Прочетете официалното описание

Обучение в център на знанието Северна Шварцвалд

Далновидното учебни програми обучението на бакалаври и магистър в областта на бизнеса и медиите в малки групи с индивидуална грижа в Калв.

The SRH Икономически университет и медии Calw е неправителствена частно, държавно признат университет. В момента около 330 ученици са записани в определени специалности бакалавърски и магистърски. С избора на задълбочаващите профили Студентите имат възможност да се приведат в съответствие своите проучвания специално за настоящото развитие на пазара на труда. В допълнение към предаване на знания и междукултурни умения и езици, както и най-важното на работното място меки умения са част от учението. Студентите очакват малки групи и интензивно наблюдение от професори и преподаватели от практиката.

Бакалавърска и магистърска специалности SRH Икономически университет и медии Calw

Бизнес администрация (на пълно и непълно работно време) Медии и Комуникации Management Управление на медийни и обществените комуникации Контролинг Marketing Management (акредитация през 2015 г.) Културен и Управление на събития (акредитация през 2015 г.)

Първокласна образование

The SRH университет по икономика и медии Калв гледа на себе си като център за високи постижения за обучение в областта на бизнеса и медиите. В Университета на бъдещите специалисти, предприемачи и мениджъри са обучени.

Д-р дпн. Peter J. Weber - Основни и управляващ директор на SRH Икономически университет и медии Calw - подчертава: "Ние се образоват цялата личност - спокойни, бързо в практиката и силни като отбор. Survival обучение, делови игри и поведение в международните търговски сделки са примери за иновативни и разнообразни методи за преподаване и учене, чрез които колегията, в допълнение към техническите умения и предава най-важното в меките умения на работното място. По този начин, личностни и социални умения на студентите получават целево обучение и развити. "Студентите очакват малки групи, индивидуално внимание и личен треньор от професори и преподаватели от практиката. "Това ще позволи по-обстойно проучване, ниски цени на напусналите училище и увеличаване на пригодността за заетост - за най-добрите възможности на пазара на труда", каза Вебер.

Как фирми са създадени от бизнес идея за бизнес план и успешно са установени на пазара? Как може социални мрежи се използват професионално в корпоративната комуникация? Как се корпоративния човешки ресурси, маркетинг и контролиране оптимално организира? Това са само някои от въпросите са предприети от учениците на SRH университет по икономика и медии Калв.

Международни контакти

Интернационалност се капитализира при SRH университет по икономика и медии Калв. Университетът поддържа тесни контакти с международни партньори университети и изследователски институти - включително Австрия, Испания, Индия и Турция. Сътрудничеството на съвместни научноизследователски проекти се простира до програми за обмен. Освен сътрудничи SRH Икономически университет и медии Калв с икономически и индустриални фирми, търговски асоциации и камари. Студентите, които активно се занимават с научни изследвания, работата по проекти, участват в стажове или напишете бакалавърска и дипломни работи на добре познати компании и скрити шампиони. В допълнение към чуждите езици като английски, испански, италиански и френски междукултурните умения като са "правилно" поведение в международната бизнес среда в учебната програма.

Учебници Информационни дни 2015

The SRH университет по икономика и медии Калв редовно се провеждат Учебници Информационни дни. Бъдещите студенти имат възможност да се запознаят с колежи и университети курсовете за да си взаимодействат с ученици и учители, както и да участва в пробни лекции. Информация за проучване дни ще се проведат на следните дати:

Сряда, 18 Март, 2015 фон 14.00 бис 16.00 часовник Часовник Сряда, 29-ти юли, 2015 фон 14.00 бис 16.00 часовник Часовник Сряда, 18-ти Ноември 2015 фон 14.00 бис 16.00 часовник Часовник

В допълнение, кандидат-студенти могат също индивидуално консултиране назначения.

Регион Knowledge Северна Шварцвалд

Средновековният град Калв - родното място на поета Херман Хесе - има по нещо за приятен и успешен учебна среда осигурява стария град атмосферни в типичен Шварцвалд среда, целогодишни спорт, сцена оживени изкуства и търговски обекти. Калв с отлични транспортни връзки, достъпна цена на живот и спокойна среда за академичен успех. Столицата на щата Stuttgart, златния град Пфорцхайм и изкуствата и Media Karlsruhe можете да намерите бързо и лесно. Знания северния регион Шварцвалд се характеризира с многобройни (световно) пазарен лидер и скрити шампиони. The SRH университет по икономика и медии Калв е твърдо установена от 2000 г. част от знанията северния регион Шварцвалд и в този мач.

Програми с обучение на:
  • Немски

Това училище също предлага:

BA

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Вие се насладите номера? Мислиш ли, че като предприемач? Вие искате да се движат и да постигне нещо в живота си? Кариерата си с бъдещата ви очаква: Като възпитаник на уче ... [+]

Вашите възможности за кариера в частния сектор

Вие се насладите номера? Мислиш ли, че като предприемач? Вие искате да се движат и да постигне нещо в живота си? Кариерата си с бъдещата ви очаква: Като възпитаник на учебната програма, контролиране получите най-добрите перспективи за кариера в промишлени, търговски и обслужващи дружества. Благодарение на практическото обучение с международно призната квалификация сте добре подготвени за бъдещата им кариера.... [-]

Германия Калв
Запитване на информация
Редовно обучение
40 месеца
Кампус
Научете повече на английски
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Интерес към кариера с акцент върху комуникацията в областта на маркетинга и управлението на събития и връзки с обществеността? ... [+]

Умения за ефективна комуникация

Интерес към кариера с акцент върху комуникацията в областта на маркетинга и управлението на събития и връзки с обществеността?

С тази програма ние се класира бързо и практично за кариера в индустрията медии или в дружества с интензивна комуникация както вътрешно, така и външно.

Спечелете с нас комуникация ориентирани опит: В допълнение към бизнес съдържание фокус на курса презентация, език, връзки с обществеността, журналистика или реторика. Media технология и дизайн Обявете вашия профил в допълнение.... [-]

Германия Калв
Запитване на информация
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Степен Бакалавър по бизнес администрация ви позволява максимална гъвкавост. Вие се учи задочно в допълнение към вашата професия или другите си дейности и може да бъде пре ... [+]

Проучване BWL - непълно работно време заедно тяхната заетост

Степен Бакалавър по бизнес администрация ви позволява максимална гъвкавост. Вие се учи задочно в допълнение към вашата професия или другите си дейности и може да бъде представляван от избора на двама от осемте основни теми индивидуално специализират. Освен в бизнеса основните предмети, но и придобиват важни умения в областта на меките умения, като методиката на работа, общуване и езикови и междукултурни умения. Като част от "международната профила Калв" ще се възползват както от чужди езици, както и от международните контакти на университета.... [-]

Германия Калв
Октомври 2019
Задочно обучение
24 месеца
Кампус
Научете повече на английски

BBA

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Придобиване бързо практически познания и дизайн насочени към професионалната си кариера. ... [+]

Проучване BWL - успешен старт за икономиката!

Посветен, пълен с енергия?

Придобиване бързо практически познания и дизайн насочени към професионалната си кариера.

Интересува се от практическата?

Намери още по време на бизнес проучвания практически и предизвикателни задачи, за да напреднат в кариерата си и личностно развитие.

Интензивен обмен с професори искаше?

Възползвайте се от тясното сътрудничество с вашите преподаватели по време на бизнес проучвания. Възползвайте се не само на изключително академично преходите в кариерата, но също така и за практическото значение на вашите преподаватели, които да ви помогнат да вземете вашия бизнес знания целенасочено.... [-]

Германия Калв
Запитване на информация
Редовно обучение
36 години
Кампус
Научете повече на английски

Herzlich willkommen | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Trailer SRH Brainwaves | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Wissen verdauen »Studentenprojekte«

"Wirtschaft im Gespräch" mit Rektor Prof. Dr. habil. Peter J. Weber