Прочетете официалното описание

За колежа Туро

Touro College е основан в Ню Йорк през 1970 г. от д-р Бернар Ландър като колеж по либерални изкуства. От 1970 г. насам разширяването на колежа достигна Калифорния, Невада, Израел, Русия и Германия.

През 2001 г. д-р Ландър поиска от Сара Накама да работи заедно и да учреди Колежа Туро в Берлин. Решението да се избере германската столица като нов университет за колежа "Туро" се основава на дълбоката еврейска история на колежа и на обединението на общностите в Берлин. През сезона на есента на 2003 г. Туро Берлин откри с 18 ученици, изучаващи бакалавърската програма по "Международен бизнес", която впоследствие стана бакалавърска степен по бизнес мениджмънт.

През 2005 г. д-р Ландър е вдъхновен от посещение в Мемориала на Холокоста в Берлин и иска да създаде Институт за Холокоста в Туро. Ландренският институт за комуникация и толерантност е създаден през 2006 г. в колежа Touro College Berlin. През есента на 2007 г. отделът приветства своя преподавателски състав за магистърската програма "Комуникация на Холокоста". Програмата за MBA бе въведена малко по-късно през 2010 г., а бакалавърската степен по изкуства в психологията бе създадена през 2013 г.

В Туро Колидж Берлин ние се стремим да преодолеем разликата между американските и германските академични системи и да създадем мултикултурна среда, благоприятна за ученето.

Мисия

Колежът Туро е независима институция, посветена на предаването и увековечаването на еврейското наследство, както и да служи на общата общност в съответствие с ангажимента си за интелектуално разследване, предаване на знания, социална справедливост и служба на обществото.

Touro College Berlin предлага бакалавърски и магистърски програми по бизнес мениджмънт, психология и холокост. Тези програми обслужват различни компоненти на общността Touro и по-широкото общество, особено тези, които са били недосегани в миналото. Туро Берлин е колеж, където студентите са подготвени за професионалния свят и им се дава кураж и инструменти, необходими за успешна кариера.

Стремим се да предоставим уникалната възможност за международно образование изцяло на английски език в нашия живописен календар в Берлин. В Туро нашата мисия и визия се ръководят от нашите международни, американски и еврейски ценности. Приемаме студенти от цял ​​свят и се стремим да осигурим висококачествено обучение.

Нашата история - кампус "Am Rupenhorn"

Нашият кампус се намира в очарователния квартал Шарлотенбург в Берлин. Touro College Berlin е създадена през 2003 г. в историческа вила Bauhaus с дълбока история. Домът на нашия колежа първоначално принадлежи на семейство Lindemann и е проектиран от немския архитект Бруно Пол. Когато нацистите завзеха властта през 30-те години на миналия век, домът на Lindemann в Am Rupenhorn стана официална резиденция на министъра на правосъдието Хайнс Керл (Reichskirchsminister). Когато войната приключи през 1945 г., къщата беше предадена на Съюзническите сили и беше използвана като учебен център за британските военни в годините след войната. В крайна сметка тя е връчена на Берлинското правителство и през 50-те години е използвана като педагогически и образователен център. Кампусът е придобит от Touro College през 2003 г. с клас от само 18 студенти в първата програма "Бакалаври в бизнес".

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Touro College Berlin

... [+]

Ключова информация Продължителност: 4 години Начални дати: Есен семестър: Късен август, Пролетен семестър: февруари [-]
Германия Берлин
Октомври 2019
Английски
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Touro College Berlin

Целите и кариерните пътеки на тригодишната програма за германска психология са сравними с тези в американската програма. Учебната програма следва широка последователност ... [+]

Целите и кариерните пътеки на тригодишната програма за германска психология са сравними с тези в американската програма. Учебната програма следва широка последователност от курсове по психология с малки допълнителни компоненти на избираеми и общообразователни курсове. С разнообразието от курсове и съсредоточено върху междукултурната психология и уменията, ние сме уникално позиционирани сред програмите за предучилищна психология в Германия. Макар че това е германска степен, езикът на обучение е английски.... [-]

Германия Берлин
Октомври 2019
Английски,Немски
3 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Touro College Berlin

Програмата осигурява широко разбиране на основните бизнес принципи с възможност за избор на концентрация в следните области: маркетинг, мениджмънт, финанси или управленск ... [+]

Програмата осигурява широко разбиране на основните бизнес принципи с възможност за избор на концентрация в следните области: маркетинг, мениджмънт, финанси или управленска икономика.

Американският бакалавър на науките може да бъде завършен до осем семестъра. Учениците трябва да завършат минимум 120 американски колежни кредита (40 курса).

Програмите за управление имат за цел да развият лидерски умения и да излагат учениците на инструментите, използвани в бизнеса. Със силен фокус върху комуникацията, културната гъвкавост и вземането на решения в различни среди, програмите отговарят на изискванията за управленска кариера в организации с глобални връзки. Те могат да бъдат големи многонационални организации, но също така и стартиращи фирми и малки и средни организации с необходимост от трансгранични перспективи.... [-]

Германия Берлин
Октомври 2019
Английски
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Touro College Berlin

Програмата осигурява широко разбиране на основните бизнес принципи с възможност за избор на концентрация в следните области: маркетинг, мениджмънт, финанси или управленск ... [+]

Програмата осигурява широко разбиране на основните бизнес принципи с възможност за избор на концентрация в следните области: маркетинг, мениджмънт, финанси или управленска икономика. Програмите за управление имат за цел да развият лидерски умения и да излагат учениците на инструментите, използвани в бизнеса. Със силен фокус върху комуникацията, културната гъвкавост и вземането на решения в различни среди, програмите отговарят на изискванията за управленска кариера в организации с глобални връзки. Те могат да бъдат големи многонационални организации, но също така и стартиращи фирми и малки и средни организации с необходимост от трансгранични перспективи.... [-]

Германия Берлин
Октомври 2019
Английски
3 години
Кампус
Научете повече на английски