Leuphana University of Luneburg

Представление

Прочетете официалното описание

Приспособяване Leuphana въведе нов модел за Германия университет като уникална функция на университета, тъй като от 2007. До пролетта на 2009 г., са били повторно създадена в университета:

КОЛЕЖ: ОТЛИЧЕН БАКАЛАВЪР с множество ПЕРСПЕКТИВИ

Колеж за първа степен, може да се изучава в като част от интердисциплинарен единна, интердисциплинарен проучване организиран модел Leuphana бакалавър (от 2007 г.). В Leuphana колеж е за хора, които искат да работят самостоятелно и отговорно и да не се задоволяваме със знание.

Завършва гимназия: магистърските с популяризирането CONNECT

The Graduate School предлага в областта на образованието, управление

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ: ИНОВАТИВНИ обучение и практика на КООПЕРАЦИЯ ЗА РАБОТА И КОМПАНИЯ

А Професионална гимназия, която обединява под един покрив обучение и трансфер на знания и създаване и по този начин оптимални условия за учене през целия живот позволява (от 2009 г.). Професионалната гимназия е насочена към професионалисти, които желаят да получат допълнителна квалификация по професия - начинаещи през да ръководители.

DIGITAL SCHOOL: ИНТЕНЗИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ONLINE ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

Представеният 2012 публичен Leuphana Digital школа ще обедини онлайн курсовете Leuphana университет и се разширява. След успеха на пилотния курс "Think Tank - Идеален Град на 21 век" под ръководството на архитект Даниел Либескинд проф Leuphana Digital School разширява своята онлайн предлагане и предлага индивидуални наставлява Open онлайн курсове също онлайн обучението в бизнес контекст. Всички възможности за онлайн учебни е уникален образователна концепция на Digital училище, състоящ се от учители, ментори и преподаватели въз основа на която ще се допълва от обучение между равнопоставени партньори и използването на сложни онлайн платформа. Онлайн каталогът на Digital училище е отворено за участници в световен мащаб, без разрешение и без заплащане.

НАУКА инициативи: образование, култура, икономика и устойчивост в АКЦЕНТ НА ​​ФАКУЛТЕТИ

Leuphana концентрира своите изследователски дейности на четири интердициплинарен инициативи науката. За около 60 професори бяха изпълнени в периода между 2007 и 2012 година. Те засилват тогавашните около 150 преподаватели в областта на образованието за научни изследвания / за обучение на учители, за управление на

Места

Люнебург

Address
Leuphana University of Lüneburg
Universitätsallee 1

D-21335 Люнебург, Долна Саксония, Германия

Бриджтаун

Address
Бриджтаун, Свети Михаил, Барбадос

Феникс

Address
Феникс, Аризона, Съединени Американски Щати