TUM School of Management Executive Programs

Представление

Прочетете официалното описание

Изпълнителният образователен център:

The Изпълнителният образователен център (ЕИО) на TUM Училище по мениджмънт обединява дейностите по допълнително образование във факултета и осигурява трансфера на знания и диалог между университета и света на бизнеса, като важна област на дейност. Нашите инициативи изпълнителни образование са ориентирани към основните образователни и научноизследователски теми на училището, осигуряване на последните научни постижения в ключови области ще намерят своето място директно в основана на доказателства изпълнителен образование. Специално внимание е винаги дава на практическите аспекти и потенциалните приложения на констатациите, които редовно се потвърждават и от високо-профил Executive Board образование.

С ентусиазъм за управление и ориентирани към бъдещето технологии, ЕИО предлага цялостна програма за по-нататъшно образование: В нашата Изпълнителни Образователни програми, Основани на доказателства знания за управление отговаря опит в индустрията. Целта е да се насърчи висши мениджъри, така и на техническите експерти на знания, умения и личностно развитие по посока на превръщането високо-ефективни и отговорни лидери и експерти. Със седалище в Мюнхен, на ЕИО поддържа световна мрежа от водещи организации, което прави програмите атрактивни за топ мениджъри от всички по целия свят.

Програми на Центъра изпълнителния Образование:

Executive MBA Executive MBA в Innovation & Business Creation Executive MBA в Бизнес & IT Индивидуално Programs Сертификат Programs & Executive Обучения Интензивен Learning & E-Learning / Blended Learning

Места

Мюнхен

Address
Technical University of Munich
TUM School of Management
Arcisstraße 21

80333 Мюнхен, Бавария, Германия

Мюнхен

Address
Technische Universität München
Arcisstraße 21

D-80333 Мюнхен, Бавария, Германия

Мюнхен

Address
TUM Campus Heilbronn at the Bildungscampus Heilbronn
Am Bildungscampus 3
74076 Heilbronn

74076 Мюнхен, Бавария, Германия

Програми

Това училище също предлага: