Прочетете официалното описание

В университета в Ашафенбург

В университета в Ашафенбург се характеризира с икономика, свързани с, най-вече интердисциплинарни и иновативни курсове. В проучването полета икономика и право, и инженерни науки, Университета в момента предлага десет ерген и пет последователни програми магистърска степен, един от които е проектирано berufsbelgeitend нататък.

Тясното сътрудничество с много фирми и партньорства с чуждестранни университети гарантира студенти, които те придобиват практически знания, които са необходими за успешна работа в един все по-глобален работното място.

Качеството на академично обучение в Академията се подчертава от акредитирани учебни програми и топ позиции в съответните класации на университетите. Current опит в съчетание с ключовите умения може да бъде възпитаниците на Университета Ашафенбург стават търсени специалисти и ръководители.

модел

В университета в Ашафенбург е Университета за приложни науки. Ръководството и членовете на университета - професор (INN) и, служител (и) и студенти - са базирани на следните ценности и цели:

Студентите в центъра

Ние поставяме на студентите във фокуса на нашите действия и да го видя, тъй като нашата задача е да им се даде възможност да се превърне в успешна кариера.

Отлично преподаване

Там се осъществява предлагане на проучване, което е насочено към изискванията на пазара на труда и бъдещите предизвикателства пред обществото. Тя се характеризира с:

обслужване Ориентация практичен Мотивация на учителите Интернационалност

Научни изследвания и развитие експертиза

Университетът работи на практиката и приложно ориентирани изследвания. Сътрудничество с фирми и институции да доведе до последователна трансфера на знания между университетите и индустрията.

Половете и семейството лекотата

Ние насърчаване на равенството между жените и мъжете и да се създаде подходящ за деца и семейства проучване и условията на труд.

Доверявайки сътрудничество и открит диалог

Принципите на добро съжителство и уважително отношение се спазват. процеси за вземане на решения са прозрачни, с аргументи и интереси, които да доведат до решения, които са определени чрез открита комуникация между всички страни.

Degrees: бакалавър и магистър

В университета в Ашафенбург предлага само бакалавърски и магистърски програми. Всички бакалавърски програми са професионална квалификация и имат нормален период от 7 семестъра. Ето един семестър ще бъдат свързване проведен като стаж в една компания. След 7 семестъра, бакалавър, бакалавър по право или бакалавър по инженерство ще бъдат наградени в зависимост от курса. В зависимост от това доколко са подходящи и интереса на магистърската степен могат да бъдат придобити по друг 3 семестъра.

Предимства на бакалавър-магистър система

Системата на два етапа предлага следните предимства:

Бакалавърската способен Професия

Програмата за бакалавър води до нормален период от 7 семестъра за първи професионален висше образование. обективно проучване е придобиване на основни знания и умения за по-бързо в кариерата и целенасочена работа. Бакалавърски степени могат да бъдат приложно ориентирани изследователски допълва от магистърска степен или.

Капитанът задълбочава академичната подготовка

магистърската програма, водещи до нормален период от три семестъра в изследователски или приложни втора степен. Това изисква завършването на първата университетска степен. Изискванията за квалификация в детайли се определят от университета. Проучване е насочена към разширяване, специализация или разширяване на; и в последните изследвания, ако е необходимо, в професионална практика - придобитите знания и умения. магистърски степени в университетите за приложни науки осигуряват достъп до по-висока държавна служба, когато програмата е акредитирана. магистърски степени право принцип за докторантура в университет. Професионалните магистърски програми, насочени към потенциални клиенти от професионалния живот с първа степен ( "учене през целия живот").

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Немски

Това училище също предлага:

BBA

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Програмата на бакалавърската степен по бизнес администрация осигурява възможности за професионална заетост и развитие в една изумителна различни сектори и функции. Целта ... [+]

Програмата на бакалавърската степен по бизнес администрация осигурява възможности за професионална заетост и развитие в една изумителна различни сектори и функции. Целта на тази програма е да се обучават специалисти за управление, които са в състояние да използват специализирани процедури, научно разработени с течение на времето за всички икономически и административни функции, за решаване на практически проблеми. Завършилите програмата могат да подкрепят управлението в различни области на бизнес администрацията и да поеме самите управленски задачи.... [-]

Германия Ашафенбург Мюнхен
Октомври 2019
Немски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Технологията за електронно и информация има влияние върху почти всички сфери на ежедневието. Без него, не само на естественото употребление на компютри, телевизори, табле ... [+]

Технологията за електронно и информация има влияние върху почти всички сфери на ежедневието. Без него, не само на естественото употребление на компютри, телевизори, таблети или смартфони би било немислимо. Те също могат да бъдат намерени в все по-сложни превозни средства отново, играе по време на движение по релси, във водата и във въздуха все по-голяма роля и е от съществено значение за промишленото производство на капиталови и потребителски стоки от всякакъв вид. Проучването на електротехниката и информационните технологии дава знания, умения и компетентност, за да се направи и да се разбере, електронни системи и ви предоставя най-добрите перспективи на пазара на труда.... [-]

Германия Мюнхен Ашафенбург
Запитване на информация
Немски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски

Hochschule Aschaffenburg - Infofilm