Macromedia University of Applied Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в университета Macromedia - университета за дигитална трансформация

Изборът на университет е важно житейско решение. Това е мястото, където вие поставяте основите на вашата бъдеща мрежа за кариера и откривате избраната от вас област на работа и започвате да оформяте своята професионална идентичност. Радваме се, че проявихте интерес към Macromedia, признат частен немски университет, и бихме искали да ви разкажем повече за това как можем да помогнем да оформим вашето бъдеще.

109589_029-Macomedia-Erstsemesterstart-II-Causalux-Fotograf-Potsdam.jpg


Нашите програми - вашето бъдеще
В университета Макромедия фокусът ни е върху нашите студенти. Ние се стремим да създадем пространство, където те да се развиват. Ние насърчаваме ключови компетенции като комуникационни умения и предприемачески дух. Голяма част от нашите курсове са базирани на практически проекти, които са под формата на индивидуален коучинг. Дигиталната трансформация променя съществено структурата на нашия професионален свят и имаме нужда от хора в основата на тези промени, които са в състояние да мислят по дисциплини и да поемат лична отговорност. Това са хората, които възпитаваме. Като университет за дигитална трансформация ние виждаме ролята си на стимулиращи фактори: ние даваме възможност на нашите студенти да разберат и оформят промените. Процесът и резултатът могат да бъдат капсулирани кратко: вие се променяте. absolvia_Mafaldanews.jpg

Нашите учебни програми са смесица от теоретични лекции и практическа работа по проекти. Студентите се насърчават да поемат отговорност за обучението си и им се предоставя възможност да общуват с водещи медийни фигури и ключови играчи от международни организации, които работят в тясно сътрудничество с университета като гост-лектори и спонсори на проекти. Предлагаме редовни бакалавърски курсове и следдипломни магистърски курсове за международен път в кариерата в сектора на медиите и комуникациите. Всички програми са акредитирани от FIBAA и водят до международно призната степен. Сътрудничество с нашия партньор от Обединеното кралство, Университета на Уестминстър, ни позволява да предложим допълнителни бакалавърски програми в рамките на нашите студенти.

Нашият кампус - свързан с най-добрите играчи в Германия

Нашите кампуси са базирани в някои от най-оживените градове в Германия: Мюнхен, Щутгарт, Кьолн, Хамбург, Фрайбург, Лайпциг и Берлин. Нашите студенти се възползват от отличната си връзка с местната индустрия на всяко място в кампуса. В университета работят около 100 преподаватели и известни учени и експерти от медийни компании, многонационални компании, университети и комуникационни агенции. Засега са записани около 3000 студенти, включително все по-голям брой международни студенти, избрали да учат в Макромедия, спомагайки за укрепване на вече процъфтяващата космополитна култура в университета Макромедия.

Магистърска програма - оформяне на цифровото бъдеще на по-високи позиции

По принцип магистърските програми на Макромедия са тясно съобразени с професионалните изисквания на медиите и комуникационната индустрия. Този принцип се отразява в учебните процеси на университета. Всички лекции се провеждат на английски език и се изнасят стимулиращо и практически в малки класове.

Казуси, симулации и работа по проекти - най-вече в сътрудничество с медийни предприятия - помагат на студентите да развият експертен опит, който ще улесни достъпа до желаната кариера. С малки класове и интензивен надзор, учебната среда на Macromedia отразява културата на степента на англосаксонски магистър, включително индивидуално обучение от квалифицирани преподаватели. Нашето висше училище ще ви осигури съответните методи и инструменти за активно оформяне на постоянната трансформация на обществото и икономиката като професионалист, подготвяйки ви за успешна кариера с отлични бъдещи перспективи.

Ползите от избора на Macromedia University

 • Най-висока позиция в класацията на CHE 2014/15
 • Малки класове с интензивен, индивидуален надзор
 • Световно признати, одобрени от държавата степени
 • Кампуси в Берлин, Мюнхен и Кьолн; Берлин и Мюнхен са в топ 10 на класацията „Най-добри студентски градове 2017 г.“ от Топ университети
 • Автентични, практически ориентирани проекти с над 500 известни компании
 • Висококвалифицирани преподаватели и индустриалци като преподаватели
 • Добре оборудвани медийни лаборатории
 • Силни перспективи за кариера в Германия: 18 месеца виза след успешно завършване
 • Майсторските класове се провеждат три дни в седмицата
 • Учебни програми изцяло на английски език
 • Кампуси, разположени в топ индустриални градове на Германия
 • Световна мрежа от партньорски университети

107660_Studentinnen_drei_Projektion_790_445.jpg

Места

Мюнхен

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Sandstrasse 9

80335 Мюнхен, Бавария, Германия

Берлин

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Mehringdamm 33

10961 Берлин, Берлин, Германия

Кьолн

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Brüderstraße 17

50667 Кьолн, Северен Рейн-Вестфалия, Германия

Хамбург

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Gertrudenstraße 3

20095 Хамбург, Хамбург, Германия

Freiburg

Address
Haslacher Straße 15
21729 Freiburg, Долна Саксония, Германия