Прочетете официалното описание

WINGS International

Професионални изследвания

Благодаря ви за проявения интерес към проучванията на непълно работно време и допълнителни програми за образование в Висмар Университет за приложни науки (Германия). Висмар университет е модерна и иновативна образование и изследователска институция с над 100-годишна академични постижения. Той е международен университет, който е практика и бизнес ориентиран с над 8500 студенти, които учат и двете по-корпус и чрез онлайн или на непълно работно време.

Крила - Висмар Международни Дипломиране Услуги Компания, основана през 2004 г. - предлага изключително професионална онлайн и програми част от време, както и сертифициран по-нататъшно образование за работещи професионалисти. Нейните области включват бизнес, технология и дизайн с държавен колеж на допълнително удостоверение образование. С около 4500 студенти непълно работно време и на 650 допълнителни участници образование на десет места в страната, както и в Берлин и Мюнхен, WINGS е една от водещите държавни доставчици за дистанционно обучение в Германия. WINGS сега също се предлагат международни проучвания непълно работно време за професионалисти в учебни центрове в Кейптаун, Банкок, Сингапур и Сурабая.

Благодарение на няколко контакти в Европа, в Балтийския регион, Америка, Латинска Америка, Азия и по-специално Югоизточна Азия, разнообразни междукултурни характеристики може да бъде еднозначно намери в нашите изследователски и преподавателски методи. В момента там са студенти от цял ​​свят, които участват в нашите проучвания непълно работно време за професионалисти.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Немски
В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree:

Hochschule Wismar - Mit allen Wassern gewaschen.