Прочетете официалното описание

наш университет е над 900 студенти в 12 бакалавърски програми и магистърски единствената частна, официално признат и институционално акредитиран от БАН в Тюрингия.

Всички курсове са разработени от велики умове и силни партньори от сектора на здравеопазването и по този начин популяризиране на университета. В гъвкави модели за обучение се формират специалисти за разрастващия се пазар на здравето.

Ето Колежа на индивидуално обучение, практически лекции и компетентност ориентирано обучение и учене. Главният неврорехабилитация и образование интегрирано проучване модел на физиотерапия бакалавърските програми и логопедична терапия са уникални в Германия.

Гера

означава изучаване с нас

  • Малки проучвателни групи и близък контакт с професори
  • Винаги един контакт
  • Къси разстояния и модерно оборудвана университетска сграда
  • Практически лекции
  • изучават Гъвкава и забавно с вашия проучвания
  • Извличането на печалба от мрежата SRH

Доказан проучване на качеството

Нашите изследвания, както и на самия университет, са обект на строг контрол на качеството неутрални експерти като агенцията акредитация в областта на здравеопазването и социалните въпроси (AHPGS) и Съвета на науката. Това подчертава нашите високи стандарти, за да се осигури на студентите от SRH Университета на здравеопазването Гера възможно най-доброто качество на изследвания.

Програми с обучение на:
  • Немски

Това училище също предлага:

BA

SRH Hochschule für Gesundheit Gera

Обучението по дисциплината и насърчаването в детството ви дава право да подкрепи децата в тяхното развитие и да подкрепя тяхното образование. Те се научават да подкрепят ... [+]

Обучението по дисциплината и насърчаването в детството ви дава право да подкрепи децата в тяхното развитие и да подкрепя тяхното образование. Те се научават да подкрепят децата с риск за развитие, увреждания, обучителни трудности или поведенчески проблеми и да ги придружи с техните родители.

Съдържание, цели и края на проучването

Фокусът на нашата програма е изрично върху динамиката и развитието на детето като бебе, малко дете и детството. Поддръжката на формиране и развитие на децата и работа с техните семейства представляват централната основа на курса на обучение.... [-]

Германия Гера Бон Щутгарт Хайделберг Карлсруе Дюселдорф  + 3 Още
Октомври 2019
Немски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски