Прочетете официалното описание

Media Design School - институцията

Design School The Media е един от водещите университети за медии и дизайн в Германия. Той образува във всички съответни области на медиите от младежите на утрешния ден. Студентите ползват от специалния близостта на Design университет Media за Economics.

The MD.H поддържа тясно Контакти с бизнес-предприятия с акцент в медиите и е член на Асоциацията на частните университети (VHP). В VPH над 40 водещи германски частни университети се организират.

The MD.H един от най-големите частни доставчици на курсове и обучение в областта на новите медии, игри, мода, медии и управление на комуникационната и IT. Компанията гледа на себе си като движеща сила. В развитието на офертите, университетът винаги се счита за настоящото и бъдещото търсене на пазара на труда, И всички съществуващи сделки са постоянно адаптират към новите изисквания.

подкрепа

The Media Design училище за дизайн и компютърни науки GmbH е Спонсорство за дизайн училище Media, The Media Design училище за дизайн и компютърни науки има три учебни сайтове: Берлин, Мюнхен и Дюселдорф, и чието седалище в Берлин. Ректорът на Design училище Media е Хартмут Боде, канцлер на MD.H е Арним Zubke.

Дъщерното дружество Media Design академия за обучение и квалификация GmbH е носителят, основана през 2014 г. Private дизайн Media Design Fachoberschule (Md.A-FOS)

Официално признати и акредитирани

От 01. Април 2004 е частен Media Design училище за дизайн и компютърни науки в съответствие с § 123, ал. 1 Берлин Закон за висшето образование, във връзка с § 70, ал. 1 от Закона за висшето образование и одобрени от държавата, тъй 10.05.2010 също от сертифицирани Science институционално. The reaccreditation от Науката се проведе на 19.10.2015.

За да се улесни международната съпоставимост на градуса извършват редовен преакредитация на курса на MD.H от Агенцията за Централна оценяване и акредитация (ZEvA). Всички курсове на MD.H са успешно акредитирани.

Водеща Design училище Media

По-близо до компанията

Мюнхен, Дюселдорф и Берлин са сред медиите и дизайн столиците на Германия. В съвместни проекти с водещи издатели, агенции, производствени предприятия и други фирми, студентите учат практиката.

По-близо до пулса на медии, дизайн и компютърна наука

Едва ли някой индустрия се променя толкова бързо, колкото медии, дизайн и компютърни науки индустрия. Затова MD.H своите учебни планове и програми към новите изисквания на пазара настройва непрекъснато.

По-близо до Практика

Професорите и преподавателите на MD.H работили и работят успешно в практиката. Това гарантира, че студентите получават ток и съответните знания, които им дава възможност да професионален успех.

По-близо до професорите

В MD.H няма масов лекции. малки семинарни групи и лесната достъпност на факултета осъществяват пряк контакт между студенти и безопасни учители.

По-близо до работните места

Близост до бизнес също е в близост до потенциални работодатели. The MD.H помага на студентите индивидуално за собствената си кариера услуга.

Обучението в MD.H

Design School The Media има общо шест бакалавърско да. Курсовете Media Design, медиен и комуникационен мениджмънт, Fashion управление, моден дизайн и Digital Film Дизайн - Анимация / VFX специализанти с бакалавърска степен по изкуства. Програмата завършва с Game Design бакалавър.

тримата магистърски програми Media Design, Game Design и медии и управление на съобщенията затворите всеки с магистърска степен по изкуства.

Всяко присъствие на учебните курсове Media Design School са акредитирани от Централното за оценяване и акредитация (ZEvA).

Обучение и образование

Най-доброто образование - точно това твърдение има MD.H. В допълнение към университета преподаване Design университет Media отнема много успешна Обучение с IHK дипломирането за медиите дизайнер за цифрова и печат чрез.

класове вечер в продължение на работещите хора и, която се провежда по време на лятната ваканция Media лагер за всички млади по душа, които искат да тестват своите таланти за медийни професионалисти, допълване на гамата на MD.H.

Вашето бъдеще - нашата мисия

Вие планирате бъдещето си в проектирането и медиен свят? Много добре! Ние също. За повече от 25 години, имаме студенти с нашите познания и опит в една от най-вълнуващите клоновете на настоящето - и бъдеще. И точно там, където е бизнес, медии и дизайн се срещат: в творческите крепостите Мюнхен, Берлин и Дюселдорф.

Обучението ще се проведе в близост контекст на преподавателя. проекти редовна практика и стаж За да се свържете с компанията вече по време на обучението им тук и насърчаване на работата в екип на нашите участници. Като цяло, Design университет Media работят 43 преподаватели. Преходът в професионалния свят, придружено във всеки обект на кариерата служба на MD.H.

Проучванията заедно тяхната заетост

Така че, ако търсите нова професионална ориентация или звук образование за следващата им стъпка в своята кариера, ние сме точните хора. Ние предлагаме най-доброто възможно теоретично и практическо броня. Нашата Plus: ценни контакти в работния свят, които чакат за препоръки от нас; , Желанието да са мотивирани студенти да напредват професионално и лично; и на студенти, които не са доволни от първите достъпни курсове за обучение, но с най-добрите.

местоположения

Design School The Media е представена в Берлин, Мюнхен и Дюселдорф с техните собствени центрове за обучение с обща площ от 12000 квадратни метра. Обектите са снабдени с обширен, висококачествен медийни технологии, ф. а в Берлин и Мюнхен чрез професионално оборудвана видео и звукозаписни студия. Броят на местата е общо 1400 (WS2014 / 2015 г.). Фазите присъствието на професионални курсове се провеждат в съответните места.

Програми с обучение на:
  • Немски

Това училище също предлага:

BA

Media Design School

Design School The Media има 25 години опит в областта на образованието. Във всички медии и дизайн области, като предлага състоянието на най-признати курсове. Избор на три ... [+]

Следователно MD.H!

Design School The Media има 25 години опит в областта на образованието. Във всички медии и дизайн области, като предлага състоянието на най-признати курсове. Избор на три места в медиите и модни крепостите Берлин, Дюселдорф и Мюнхен. Това съчетава добра локация град, съвременни удобства и много начини да се направи изследване на гъвкавост.

Факти Продължителност: 7 семестъра Тип: Пълен работен ден Кредитните точки: 210 ECTS Степен: Бакалавър (BA) дати на издаване: 01 октомври Локация: Мюнхен, Дюселдорф, Берлин В няколко стъпки в изучаването ... [-]
Германия Мюнхен Дюселдорф Берлин
Запитване на информация
Немски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Media Design School

"Модата не ви избягат." - Така че той носи Карл Лагерфелд до точката. Модата е израз на духа на времето, и изисква от проектантите и дизайнерите на високо социално-култур ... [+]

Как е структурирана на курса?

Курсът се състои от 7 семестъра. На 5-ти семестър е един семестър.

Какво прави MD.H?

"Модата не ви избягат." - Така че той носи Карл Лагерфелд до точката. Модата е израз на духа на времето, и изисква от проектантите и дизайнерите на високо социално-културна и екологична култура.

в Моден дизайн курс се поставя върху процесите на междинни трансформация на модата в допълнение към по-практични и системен обмен на разработване на прототипи и дизайн колекция, специален акцент. Студентите разработи методологична основа за научна и концептуална работа, както и обширна контекстуален познания в областта на модата и дизайна теоретичен кръг на маркетинга и управлението на мода. Тя ще предават знания за нови технологии в дизайна на интерфейса, промишлен дизайн на облеклото, текстилното производство и визуална комуникация и тяхното въздействие върху процеса на производство на облекло и самата облеклото. Специален акцент е поставен върху разработването на познаването на екологична и социална отговорност проектиране, производство и комуникация процеса на мода.... [-]

Германия Мюнхен Дюселдорф Берлин
Запитване на информация
Немски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Media Design School

С интензивни грижи от учителите в малки работни групи, но най-вече чрез прилагане на това, което те са се научили да реалните предизвикателства на предприятията. Нашите о ... [+]

Как да се научите на MD.H?

С интензивни грижи от учителите в малки работни групиНо най-вече чрез прилагане на изучаването на конкретни предизвикателства пред фирмите. Нашите опитни преподаватели / професори и преподаватели / лектори от практиката ще помогнат на своите знания и умения свързани с практикуване и непрекъснато да се развива:

В семинара с реални казуси, ролеви игри, упражнения, дискусии и презентации. В практическите модули по проекта. Те варират от зачеването чрез проектиране и производство на уеб сайтове, социални медийни кампании, телевизионни реклами, радио спотове и брошури В международни работни срещи с експерти от всички медийни сектори. Факти Продължителност: 7 семестъра Тип: Пълен работен ден Кредитните точки: 210 ECTS Степен: Бакалавър (BA) дати на издаване: 01 октомври Локация: Мюнхен, Дюселдорф, Берлин Как ще MD.H студент / в? ... [-]
Германия Мюнхен Дюселдорф Берлин
Запитване на информация
Немски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Media Design School

В седем семестъра допустимите учителите начинаещи модни мениджъри и модни мениджъри осигуряват обширен и широк опит в управлението на бизнеса, продукт и марка за управлен ... [+]

Какво прави MD.H?

В седем семестъра допустимите учителите преподават начинаещи мениджъри мода и модни мениджъри обширна и широк опит в управление, Продукти и бранд мениджмънта с национални и международни Текстилна и модна индустрия комплект фокус. Също така важни езикови и културни изследвания умения се преподават. Ръцете-по проекти и Praktikumssemester служат за разширяване и задълбочаване на уменията и опита, които са от съществено значение за лидерите в зоната на управление мода.... [-]

Германия Мюнхен Дюселдорф Берлин
Запитване на информация
Немски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Media Design School

Визуализации, анимации и VFX са неразделна част от филмовите, телевизионни и рекламни индустрии. В TV и печатна реклама на практика всички продукти, показани на компютъра ... [+]

перспективи

Визуализации, анимации и VFX са неразделна част от филмовите, телевизионни и рекламни индустрии. в ТВ и печатна реклама На практика всички продукти, показани на компютъра. игри индустрия непрекъснато договаряне Digital Film Designer / вътре. Областите на приложение за анимация и VFX винаги завладяват нови индустрии. Търсенето на квалифицирани специалисти е страхотно - и нараства!... [-]

Германия Мюнхен Дюселдорф Берлин
Запитване на информация
Немски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Media Design School

С необходимите технически и творчески броня и правилните контакти, за да го направи в най-добрите студиа за развитие. И двете предлагат на MD.H. И още много други. Така е ... [+]

На следващото ниво!

С необходимите технически и творчески броня и правилните контакти, за да го направи в най-добрите студиа за развитие. И двете предлагат на MD.H. И още много други. Така че е за Програмиране изкуствен интелект на "Графика". Това ще ви постави в някаква компания бързо в по-високи (игра) нива.

Факти Продължителност: 7 семестъра Тип: Пълен работен ден Кредитните точки: 210 ECTS Степен: Бакалавър (бакалавър) дати на издаване: 01 Април 2016 (Дюселдорф) | 01 октомври Локация: Мюнхен, Дюселдорф, Берлин Затова възможности! ... [-]
Германия Мюнхен Дюселдорф Берлин
Запитване на информация
Немски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски