University of Applied Sciences Europe - English Programs

Представление

Прочетете официалното описание

За нашия университет

Какво е специално за нас

Университетът за приложни науки Европа - Изерлон, Берлин, Хамбург, обучава дизайнерите и вземащите решения на бъдещето в областта на

 • Бизнес,
 • Психология,
 • Медии и комуникация,
 • Управление на спорта,
 • Изкуство и дизайн.

Университетът за приложни науки в Европа е част от Глобалните университетски системи. Университетът насърчава ориентираното към бъдещето развитие на умения и интердисциплинарни преподавателски формати в съответствие с реалната практика и в съответствие с най-високите международни стандарти на места в Iserlohn, Берлин и Хамбург.

Чрез взаимодействието между творческото, предприемаческото и цифровото мислене, както и международната перспектива, различните области на изследване взаимно се обогатяват и предлагат нови подходи в преподаването и изследванията, съобразени с изискванията на пазара на труда 4.0.

BiTS е основана през 2000 г. като независим университет. Днес тя е част от Университета за приложни науки в Европа и място за срещи на млади бизнес таланти, преподаватели, предприемачи и компании по целия свят. Тук ние осигуряваме среда, в която студентите и преподавателите се насърчават да развиват нови идеи и да откриват пълния си предприемачески потенциал.

Поставете основата на една вълнуваща кариера с ориентирани към бъдещето, акредитирани бакалавърски и магистърски степени в Берлин, Хамбург или Изерлон (Северен Рейн-Вестфалия).

Уникална международна мрежа

Направете света на вашия кампус! В Университета за приложни науки в Европа изучавате глобална мрежа . Насърчаваме ви да изпробвате нещата по време на обучението си, да бъдете вдъхновени от нови преживявания и да разширите личните си и професионални хоризонти. Ще се възползвате от:

 • Интегриран семестър в чужбина в реномиран университет-партньор
 • Международен и успешен факултет
 • Глобални лекции и трансгранични практически проекти чрез иновативни методи на преподаване
 • Междукултурен обмен - виртуално и на кампус - над 100 държави, представени в нашия кампус
Индивидуално развитие и интердисциплинарно обучение

Университетът по приложни науки в Европа ви предлага академична среда, в която да се наслаждавате на преподаване по най-добрите международни стандарти, без да губите своята индивидуалност.

Преминаването към бъдещето, предизвикателните и целенасочени решения все повече изискват включването на различни гледни точки, нови технологии, творчество и методи, основани на научни изследвания. За да осигурите Вашето лично развитие и ранна ориентация на кариерата си, Вие работите практически и интердисциплинарно от самото начало и се насърчавате да мислите отвъд границите с широк избор от предмети. В Университета за приложни науки в Европа имате допълнителната възможност да се включите в извънкласни интердисциплинарни студентски инициативи, за да изгладите професионалния си профил и да станете привлекателни на пазара на труда.

Допълнителен сертификат и ангажимент заедно с вашето обучение

Освен това, развитието на индивидуалния ви характер е от значение: Учениците се насърчават да реализират проекти по своя инициатива в студентски инициативи и да провеждат извънкласни дейности . Ще бъде удостоен с уникален допълнителен сертификат за вашето образование, който изброява развитието на основните умения. Те бяха идентифицирани от лауреат в поръчано проучване на повече от 5000 партньори и повече от 20 000 студенти, преподаватели, служители и възпитаници. Това е допълнителна възможност за студентите и завършилите да получат предимство пред другите кандидати за работа.

Освен това, можете да се присъедините към един от нашите много студентски курорти по време на обучението си и да развиете уменията си извън учебната програма. Няколко примера:

 • CampusMagazin
 • BiTS.fm
 • BiTS Vision
 • Рубикон
Максимална практичност

Истински професионален опит от първия ден: В Университета за приложни науки в Европа имате възможност да тествате това, което сте научили след обучението и да получите представа за ежедневната работа на сектора по време на обучението си. Всички програми са проектирани по съдържание и график, за да ви позволят да приложите теорията директно на практика.

Наред с другото, практическите програми на УЕ предлагат:

 • Факултети, които са изтъкнати професионалисти в своята област и са професионално активни в бизнеса .
 • Интегрирани стажове, които можете, например, да завършите в един от многобройните ни партньори.
 • Проекти за сътрудничество с водещи бизнес гиганти, като SAP.
Проучете с професионалисти в иновативна среда

Успешните бизнесмени са не само отлични бизнес професионалисти, но и притежават други лидерски умения. Бихме искали да вземете това до сърцето по време на обучението си и за тази цел да ви съберем заедно с хора, които знаят най-добре.

Гарантирайки малки класове и семинарни групи , ние създаваме напълно уникална учебна среда, в която можете да се развивате интензивно и индивидуално . Във вашите учебни проекти, както и специални семинари за меки умения, ние ви запознаваме с основни умения като управление на екип, самоорганизация и стратегическо планиране, завършване на профила на уменията и подхранване на предприемаческото мислене.

Станете част от нашия екип и направете разлика - по целия свят.113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Програми в нашия бизнес факултет

Ние предлагаме различни програми, като:

 • Бакалавърски степени
 • Двойни бакалавърски степени
 • Много магистърски степени

Някои от тези програми се предлагат на английски език.

Изберете от три места

Университетът за приложни науки в Европа има три места в творческите центрове Берлин, Хамбург и Изерлон.

 • Берлин - Предприемачески център, моден сценарий, капитал на лайфстайл, идеен инкубатор - малко градове са похвалени в световен мащаб заради своето многообразие, колкото и германската столица. На нашия Кампус в Берлин, изучавате близо до икономическата гореща точка Потсдамер Плац.
 • Хамбург - В медийния град No. 1, рамо до рамо с Spiegel, Stern, Die Zeit, Google, Twitter, Facebook и други! Нашият Кампус Хамбург е близо до алтернативните квартали, както и до луксозния център на града.
 • Iserlohn - В Северен Рейн-Вестфалия от Seilersee се намира нашият Campus Iserlohn, богат на традиции и третият най-красив кампус в Германия според анкета на списание Unicum. Промишлените центрове в Северен Рейн-Вестфалия - Дортмунд и Кьолн - са лесно достъпни от там.
Модерно оборудване

Ние предлагаме програма, в която ще се запознаете с оборудването, което ще използвате по-късно. По този начин, в зависимост от кампуса, са на разположение съоръжения, вариращи от басейни до фотоателиета и работилници за ситопечат.

За вашите проекти, можете да заемате лаптопи, камери и други аксесоари по всяко време.

Държавата е разгледана и акредитирана

Университетът за приложни науки в Европа е признат и акредитиран от Северен Рейн-Вестфалия и Германския съвет за наука и хуманитарни науки, както от държавата, така и от институция, и това в продължение на 10 години, като един от малкото университети за възможно най-дълго време Германия. Всички наши програми са акредитирани от FIBAA, една от най-подходящите европейски и международни агенции за осигуряване на качеството и развитие в академичното образование.

Твоята кариера след дипломирането

Бакалавърска степен в Университета за приложни науки в Европа е оптималната основа за успешно професионално бъдеще - било то бизнес, медии, спорт, ИТ и технологии, заетост, мениджър или предприемач.

Програмите на нашия магистър ви дават допълнителна възможност да се установите професионално, да надградите личните си умения и да стъпите на следващото ниво във вашата кариера. Нашият Международен кариерен център използва контактите в рамките на нашата компания и мрежата от възпитаници, за да ви подкрепи лично при планирането на нашата индивидуална пътна мрежа и по време на фазата на кандидатстване.

Направете Университета за приложни науки Европа стъпка към кариерата си и поставете нещо голямо в движение!115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Нашата визия

В Университета за приложни науки в Европа се ангажираме да осигурим на нашите възпитаници трайни и успешни проучвания и обучение за работни места в дигиталната ера. Като държавно акредитиран университет за приложни науки в частна собственост, ние насърчаваме особено самостоятелно предприемаческо-творческо мислене и действие. Ние предоставяме съответните специализирани, вземащи решения и социални умения чрез съвременни педагогически концепции в гъвкави учебни програми. Като космополитен, европейски университет, ние култивираме местни и глобални перспективи и активно насърчаваме международната мобилност на нашите студенти.

Ние следваме уважителни междуличностни отношения, които мотивират нашите ученици и служители да допринасят за оформянето и по-нататъшното развитие на университета. На всеки кампус, ние култивираме лична атмосфера чрез индивидуално обръщане и активно съпътстващи уникалните силни страни, житейски ситуации и пътища за развитие на нашите ученици.

Последователната комбинация от теоретични изисквания и практическа реализация насърчава професионалното любопитство и осигурява ориентация в развитието на уникален профил. За тази цел ние разглеждаме интерактивните педагогически концепции, фокусирани върху диалога, в малки групи като оптимален начин за придобиване на ориентирани към резултатите компетенции. Освен това, интердисциплинарното сътрудничество между различните ни отдели предлага на учениците значителна добавена стойност.

Тези цели се преследват и посрещат от професор, който сам по себе си е научно и практически активен и е напълно запознат с настоящите предизвикателства в своята област. Ние изпълняваме нашата образователна мисия с еднаква отговорност както за професионалните, така и за социалните изисквания, които ни се изискват. В крайна сметка, нашият университет се възприема като привлекателна платформа за предаване на знания и изследвания в процеса, които насочват нашите ученици да станат независими, рефлексивни и отговорни личности.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Нашите цели

Нашата най-важна цел е вашият успех. Ние сме там, за да се погрижим да сте идеално подготвени да стартирате професионалната си кариера и да направите своя собствен път. Имайки това предвид, ние обучаваме нашите ученици да станат млади професионалисти с предприемачески дух и подход.

Как се преподават знанията и уменията

Днес имате нужда от комбинация от способности, за да изградите успешна кариера. Материалните знания и социалните умения, управленското ноу-хау и доверието на международно ниво са основата за управленска кариера в свободната икономика. В наши дни предприемчиви млади мениджъри с добро теоретично образование, които са придобили практически опит както в страната, така и в чужбина по време на следването си, са търсени във всички сфери на бизнеса. Ние Ви подготвяме да отговаряте на тези изисквания.

Резултатите говорят сами за себе си: Завършилите Университета за приложни науки в Европа започват работа много бързо.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Какво предлагаме

Извън лекционната зала различни студентски инициативи в Университета за приложни науки в Европа ви дават ценен практически опит. Очакваме и ви насърчаваме да участвате в тези дейности. Те показват колко високо са мотивирани студентите и подчертават практическото отношение на университета. Инициативите са толкова разнообразни, колкото курсовете на обучение.

Поставяне, преследване и постигане на амбициозни цели

Вероятно най-известната инициатива е „Симпозиумът в Кампус“. Известни фигури като Бил Клинтън, Кофи Анан и Герхард Шрьодер в миналото са приемали покана да говорят на тази международно призната икономическа конференция. Това събитие се организира изключително от студенти - от приемането на гости, кетъринга и продажбата на билети до PR, спонсори и връзки с говорители. Други инициативи включват, например, консултиране на фирми за това как да решават бизнес проблеми, независимо продуциране на телевизионни или радио предавания или социални проекти. Независимо от това, че се включвате в Университета за приложни науки в Европа, ще придобиете ценен практически опит.113991_pexels-photo-933964.jpeg

Места

Програми

Това училище също предлага: