MetFilm School Berlin

Представление

Прочетете официалното описание

The Film School Met беше открита в Лондон преди почти 10 години и е насочена към начинаещи режисьори от всякакъв вид. След много успешни години, ние сме щастливи да сега отворите кампус в Берлин.

Ние също така сме там, за да приложим нашите доказани методи на преподаване на младите режисьори успех в кариерата си придружават. The Met Film School Берлин извършено режисьори и професионалисти от филмовата индустрия, които работят с учениците в семинари и работни срещи в активна филмово студио. Отдаваме голямо значение на ръце на обучението на нашите студенти за по-късно работата си, за да се подготви. Занятията се провеждат на английски език. Ученици от неевропейски страни имат правилните 180/2 Tags (4 часа на ден), докато учи в Берлин, за да работят.

Ръце на обучение: Опитни преподаватели и професионални редактори съпътстват нашите ученици по пътя, си късометражни филми, за да се пишат, за да произвеждат, да насочва и да се намалят. Лично съобразени семинари в малки групи и в някои случаи на частни уроци, както и завъртане и насочвайки упражнения стават нещо обичайно.

Подготовка за работа: Разбира се, това е нашата цел да подготви учениците ни, за да направим икономически успешни филми. В същото време ние искаме да дадем прекалено много компютърни познания за филмовата индустрия и да ни запознае студентите с всички професионални направления в комплекса дигиталния свят.

Специално разработени курсове: Това е важно за нас, че нашите ученици показват страст, талант и решителност. Независимо дали току-що сте завършили училище и търсите обширна двугодишни курсове, ако вече имате висше образование и искате да разширите своя академичен опит или дали вече са наети на работа и искате да промените кариерата си: Ние предлагаме разнообразие от пълно работно време - на непълно работно време и съботно-неделни курсове, които отговарят на вашите нужди.

Места

Берлин

Berliner Union-Film GmbH & Co. Studio KG

Address
Berliner Union-Film
Oberlandstraße 26-35

12099 Берлин, Берлин, Германия
Телефон
+49 30 89758877