SRH Hochschule für Gesundheit Gera

Представление

Прочетете официалното описание

наш университет е над 900 студенти в 12 бакалавърски програми и магистърски единствената частна, официално признат и институционално акредитиран от БАН в Тюрингия.

Всички курсове са разработени от велики умове и силни партньори от сектора на здравеопазването и по този начин популяризиране на университета. В гъвкави модели за обучение се формират специалисти за разрастващия се пазар на здравето.

Ето Колежа на индивидуално обучение, практически лекции и компетентност ориентирано обучение и учене. Главният неврорехабилитация и образование интегрирано проучване модел на физиотерапия бакалавърските програми и логопедична терапия са уникални в Германия.

Гера

означава изучаване с нас

  • Малки проучвателни групи и близък контакт с професори
  • Винаги един контакт
  • Къси разстояния и модерно оборудвана университетска сграда
  • Практически лекции
  • изучават Гъвкава и забавно с вашия проучвания
  • Извличането на печалба от мрежата SRH

Доказан проучване на качеството

Нашите изследвания, както и на самия университет, са обект на строг контрол на качеството неутрални експерти като агенцията акредитация в областта на здравеопазването и социалните въпроси (AHPGS) и Съвета на науката. Това подчертава нашите високи стандарти, за да се осигури на студентите от SRH Университета на здравеопазването Гера възможно най-доброто качество на изследвания.

Места

Гера

SRH Hochschule für Gesundheit Gera

Address
SRH College of Health,
New Street 28-30

07548 Гера, Тюрингия, Германия
Телефон
+49 365 773407-0