присъдени от чуждестранни университети), и 5 съвместни международни аспирантури, проведени на английски език.

Академичните програми във VNU-IS са предназначени за студентите да достигнат пълния си потенциал и по този начин да успеят в реалния свят. Имайки партньорство с повече от 40 университета по целия свят, VNU-IS има богат опит в домакинството на международни гостуващи преподаватели и задгранични студенти от Европа, Америка, Африка и Азия, както и в изграждането на международна среда. Нашата общност от преподаватели и студенти включва богата смесица от култури. Това разнообразие добавя жизненост и дълбочина, ново разбиране и широка перспектива за нашата среда. Заниманията с умерен размер във VNUIS също така осигуряват приятелска атмосфера и много лично ниво на подкрепа за студентите.

students, adult, asiasasint / Pixabay

Защо да изберете VNU - IS

Висококачествено образование

Във VNU - IS ние се стремим да предоставим на студентите най-пълното образование, както и практически опит, за да разширим обхвата на своите способности и умения. Освен това VNU-IS се ангажира да предложи на студентите възможност да открият и да се докажат в областта на академичните изследвания, подкрепени от експертни ръководители, които ги запознават с най-добрата методология за приближаване и разработване с цел научно провеждане на най-разнообразни и ангажиращи проучвания.

Отлични услуги за поддръжка за международни студенти

VNU-IS винаги се опитва да гарантира, че международните студенти имат най-добрия възможен опит в обучението. Наличните услуги, предлагани на международни студенти, включват кандидатстване за виза, подреждане на квартира, както и подробни указания как да се адаптират към изцяло нова среда. Освен това, ви очакват психологически консултантски услуги, кариерна ориентация, развитие на меки умения, програми за международен обмен и разнообразие от дейности!

Широка гама от извънкласни занимания и приятелска среда

Във VNU-IS можете да преследвате собствените си лични интереси, да направите приятелство през целия живот и да се насладите на вълнението от университетския живот в такъв бързо движещ се хилядолетен град, където се срещат древен и модерен Виетнам. В момента VNU-IS има 10 различни студентски клуба, така че можете свободно да се присъедините към този, който ви е най-подходящ, докато англоезичната среда тук ви помага да се чувствате като у дома си.

125583_image001.png

Места

Ханой

Address
C & E Building,
Hacinco Student village,
no.79 Nguy Nhu Kon Tum street

Ханой, Ханой, Виетнам

Ханой

Address
G7 & G8 Building,
144 Xuan Thuy street

100000 Ханой, Ханой, Виетнам

Ханой

Address
Kieu Mai street,
Phuc Dien Ward

Ханой, Ханой, Виетнам

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия