Media Design School

Представление

Прочетете официалното описание

Media Design School - институцията

Design School The Media е един от водещите университети за медии и дизайн в Германия. Той образува във всички съответни области на медиите от младежите на утрешния ден. Студентите ползват от специалния близостта на Design университет Media за Economics.

The MD.H поддържа тясно Контакти с бизнес-предприятия с акцент в медиите и е член на Асоциацията на частните университети (VHP). В VPH над 40 водещи германски частни университети се организират.

The MD.H един от най-големите частни доставчици на курсове и обучение в областта на новите медии, игри, мода, медии и управление на комуникационната и IT. Компанията гледа на себе си като движеща сила. В развитието на офертите, университетът винаги се счита за настоящото и бъдещото търсене на пазара на труда, И всички съществуващи сделки са постоянно адаптират към новите изисквания.

подкрепа

The Media Design училище за дизайн и компютърни науки GmbH е Спонсорство за дизайн училище Media, The Media Design училище за дизайн и компютърни науки има три учебни сайтове: Берлин, Мюнхен и Дюселдорф, и чието седалище в Берлин. Ректорът на Design училище Media е Хартмут Боде, канцлер на MD.H е Арним Zubke.

Дъщерното дружество Media Design академия за обучение и квалификация GmbH е носителят, основана през 2014 г. Private дизайн Media Design Fachoberschule (Md.A-FOS)

Официално признати и акредитирани

От 01. Април 2004 е частен Media Design училище за дизайн и компютърни науки в съответствие с § 123, ал. 1 Берлин Закон за висшето образование, във връзка с § 70, ал. 1 от Закона за висшето образование и одобрени от държавата, тъй 10.05.2010 също от сертифицирани Science институционално. The reaccreditation от Науката се проведе на 19.10.2015.

За да се улесни международната съпоставимост на градуса извършват редовен преакредитация на курса на MD.H от Агенцията за Централна оценяване и акредитация (ZEvA). Всички курсове на MD.H са успешно акредитирани.

Водеща Design училище Media

По-близо до компанията

Мюнхен, Дюселдорф и Берлин са сред медиите и дизайн столиците на Германия. В съвместни проекти с водещи издатели, агенции, производствени предприятия и други фирми, студентите учат практиката.

По-близо до пулса на медии, дизайн и компютърна наука

Едва ли някой индустрия се променя толкова бързо, колкото медии, дизайн и компютърни науки индустрия. Затова MD.H своите учебни планове и програми към новите изисквания на пазара настройва непрекъснато.

По-близо до Практика

Професорите и преподавателите на MD.H работили и работят успешно в практиката. Това гарантира, че студентите получават ток и съответните знания, които им дава възможност да професионален успех.

По-близо до професорите

В MD.H няма масов лекции. малки семинарни групи и лесната достъпност на факултета осъществяват пряк контакт между студенти и безопасни учители.

По-близо до работните места

Близост до бизнес също е в близост до потенциални работодатели. The MD.H помага на студентите индивидуално за собствената си кариера услуга.

Обучението в MD.H

Design School The Media има общо шест бакалавърско да. Курсовете Media Design, медиен и комуникационен мениджмънт, Fashion управление, моден дизайн и Digital Film Дизайн - Анимация / VFX специализанти с бакалавърска степен по изкуства. Програмата завършва с Game Design бакалавър.

тримата магистърски програми Media Design, Game Design и медии и управление на съобщенията затворите всеки с магистърска степен по изкуства.

Всяко присъствие на учебните курсове Media Design School са акредитирани от Централното за оценяване и акредитация (ZEvA).

Обучение и образование

Най-доброто образование - точно това твърдение има MD.H. В допълнение към университета преподаване Design университет Media отнема много успешна Обучение с IHK дипломирането за медиите дизайнер за цифрова и печат чрез.

класове вечер в продължение на работещите хора и, която се провежда по време на лятната ваканция Media лагер за всички млади по душа, които искат да тестват своите таланти за медийни професионалисти, допълване на гамата на MD.H.

Вашето бъдеще - нашата мисия

Вие планирате бъдещето си в проектирането и медиен свят? Много добре! Ние също. За повече от 25 години, имаме студенти с нашите познания и опит в една от най-вълнуващите клоновете на настоящето - и бъдеще. И точно там, където е бизнес, медии и дизайн се срещат: в творческите крепостите Мюнхен, Берлин и Дюселдорф.

Обучението ще се проведе в близост контекст на преподавателя. проекти редовна практика и стаж За да се свържете с компанията вече по време на обучението им тук и насърчаване на работата в екип на нашите участници. Като цяло, Design университет Media работят 43 преподаватели. Преходът в професионалния свят, придружено във всеки обект на кариерата служба на MD.H.

Проучванията заедно тяхната заетост

Така че, ако търсите нова професионална ориентация или звук образование за следващата им стъпка в своята кариера, ние сме точните хора. Ние предлагаме най-доброто възможно теоретично и практическо броня. Нашата Plus: ценни контакти в работния свят, които чакат за препоръки от нас; , Желанието да са мотивирани студенти да напредват професионално и лично; и на студенти, които не са доволни от първите достъпни курсове за обучение, но с най-добрите.

местоположения

Design School The Media е представена в Берлин, Мюнхен и Дюселдорф с техните собствени центрове за обучение с обща площ от 12000 квадратни метра. Обектите са снабдени с обширен, висококачествен медийни технологии, ф. а в Берлин и Мюнхен чрез професионално оборудвана видео и звукозаписни студия. Броят на местата е общо 1400 (WS2014 / 2015 г.). Фазите присъствието на професионални курсове се провеждат в съответните места.

Места

Мюнхен

Address
Claudius-Keller-Straße 7
81669 Мюнхен, Бавария, Германия

Дюселдорф

Address
Werdener Straße 4

40227 Дюселдорф, Северен Рейн-Вестфалия, Германия

Берлин

Address
Lindenstraße 20-25
10969 Берлин, Берлин, Германия