SAE Institute Berlin

Представление

Прочетете официалното описание

ССЕ ИНСТИТУТ Е основана през 1976 г. и оттогава се превърна в най-големият в индустрията фокусиран творчески медиен педагог с повече от 50 кампуса в 28 страни. Учебната програма на SAE е внимателно изработена, като се консултира с водещи практикуващи от индустрията, за да отговори на изискванията на световните креативни медийни индустрии.

SAE Institute предлага цялостно портфолио от курсове в областта на творческите медии (аудио, филмова, анимация, разработване на игри, музикален бизнес и интернет) със силна традиция за практическо приложение и признание на индустрията. Бакалавърска степен по бакалавърска степен може да бъде постигната само за две години.

Две магистърски програми (MA / MSc) са налични. Бакалавърските и магистърските програми се предлагат съвместно с известния университет "Мидълсекс" в Лондон. Институтът SAE има мрежа от пет континента с университети в световните центрове на креативните медийни индустрии, включително Лондон, Берлин, Мюнхен, Париж, Барселона, Ню Йорк, Лос Анджелис и др.

The Асоциация на възпитаниците на ССЕ Е мрежата на завършилите и студентите на Института за социални науки, които имат за цел да им осигурят опит с възпитаници след завършване на световно ниво и да предложат разнообразна програма от ресурси, събития и комуникации, за да предложат активна програма за намиране на работа, да поддържат връзка помежду си И ангажирани със ССИ институт.

The Конвенция за възпитаници на ССЕ Е събитие за свободна мрежа, традиционно проведено в Берлин за всеки, който има интерес към развитието и технологиите на творческите медии. Ежегодното събитие обединява съзнанието, споделящо знанията, които трябва да знаете за креативната медийна и развлекателна индустрия. Конвенцията ви предлага богати възможности за окончателно изследване, стимулиране на образованието и развитието на бизнеса - това е идеалният форум за обмен на идеи и обмен.

The Списание ССЕ Е списание на Института на ССЕ и Асоциацията на възпитаниците на ССЕ. Публикацията първоначално е публикувана в печат, но е публикувана онлайн през 2014 г.

Две магистърски програми (MA / MSc) са налични. Бакалавърските и магистърските програми се предлагат съвместно с известния университет "Мидълсекс" в Лондон. (Една магистърска програма с Middlesex и една с известния Folkwang Universität der Künste.

ЗА КАМПАДАТА

Берлинският кампус Предлага творчески, страстен студент достъп до стандартни учебни заведения и преподавателски персонал с изключителни тематични познания и страст, които дават възможност на всеки студент да достигне своя потенциал.

  • Добре оборудвани звукозаписни студия, филмови суити и многобройни работни станции в 2 000 м2 пространство
  • Всички курсове и програми в Института на SAE в Берлин са преподавани на английски и немски език
  • Силна мрежа с динамичната креативна индустрия в германската столица
  • Допълнителни гостуващи лекции и семинари с известни лидери в индустрията

Места

Берлин

SAE Institute Berlin

Address
Cuvrystr. 4
10997 Берлин, Берлин, Германия
Телефон
+49 (0)30 220 662 116