Touro College Berlin

Представление

Прочетете официалното описание

За колежа Туро

Touro College е основан в Ню Йорк през 1970 г. от д-р Бернар Ландър като колеж по либерални изкуства. От 1970 г. насам разширяването на колежа достигна Калифорния, Невада, Израел, Русия и Германия.

През 2001 г. д-р Ландър поиска от Сара Накама да работи заедно и да учреди Колежа Туро в Берлин. Решението да се избере германската столица като нов университет за колежа "Туро" се основава на дълбоката еврейска история на колежа и на обединението на общностите в Берлин. През сезона на есента на 2003 г. Туро Берлин откри с 18 ученици, изучаващи бакалавърската програма по "Международен бизнес", която впоследствие стана бакалавърска степен по бизнес мениджмънт.

През 2005 г. д-р Ландър е вдъхновен от посещение в Мемориала на Холокоста в Берлин и иска да създаде Институт за Холокоста в Туро. Ландренският институт за комуникация и толерантност е създаден през 2006 г. в колежа Touro College Berlin. През есента на 2007 г. отделът приветства своя преподавателски състав за магистърската програма "Комуникация на Холокоста". Програмата за MBA бе въведена малко по-късно през 2010 г., а бакалавърската степен по изкуства в психологията бе създадена през 2013 г.

В Туро Колидж Берлин ние се стремим да преодолеем разликата между американските и германските академични системи и да създадем мултикултурна среда, благоприятна за ученето.

Мисия

Колежът Туро е независима институция, посветена на предаването и увековечаването на еврейското наследство, както и да служи на общата общност в съответствие с ангажимента си за интелектуално разследване, предаване на знания, социална справедливост и служба на обществото.

Touro College Berlin предлага бакалавърски и магистърски програми по бизнес мениджмънт, психология и холокост. Тези програми обслужват различни компоненти на общността Touro и по-широкото общество, особено тези, които са били недосегани в миналото. Туро Берлин е колеж, където студентите са подготвени за професионалния свят и им се дава кураж и инструменти, необходими за успешна кариера.

Стремим се да предоставим уникалната възможност за международно образование изцяло на английски език в нашия живописен календар в Берлин. В Туро нашата мисия и визия се ръководят от нашите международни, американски и еврейски ценности. Приемаме студенти от цял ​​свят и се стремим да осигурим висококачествено обучение.

Нашата история - кампус "Am Rupenhorn"

Нашият кампус се намира в очарователния квартал Шарлотенбург в Берлин. Touro College Berlin е създадена през 2003 г. в историческа вила Bauhaus с дълбока история. Домът на нашия колежа първоначално принадлежи на семейство Lindemann и е проектиран от немския архитект Бруно Пол. Когато нацистите завзеха властта през 30-те години на миналия век, домът на Lindemann в Am Rupenhorn стана официална резиденция на министъра на правосъдието Хайнс Керл (Reichskirchsminister). Когато войната приключи през 1945 г., къщата беше предадена на Съюзническите сили и беше използвана като учебен център за британските военни в годините след войната. В крайна сметка тя е връчена на Берлинското правителство и през 50-те години е използвана като педагогически и образователен център. Кампусът е придобит от Touro College през 2003 г. с клас от само 18 студенти в първата програма "Бакалаври в бизнес".

Места

Берлин

Address
Am Rupenhorn 5
Берлин, Берлин, Германия