Прочетете официалното описание

Обучението в Cambridge International Business College

В момента, International Business колеж Кеймбридж предлага 4 различни курсове.

Три от тези проучвания се извършват в сътрудничество с Ръскин университет Anglia в Кембридж / Англия. Когато проучвания BA (отличие) International Business Communication, 5-ти и 6-ти семестър в Университета на Централен Ланкашир в Престън / Англия са завършени.

Независимо кой курс да изберете, ще ви, очакваме сигурност в работата си с работниците и служителите и групи служители на вас в работата си за компанията.

Чрез обучението си в семинарни групи, където работи в тясно сътрудничество със студентите да учат и практикуват конструктивна работа в екип.

Работата в екип е важен и много търсен социални умения, които можете да придобиват чрез лекции и четене малко, но най-удобно в кабинета си група.

International Business колеж The Cambridge е проблем, можете също така да се подготви за ролята си като бъдещ лидер, докато учат.

Чрез създаване на презентации и презентации на семинара доклади, като част от урока в семестър група, ние ще ви дадем възможност да практикуват на открито речи и лекции - разбира се също на английски език, така че да се чувстват в безопасност, както в международните комуникации и презентации.

Опитът показва, че сте тук, се набира суверенитет и спокойствие. Имоти, които ще трябва в бъдеще вашата професионална дейност и местоположение.

Вашият билет за международно управление

Първите 4 семестъра от вашите студенти изследвания се провеждат в Freiburg на Cambridge International Business College.

За 5-ти и 6-ти семестър на промяна се извършва в Ruskin университет Anglia в Кембридж / Англия или UCLan Университета на Централен Ланкашир в Престън / Англия (програма "International Business Communication").

Бакалавърската на изкуствата / бакалавърска с добавка "отличие", с които ще завършат образованието си в Англия Ръскин университет в Кеймбридж и Университета на Централен Ланкашир в Престън / Англия, предлага международно изследване с най-добри перспективи за кариера за Вашата бъдеще.

Програма за следдипломна магистърска може да бъде завършена в Кеймбридж или Preston, в рамките само на 1 година след успешното бакалавърска степен.

Проучване BA / бакалавър, е завършена с британската университетска диплома, която се присъжда от Държавния университет в Англия по време на церемония, на "Graduation". За тази цел, обикновено също членове на семейството и приятели са поканени.

International Business колеж Кеймбридж, ви подготвя по време на следването си преди бъдещата си роля като лидер.

Модерна, приятелска атмосфера и традиция богати сгради

Едно нещо е сигурно: Приятна атмосфера допринася за успеха на обучението си в.

International Business колеж The Cambridge се помещава в източното крило на Hermann Хердер Verlag сграда.

Фрайбург като цяло "Herderbau", каза издателска къща доминира квартал Фрайбург Neuburg. Той е построен в годините 1910-1912, съгласно проекта и идеите на архитекта Max Meckel в нео-бароков стил и заема цял улица квадрат. От тук можете да стигнете само за няколко минути до центъра на университетския град Фрайбург.

светли, модерно оборудвани лекционни зали, просторна обща стая с кухненски бокс, удобни места за сядане и модерна компютърна зона, ще даде успешен проучване в комфортна обстановка.

Оживеният град Фрайбург с средиземноморски привкус има какво да предложи

Многобройни културни събития, уютни кафенета в стария град, бирарии по големи стари дървета, гостоприемството Баден и не на последно място очарователната природа на Шварцвалд - Фрайбург е през всички сезони много обитаем и мил град.

Също така по отношение на своето бъдеще предлага Фрайбург, сгушена в средата на граничния триъгълник, където Германия, Франция и Швейцария се срещнат, оптималните начини да придобият международен опит.

Градът е с помощта на стратегическото си разположение за транснационално икономическо сътрудничество в "Regio", особено с градовете на Колмар (F) и Базел (Швейцария), в които се основават на големите световни компании.

Добре дошли в Cambridge International Business колеж!

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Немски

Това училище също предлага:

BA

Cambridge International Business College

В нарастващата конкуренция на предприятията в условията на пазарна среда в световен мащаб определя не само на качеството на продукти и услуги чрез успеха на компанията, н ... [+]

В нарастващата конкуренция на предприятията в условията на пазарна среда в световен мащаб определя не само на качеството на продукти и услуги чрез успеха на компанията, но все повече и повече една целева група ориентирани и ефективен маркетинг.

За тази цел, ние предлагаме програмата степен пласиране на цялата необходимите основни знания и дейности да работят успешно в международно ориентирани компании в областта на маркетинга и продажбите.... [-]

Германия Фрайбург
Октомври 2019
Английски,Немски
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Cambridge International Business College

"International Business Communication" е курс за хора с творчески, организационен талант, радост и талант за работа с хора - и особено с интерес в други страни и култури. ... [+]

"International Business Communication" е курс за хора с творчески, организационен талант, радост и талант за работа с хора - и особено с интерес в други страни и култури.

Учебната програма се комбинират няколко чужди езика, междукултурна комуникация, маркетинг, бизнес ноу-хау и за работа в екип, за да се подготвят завършилите / вътре с международните си дейности.

Курсът е с продължителност общо 3 години, и е разделен на 2 учебни секции, които се основават на всеки: Първите 2 години (ниво 1 и ниво 2) проучвания намерят място във Фрайбург.... [-]

Германия Фрайбург
Октомври 2019
Английски,Немски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Cambridge International Business College

Съдържание на курса "Международен мениджмънт" е бизнес администрация без специализация, с акцент върху международните аспекти на бизнес администрацията и работа в мрежа. ... [+]

Съдържание на курса "Международен мениджмънт" е бизнес администрация без специализация, с акцент върху международните аспекти на бизнес администрацията и работа в мрежа.

За завършилите / вътре финала предлага голяма заетост и възможности за професионално развитие, и това до голяма степен зависи от икономическото състояние на отделните индустрии и икономики.

Задълбочена подготовка за лидерски и проектни задачи в рамките на компанията създава условия за професионална дейност в класическите дисциплини бизнес администрация или в интерфейсни задачи (стратегия и планиране, маркетинг, покупки, контролиращи, счетоводни, логистични, продуктови и управление на проекти).... [-]

Германия Фрайбург Великобритания Кеймбридж
Октомври 2019
Английски,Немски
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Cambridge International Business College

В момента Пътувания и туризъм пазари са по-важни международни икономически двигатели и да се отворят нови перспективи за кариера. ... [+]

В момента Пътувания и туризъм пазари са по-важни международни икономически двигатели и да се отворят нови перспективи за кариера.

Освен класическия пакет турне постоянно възникващите форми на отдих и почивка планиране. The незаменим основни познания за международно съгласуване на бизнес администрация се присъедини в тази програма с широка гама от туристически услуги и пътувания, свързани с теми.... [-]

Германия Фрайбург
Октомври 2019
Английски,Немски
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски