Прочетете официалното описание

Практически и теоретично солидни, международни и бъдещи ориентирани - изучаващи в Mainz University Of Applied Sciences в Mainz University Of Applied Sciences подготвят студентите за кариерата си и бъдещето си в най-добрия смисъл на думата. Ние сме известни за взаимозависимостта на преподаването, научните изследвания и практиката. Сътрудничеството между университета и индустрията е особено близко до тук: само по програми за висше образование се развиват 450 съвместни партньорства , главно в бизнес сектора на региона на Рейн-Майн .

Това е печеливша ситуация: бизнесът се възползва от иновативните идеи от университета и обратно, студентите се възползват от конкретните цели на компаниите. Това може да се види, наред с други неща, при въвеждането на международни и бъдещи ориентирани програми като медиен дизайн, международен бизнес и медии, ИТ

От изследвания до трансфер на технологии

В приложните изследвания и разработки, ние правим международно признат върхов клас работа в много области. Това ясно се демонстрира от многобройните проекти, финансирани от трети страни, и от развитието на патентите. С нови фокусни точки на нашата работа ние продължаваме да поставяме иновативни акценти в научноизследователската и развойната дейност, които след това прилагаме заедно с партньори от бизнеса, науката, културата и индустрията.

Седем института със свои собствени фокусни точки се появиха от училищата в нашия университет до днес; пионерите сред тях работят независимо и успешно повече от десет години.

За да се насърчи обменът с външни партньори от държавните институции и бизнес сектора, Централната служба за трансфер на университетите подкрепя всички партньори, участващи в проекти за научноизследователска и развойна дейност.

Нашата мисия

Мисията на Mainz University Of Applied Sciences в Mainz University Of Applied Sciences е пътна карта за непрекъснато подобряване на качеството като част от университетския одит и следователно е обект на динамично развитие.

Мисията е универсален одит

Той се състои от дванадесет водещи принципа за съответните основни въпроси на политиката за висшето образование, като например обучение, преподаване и научни изследвания. Университетската администрация решава в ежегоден цикъл кои от изброените цели да бъдат разработени допълнително с желаните резултати. Това означава, че целите, изложени в мисията, подлежат на непрекъснат преглед, трябва да се докажат изрично в "киселинния тест" за практическо приложение и да имат неизменни последици за университетската политика (напр. По този начин университетът може да извърши постоянен анализ на силата и слабостта, да постави последователно нови цели, да създаде нови структури за тяхното изпълнение и да документира решенията.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


Mainz University Of Applied Sciences

Изискванията на строителните инженери се променят. Проектите се придобиват от компании по целия свят и се управляват от международни екипи. Устойчивото планиране и строит ... [+]

7 семестриална програма(Задължително B2 в Германия)

Изискванията на строителните инженери се променят. Проектите се придобиват от компании по целия свят и се управляват от международни екипи. Устойчивото планиране и строителство се превърнаха в ключова цел с все по-голямо международно значение. Затова е важно специално да се подготвят строителните инженери за тези задачи през 21-ви век. Бакалавърската програма по международно гражданско строителство заема тази структурна промяна в строителния сектор.... [-]

Германия Майнц
Октомври 2019
Английски,Немски
Редовно обучение
1 - 7 семестри
Кампус
Научете повече на английски