Sunyani Technical University

Представление

Прочетете официалното описание

Sunyani Политехническия сега е превърнат в Sunyani Технически университет (STU) с предефинирани мандат за предоставяне на висше образование по инженерство, наука и технологии, базирани дисциплини, както и техническо и професионално образование и обучение, приложни изкуства и свързаните с тях дисциплини. Това е ясно посочено в Закона за техническите университети, 2016 Закон 992, приет от Народното събрание на Република Гана и се съгласи да от председателя на Гана на 31 август 2016 г..

Това преобразуване представи на институцията с уникалната възможност да се препозиционира и издигане техническото и професионалното образование и обучение като ключов доставчик на високо квалифицирани критични човешки ресурси за индустрията, за да стимулира за национално развитие. Той също така е създал ясна прогресия и кариера и развитие за възпитаници на технически и професионални институции в страната. Досега такива висшисти се абсорбират по средата в масовото изследвания насочени традиционното университетско образование, и по този начин се съкращава практическото образование и обучение, която са получили.

Вследствие на тази нова разработка, STU е подал няколко създават специално 4-годишен бакалавър технологични програми на съответните национални органи за одобрение и акредитация, както се изисква. Тези програми ще се предлага в допълнение към 2-годишен бакалавър технологии топ прозорци за завършилите HND и други квалифицирани лица. STU също ще продължи да работи техник и други не висше сертифицирани програми занаятчийски, които вече съществуват. Препарати също се провеждат, за да се потърси акредитация за управлението на магистър по технологии и доктор на технологии програми в forseable бъдеще.

Sunyani101

Мисията, Vission & Основни стойности

Визия

За да се превърне в център за високи постижения в кариерата ориентиран практически насочено обучение за осигуряване на средно ниво работна ръка за социално-икономическото развитие на региона и на нацията като цяло.

МИСИЯ

Sunyani Политехническия е публична институция за висше образование, която се ангажира с предоставянето на кариерата фокусирана образование и обучение в сектора на висшето образование с ръце на опит и развитие на предприемачеството, за да запълни ниво работна ръка нуждите на страната в средата.

Основните ни ценности

  • EXCELLENCE
  • КОМПЕТЕНТНОСТ
  • КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ
  • отзивчивост
  • ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
Sunyani102

Промишлени връзка

На студентите се предоставя възможност да се локализира стажантски места или организация в близост до домовете си. Тези, без опция са поставени от отдела по Индустриален връзка. За да се улесни поставянето на студенти за закрепване упражнения, преподаватели и служители за връзка скаут за поставяне в целенасочена организация и фирми от цялата страна да преговаря разположение за студенти. Това е при условие, че в офиса е уведомен най-малко четири месеца преди началото на прикачен файл, за се правят необходимите мерки, свързани с индустриалната привързаност да се гарантира, че възможността за упражняване през периода е безпрепятствено.

Оценка

Общият брой на практически Програмата за обучение за студенти HND привлича общо hours.Competency базирано обучение (CBT) II програма 4-кредит за гражданско строителство студенти се нуждаят от общо шестнадесет (16) кредитни часа промишлен опит привързаност за четвърти семестър. Студентите продължават с три месеца (дванадесет седмици) индустриален привързаност, която да привлича двучасово кредит като допълнение до шестнадесет седмици. Студентите, които преследват бакалавър по програми технологии преминават общо шестнадесет (16) кредитни часа индустриална упражнение привързаност за semester.Students напиши подробен доклад в края на тяхното закрепване упражнения. В доклада, дневната дневник лист и поверителния доклад от индустрията се оценяват и оценява за всеки ученик.

Места

Sunyani

Address
Sunyani Technical University
P. O. Box 206

Sunyani, Регион Бронг Ахафо, Гана

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: