Прочетете официалното описание

Нашата Cradle Of Excellence Мисия

Нашата мисия е да се превърне в люлка на високи постижения в образованието, обучението и научните изследвания чрез осигуряване на лидерство в образователната и технологичния свят чрез внимателен подбор на студентите на характер, честност, решителност и мотивация, и избора на лица с изключителна характер, ангажимент, способност и визия да служи като настоятелства, служители и преподаватели.

Ние от тази мисия се ангажира да преследва онези области на преподаване, обучение, изследвания и стипендия, която би най-спомогне за развитието на индивида, и насърчаване на знания, постижения, и промишлеността в служба на човечеството.

В съответствие с нашата мисия, AIT стойности почтеност, сътрудничество, ефективност, иновации, и всеобхватност във всичко, което го прави и има за цел да насърчава и подкрепя високи постижения в образованието за своите студенти, преподаватели, отдели, и университета като цяло.

AIT, в осъществяването на своята "люлка на високи постижения мисия", се гордее със своето мото: служба на човечеството, лидерство и успех в стипендия.

Визия

AIT ще бъде първокласен студент-фокусирани висше учебно заведение, професионално обучение и изследвания стремеж към съвършенство в преподаването, стипендия, изследвания и услуги. Тя ще осигури на своите студенти, преподаватели и служители на предизвикателни и възнаграждаване академичен опит и подкрепяща работна и учебна среда, която носи от тях индивидуалното им най-добре.

AIT ще се стреми да привлече и развие изявени студенти и ще се утвърди като лидер в подготовката на най-висока класа артикулират, иновативни, уверен, самоуверени и професионално квалифицирани висшисти, които могат без съмнение се конкурират успешно на международния пазар на труда и да направи своя отпечатък в избраната от тях кариера.

AIT ще бъде един модерен R & D и интензивен на изследователска институция и ще привлече, наемат и задържат най-добрите преподаватели, научни изследвания състав и студентите, чиято изследователска работа може да подобри преподаването и ученето в университета и да допринесе фундаментално за развитието на обществото като цяло.

AIT ще бъдат отзивчиви към технологичния напредък, променящите се тенденции в обществото и икономиката в изпълнение на своята люлка за високи постижения мисия и воля във всичките му начинания живеят до неговото мото: служба на човечеството, лидерство и успех в стипендия.

Нашите цели

AIT е поела ангажимент за образоване и обучение на световните лидери на утрешния ден във всички дисциплини и области чрез иновации в своята преподавателска и изследователска дейност.

Нашият най-голям ангажимент в университета е да се подготвят нашите студенти, които ще живеят повечето от живота си в 21-ви век, век, които без съмнение ще предоставим на нашите възпитаници със значителни нови предизвикателства и очаквания opportunities.The са, че по време на работното си години, по-голямата част на нашите възпитаници ще се променят не само работни места, но професии няколко пъти, изискващи адаптивност към променящите се обстоятелства.

Те във всички сигурност ще се наложи извънредни умения, за да се разбере, че експоненциалното нарастване на информация през целия им живот. Те ще трябва способността да функционира ефективно в глобален контекст, а също така ще трябва да се изправи на възможностите и рисковете, свързани с разширяване на технологичния напредък и капацитет. Като част от ангажимента си да прави разлика на основание на неговата визия, AIT самата да извърши: 1. Предлагането на академично строги програми, които отговарят на изискванията на промишлеността и търговията на добре обучени и професионално квалифициран персонал.

 1. Насърчаване на академични постижения чрез правилното вземане на решение и смели действия, които са ориентирани към бъдещето, с богато въображение, и отзивчив към технологичния напредък, науките, обществото и на икономиката като цяло.

 2. Стремят се превърне в първи клас студент в центъра на академична институция, където подкрепа за личностно и академично развитие на ученика е вградена в духа на университета 4. Привличането на отлични и трудолюбиви студенти и осигуряването им с академично предизвикателство, модерен и благоприятна среда за обучение, подкрепено от състояние и ентусиазирани преподаватели и персонал, който ще насърчи и даде възможност на студентите да работят за най-пълния им интелектуални способности.

 3. Насърчаване и засилване на самостоятелно развитие на своите студенти, така че те ще станат информирани и ефективни при всички техни последващи образователни и професионални занимания.

 4. Предлага на своите студенти здрава основа за лична и академично развитие и гражданско успех за да се гарантира, че те се развиват интелектуалните си умения, за да е възможно най-високо ниво и са добре подготвени, за да се отличат в избраната от тях професия

В AIT, нашите ученици се обучават, за да успее чрез усвояване на акта на същество:

 • * Богобоязлив, честен и коректен
 • * Дисциплинирани и определя
 • * Отговорен и надежден
 • * Спокоен, внимателен, търпелив и уверен
 • * Нежна, лоялен и горд
 • * Скромен и благоговейно
 • * Труден, разчитат на себе си, упорит и трудолюбив
 • * Организира, чист и готов
 • * Любознателен и усвоим
 • * Здрави и умни
 • * Оживен и ентусиазиран
 • * Вид, удобен, полезен и щедър
 • * Смел, дързък и поемането на риск,
 • * Морално и етично във всичките си взаимоотношения с приятели и врагове

AIT Акредитации

The Акра технологичен институт (AIT) е независима технология, насочена към университет, акредитиран от Националния съвет за акредитация (NAB) от Гана.

AIT е свързан с Кваме Нкрума университет за наука и технологии (KNUST).

AIT е присъединено към Open Университета на Малайзия (Ум).

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Accra Institute Of Technology

Целите на програмата Информационни технологии - което е по-съответствие с мисията на AIT, е да произвежда високи завършилите калибър в информационните технологии, използв ... [+]

Целите на програма Информационни технологии - Което е по-съответствие с мисията на AIT, е да произвежда високи завършилите калибър в информационните технологии, използващи международно съпоставят учебна програма.

Програмата има за цел да даде на студентите знания и свързаните с тях умения в широк областта на информационните технологии През програмата четири години редица умения базирани, генерични теми ще бъдат запазени, за да се развиват на студента като универсален завършил и като "целия живот на учащите". Студентите по тази програма ще придобият дизайн системи и комуникационни умения и да бъдат подготвени за работа в широк спектър от компютри, или за продължаване на проучване на следдипломно равнище. Ето защо целите са да се гарантира, че: Всеки завършил програмата ще покаже способност да придобият, да се прилага, и синтезиране на нови знания в областта на информационните технологии, както се изисква за успех.... [-]

Гана Акра
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Accra Institute Of Technology

Целите на програмата за информационните технологии (разработка на софтуер) - което е по-съответствие с мисията на AIT, е да произвежда високи завършилите калибър в информ ... [+]

Целите на Информационни технологии (Software Development) програма - Което е по-съответствие с мисията на AIT, е да произвежда високи завършилите калибър в информационните технологии, използващи международно съпоставят учебна програма.

Програмата има за цел да даде на студентите знания и свързаните с тях умения в широк областта на информационните технологии През програмата четири години редица умения базирани, генерични теми ще бъдат запазени, за да се развиват на студента като универсален завършил и като "целия живот на учащите". Студентите по тази програма ще придобият дизайн системи и комуникационни умения и да бъдат подготвени за работа в широк спектър от компютри, или за продължаване на проучване на следдипломно равнище. Ето защо целите са да се гарантира, че: Всеки завършил програмата ще покаже способност да придобият, да се прилага, и синтезиране на нови знания в областта на информационните технологии, както се изисква за успех.... [-]

Гана Акра
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Accra Institute Of Technology

Целите на програмата Computer Science - което е по-съответствие с мисията на AIT, е да произвежда високи завършилите калибър по компютърни науки с помощта на международно ... [+]

The Цели на програмата Computer Science - Което е по-съответствие с мисията на AIT, е да произвежда високи завършилите калибър по компютърни науки с помощта на международно ниво от сравнителна оценка на учебната програма. Поради това програмата има за цел да отговори на IEEE предписанията и изискванията за компютърни градуса. Програмата има за цел да даде на студентите знания и свързаните с тях умения в широк областта на компютърните науки. Над програмата четири години редица умения основа, генерични предмети ще се запази, за да се развиват на студента като универсален завършил и като "живот на учащите". Студентите по тази програма ще придобият дизайн системи и комуникационни умения и да бъдат подготвени за работа в широк спектър от компютри, или за продължаване на проучване на следдипломно равнище.... [-]

Гана Акра
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Accra Institute Of Technology

Целите на програмата, която е в съзвучие с мисията на АИТ, е да произвеждат висши калибърни специалисти в областта на електротехниката и електронното инженерство, като из ... [+]

Инженерните програми в АИТ са предназначени да произвеждат технически компетентни дипломирани специалисти, които имат познания и за инженерния процес - как нещата са проектирани, изяснени и пуснати в производство, като се вземат предвид реалните инженерни изисквания и ограничения. Нашите инженерни програми акцентират върху проектирането на инженерния процес, системите и изходите. Целите на програмата - която е в съзвучие с мисията на АИТ, е да се произвеждат студенти с висше образование в областта на електротехниката и електронното инженерство, като се използва международна учебна програма. Поради това програмата е разработена така, че да отговаря на изискванията на IEEE и на изискванията. Програмата е предназначена да предостави на нашите студенти знания и свързани с тях умения в широката област Електротехника, електроника и автоматика. ... [-]

Гана Акра
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Accra Institute Of Technology

Инженерните програми в АИТ са предназначени да произвеждат технически компетентни дипломирани специалисти, които имат познания и за инженерния процес - как нещата са прое ... [+]

Инженерните програми в АИТ са предназначени да произвеждат технически компетентни висшисти, които също имат познания за процеса на инженерство - как нещата са проектирани, изяснени и пуснати в проКато се вземат предвид изискванията и ограниченията в реалния свят. Нашите инженерни програми акцентират върху проектирането на инженерния процес, системите и изходите.

АИТ е на мнение, че всички инженери са основно дизайнери. Повечето инженери, като част от работата си, участват например в проектирането на инженерни процеси, експерименти, продукти, системи, структурно оборудване, продукти и др. Затова нашите студенти по инженерство трябва да са наясно най-малкото с дизайнерските аспекти на продуктите и системите, които са резултат от процеса от край до край.... [-]

Гана Акра
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Accra Institute Of Technology

Програмата BEng в строителния инженеринг на АИТ има за цел: i) да подготви завършилите за работа в строителството и свързаните с тях дисциплини в правителствените агенции ... [+]

Инженерните програми в АИТ са предназначени да произвеждат технически и технологично компетентни висшисти, които имат познания и за инженерния процес - как нещата са проектирани, изяснени и пуснати в производство, като се вземат предвид реалните инженерни изисквания и ограничения. Нашите инженерни програми акцентират върху проектирането на инженерния процес, системите и изходите. ... [-]

Гана Акра
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Best Science and Technology University in Ghana.

AIT Open University