All Nations University College

Представление

Прочетете официалното описание

Всички University College нации (ANUC) е създадена от Църква на Пълното евангелие на всички народи (ANFGC), Торонто, Канада чрез Агенцията за всички народи международно развитие (АНИДА) .....

Родоначалник на визията, д-р Самуел Donkor оспорва африканската диаспора в Северна Америка, за да подпомогне развитието на Африка чрез инвестиции в развитие на човешките ресурси чрез качествено висше образование.

Мисията е да се разработи нов тип лидери за континента с холистичен образование, който набляга на академични постижения, християнските ценности, дисциплина и етични ценности в Христос в центъра на околната среда.

Правителството на Гана лесно прегърна идеята през 1988 г., когато д-р Donkor иска разрешение за нации университет All. Но тя не беше до 1996 г., когато основната схема е представена на Националния съвет за акредитация (NAB). По препоръка на NAB, Университета е създадена през април 1996 г. и впоследствие получи правомощието да постанови университет Всички нации в май 1996 година.

След години на подготовка, Университетът отвори врати за 37-напредничавите студенти на 4 ноември 2002 г., бакалавърски програми Компютърни науки бизнес и. Днес ANUC има 12 акредитирани програми и над 2500 студенти. Специалности са в следните дисциплини:

ANUC

Училище за бизнес

 1. Бизнес администрация в счетоводството
 2. Бизнес администрация в банков финансите
 3. Бизнес администрация в предприемачество
 4. Бизнес администрация в управлението на човешките ресурси
 5. Бизнес администрация в маркетинг -

Училище по инженерство

 1. Бакалавър по инженерство (Oil & Gas)
 2. Бакалавър по инженерство (Biomedical)
 3. Бакалавър по инженерство (Електроника и комуникации)
 4. Бакалавър по инженерство (компютър)
 5. Бакалавър по инженерни науки ((Hons)

Училището по хуманитарни науки и науки

 1. Бакалавър по библеистика с бизнес администрация
 2. Бакалавърска степен. кърмене
 3. Електроника и комуникации Инженеринг
 4. компютърни науки

Краткосрочни курсове:

 • Управленска вземане на решения: Ролята на дело преподаване и писане в Бизнес управление на образованието (продължителност на курса: месец май всяка година)

Поради високите академични стандарти на университета, много висшисти се отличават както в областта на труда и академичните среди. В резултат на това ANUC привлича студенти от много страни като Ангола, Бенин, Камерун, Канада, Чад, Конго Brazaville, Демократична република Конго, Габон, Гамбия, Гана, Кот д'Ивоар, Кения, Либерия, Нигер, Нигерия, Румъния, Руанда, Южен Судан, и Того. The University College привлича квалифицирани преподаватели от цял ​​свят и развива академични връзки с водещи университети като Университета на Западно Онтарио Ivey, Факултет по бизнес и SRM от Индия.

Офис на прием и прием Board

Службата на прием е отговорен за приемане и обработка на заявления за приемане в Университетския колеж и в специфични програми на study.The прием съвет е отговорен за допускане на кандидатите в Университетския колеж и програми на обучение. Бордът на директорите на прием се състои от заместник-председателя на Учебен отдел, заместник-председател учебната дейност, секретаря, гл. Регистратори прием и подбор на персонал, както и съответните ръководители на отдели. Бордът на директорите на прием се председателства от заместник-председателя на учебната дейност.

Бордът на директорите на прием ще получи списък на всички кандидати, които отговарят на условията за допускане, както е посочено в правилника. За всеки кандидат, Съветът ще вземе решение дали да се признае. Кандидатите, които не отговарят на критериите за приемане, ще бъдат допуснати в програмата за предприсъединителна университет. Всички University College нации запазва правото да откажат приемането на всяка академична програма.

Всеки студент с общ по-голям от 15, трябва да присъстват на интензивно Основополагаща Course.

ANUC

Всички университет нации предлага следните програми:

 • Бакалавър по инженерство (нефт и газ)
 • Електроника и комуникации Инженеринг
 • Бакалавър по инженерство (Biomedical)
 • Бакалавър ofComputer науката (Hons)
 • Бакалавър по инженерство (компютър)
 • Библеистика с бизнес администрация
 • Бакалавърска степен по бизнес администрация в счетоводството
 • Бакалавърска степен по бизнес администрация в маркетинг
 • Бакалавърска степен по бизнес администрация в предприемачество
 • Бакалавърска степен по бизнес администрация в областта на управлението на човешките ресурси
 • Бакалавърска степен по бизнес администрация в Банки и финанси
 • BSC общите здравни грижи (Съвместна програма Долейте с KNUST)

Дипломни програми:

Диплома по библеистика с бизнес администрация

Места

Koforidua

Address
All Nations University College, Koforidua, Ghana
Koforidua, Източен регион, Гана

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: