Прочетете официалното описание

58599_IMG_0040.jpg

HDPK е водещ частен университет за творческите индустрии, разположен в един от креативните центрове на Германия: в Берлин. Учебните програми обхващат артистични и технологични аспекти, както и практически управленски въпроси и теория на медиите. Учебният план се съсредоточава върху музикалната и медийната индустрия (с изключение на филмите и телевизията).

Както самият университет, така и лекторите участват в музикалните и медийни пазари и техният опит се влива в програмите.

Hdpk е открит през април 2010 г. като частен Университет за приложни науки и е одобрен от Берлинския сенационен отдел за образование, наука и изследвания.

В основата на учението на университета е, че той е свързан с практиката, отразен в интердисциплинарните проекти, реализирани във всички учебни програми и допълнени от научно ориентирани и добре обмислени учебни програми. Планирането на учебната програма се основава на реалността на бързо променящия се професионален свят, като се гарантира, че програмите за обучение постоянно се адаптират, за да отговарят на новите изисквания. В сектора участват както служителите, така и членовете на управителния съвет, което засилва този подход.

Това, което ни отличава

Отлични условия за обучение

Ние поставяме високи стандарти за себе си. Малки групи, професори със силен опит в областта и най-модерното оборудване в нашите студиа за звук и фотография, както и в цифровите работни пространства, осигуряват на нашите студенти истинска професионална работна среда.

58613_IMG_9987.jpg

Подход в реалния свят

По отношение на административните и финансовите аспекти на бъдещите професии на студентите управлението на проектите, медийното право и медийния бизнес са също толкова част от учебната програма, колкото и художественото и техническото обучение. Поддържаме тесни връзки с важни играчи в бранша, за да поддържаме съдържанието на нашите програми по всяко време и насочени към непрекъснато променящите се професионални възможности.

Учене през целия живот

Студентите се третират с уважение като цели хора. Целта е да се насърчи подход, който дава ориентация в променящите се, новопоявяващи се обкръжения и подкрепя ученето през целия живот. Ето защо ние се фокусираме върху комуникативни и социални умения и практически проекти, както и върху чисто академични теми.

Съдружие

С около 600 студенти от около 20 държави (от май 2016 г.), 24 професори, около 74 преподаватели, 6 бакалавърски и 2 магистърски програми и 2 сестрински университета в Берлин (заедно представляващи 2 000 студенти и 28 програми), hdpk е един от наистина успешните частни университети в Германия и част от групата SRH с 12 000 студенти и 10 университета.

58600_hdpk_DACH.jpg

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Културните и творчески индустрии процъфтяват в световен мащаб, а Берлин е горещо място за творческите индустрии, което го прави идеалното място за вашето образование. Кре ... [+]

Културните и творчески индустрии процъфтяват в световен мащаб, а Берлин е горещо място за творческите индустрии, което го прави идеалното място за вашето образование. Креативните ръководители се нуждаят от творчески лидери и ще се научите да поддържате, пазарите и управлявате успеха в творческите индустрии. Степента също така ще ви подготви да започнете собствен бизнес или да работите в по-традиционна индустрия, където компаниите все повече търсят иновативни подходи към управлението.... [-]

Германия Берлин
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Аудио дизайнът обхваща много повече от звукозаписи и презаписи за филми или композиция от привлекателни джанки за радио и телевизионни предавания, стил Чарли Шийн. Нашите ... [+]

Аудио дизайнът обхваща много повече от звукозаписи и презаписи за филми или композиция от привлекателни джанки за радио и телевизионни предавания, стил Чарли Шийн. Нашите студенти са обучени да аудио-дизайн на инструменти и компютри, да произвеждат и записват звуци, реч или музика, като по този начин създават слухова атмосфера.

Съдържание, цел и структура на курса

Аудио дизайн: да учиш звук, да слушаш и да бъдеш слушан... [-]

Германия Берлин
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

С Б. Мус. Популярна музика, ще овладеете композиционното и инструментално / вокалното подреждане на музикалните заглавия, както и тяхната реализация като изпълняващ музик ... [+]

С Б. Мус. Популярна музика, ще овладеете композиционното и инструментално / вокалното подреждане на музикалните заглавия, както и тяхната реализация като изпълняващ музикант. Ще знаете как да внедрите творческите си идеи, по целия път от първото вдъхновение до изпълнението или записването. Курсът акцентира върху писането на песни, инструментите / вокалите и ансамбъла.

Съдържание, цел и структура на курса ... [-]
Германия Берлин
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски

hdpk Festival 2017

Moving - Refugees Welcome (Songs for Refugees by hdpk)

B.A. Creative Industries Management at hdpk - Make it a career