Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1991 г., името на университета отдавна е отличителен белег на звук академично образование, приложни изследвания и за извършено студент тяло.

Практическото проучване и отлични съоръжения привличат неудържимо студенти. Те не само обогатяват, докато учи градовете Магдебург и Стендал - по-голямата част остава дори и след приключването в региона и осигурява иновации, които носят полза на бизнеса и обществото.

Защо учи в университета в Магдебург-Стендал?

Прочетете защо проучване или замяна семестър в университета в Магдебург-Стендал е правилният избор за вас.

младият университет

Те имат с университета в Магдебург-Стендал много общо. Така например, на колежа е основана през 1991 г. и по този начин е около на вашата възраст.

иновативни курсове

Като мислите за обучение в чужбина, най-вероятно сме развълнувани за нови неща. Чудесно! Университетът предлага иновативни курсове като приложни изследвания Детство, безопасност и симултанен превод на сигурността и знак.

Език и културна

Защото можете да прочетете това, което сте научили поне един чужд език, а именно немски език. Чудесно! Университетът предлага достатъчно възможности да подобрите езиковите си умения чрез езиково обучение и да се разшири хоризонта си чрез културни събития.

Разположен в сърцето на Германия

Централното разположение на двата обекта позволява бърза връзка до Берлин, Хановер или Лайпциг.

практическо обучение

Ако трябва да се научат на много теоретични уроци по време на учебното време, изключете вероятно интерактивно обучение преди чисто теоретичната. Супер! Университетът в Магдебург-Стендал разчита на практическо обучение, която свързва теоретичната учебната програма с практически опит.

ниски разходи

Тъй като скоро ще започне студентската си живот, мисля, че най-вероятно си студент бюджет. Няма проблем! Таксата за семестър в университета в Магдебург-Стендал е ниска и позволява, например, в Магдебург свободни да използват обществен транспорт. В допълнение, жилищни опции в Магдебург и Стендал са доста разумни цени и с добро качество.

зелен Кампи

Както скоро ще започне студентската си живот, най-вероятно очаквате малко на шега. Да вървим! Магдебург и Стендал са градове, които предлагат много за студенти: Студентски съвет организира партита, университетски спорт оферта е голям и зелен кампус ви поканя след часовете, за да се отпуснете.

Места

Магдебург

Hochschule Magdeburg-Stendal

Address
Breitscheidstraße 2
39114 Магдебург, Саксония-Анхалт, Германия
Уебсайт
Телефон
+49 (0391) 886 - 4106

Стендал

Address
Osterburger Straße 25
39576 Стендал, Саксония-Анхалт, Германия