University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Представление

Прочетете официалното описание

Като държавен университет, FHWS предлага градуса бъдат признати в цял свят. FHWS предлага широк спектър от практически ориентирани и ориентирани към бъдещето, учебни програми, с повече от 30 специалности в десет факултета и пет изследователски институти. 9000 ученици са записани в способностите на двете места в Вюрцбург и Швайнфурт, които са по-малко от 40 km един от друг и се намира в южната част на Германия.

Обучението в FHWS се характеризира с малки учебни групи и ниско ученик / учител-съотношение. С голяма част от семинара доклади учениците да се научат да работят independantly. Освен това, работата по проекта насърчава за работа в екип способности на учениците. Почти 230 професори със солиден професионален опит от страна на индустрията и бизнеса да предоставят научно образование с особено значение за прилагането и на практика. Курсове се провеждат в съвременни лекционни зали и лаборатории, оборудвани с иновативна технология и състоянието на техниката уредите. Университетът работи в тясно сътрудничество с регионалните и транс-регионални бизнес. Студентите се възползват от това тясно сътрудничество, като е в състояние да направи стажове и от възможността да напише своята бакалавърска теза в една от тези фирми.

Освен това, те имат възможност за изграждане на мрежа за бъдещата им кариера. FHWS превъзхожда по своята международна ориентация: За повече от 20 години вече университета приветства студенти от над 40 страни. Worldwide FHWS е свързано с повече от 130 университета. В рамките на своята стратегия за интернационализация FHWS предлага англоговорящите бакалавърски започне с зимния семестър 2014/15. Всички английски специалности са придружени от курсове културни и езикови учебни заведения, така че да се осигури и насърчи по-добро интегриране на всички чуждестранни студенти.

Защо FHWS? The FHWS предлага курсове седем семестър бакалавърска степен, както единични програми. Затова можете да избирате между английски или немски език като език на преподаване. Благодарение на широката гама от промишлеността, работещи в областта и кооперации между FHWS и индустриални партньори, студентите имат добри възможности за практически семестъра и дипломни работи. Районът предлага отлични възможности за кариера.

Държавата на най-съвременните приложни науки съоръжения

Laboratories (Virtual Reality, Creative Cube, Логистика, Фабрика за планиране, Фабрика за оптимизация, ергономичност, ERP-системи) Научете Fab (действителна фирма за обучение на студенти по време на работа) Уникален казуси с регионалните нашите индустриални партньори

Промишленост Има множество мултинационални фирми в непосредствена близост, като Fresenius, SKF, Shaeffler, ZF и Bosch-Rexroth. Те предоставят много възможности за нашите ученици да правят проекти, стажове и дипломни работи.

Места

Вюрцбург

Address
Münzstraße 19
97070 Вюрцбург, Бавария, Германия