Прочетете официалното описание

Училището на бизнеса, технологиите и културата е частна, одобрено от държавата и акредитиран от науката университет със седалище в Берлин и друго проучване в Баден-Баден. След създаването през 2011 г., като проучването е работещ на 1. е добавен през октомври 2012 година. Като дъщерно дружество на F + U Груп, HTWK от повече от тридесет години опит на обезщетения на известния немски образование Konzernes.

изследване

В HTWK вижда й изследователски интереси в приложната и разбира се, свързани с научни изследвания в областта на бизнеса, технологиите и културни изследвания. Целта на изследването е да се придобият нови знания и разположението си на предлаганите специалности и прехвърлянето на нови изследователски подходи за използване от учениците.

публикации

В резултатите от HTWK Дискусия книга от серията от провежданите изследвания на членовете на университета в HTWK бъде въведена след 2015 г.. В HTWK Дискусионни материали могат също да се появи като статии в научни списания, като вноски в антологии и монографии. Те са насочени към учени / изследователи и студенти, но и на национално и международно интересуват от икономиката, обществото, политиката и културата и имат за цел да насърчи хората да разпали отново професионален дискурс и да продължите.

Програми с обучение на:
  • Немски

Това училище също предлага:


hwtk University of Applied Sciences

Установили сте, че съвременните компании са все по-свързани в международен план и трябва да действат междукултурно? Интересувате ли се и от глобална работна среда с между ... [+]

Към степенната програма

Установили сте, че съвременните компании са все по-свързани в международен план и трябва да действат междукултурно? Интересувате ли се и от глобална работна среда с международно измерение? Тогава бакалавърската програма "Международен мениджмънт" ви подготвя за работа в международно действащи компании чрез психологическо, социологическо, интеркултурно и езиково обучение. В рамките на 6 семестъра , които включват семестър в чужбина, можете да изучавате в модела на обучение на пълен работен ден, в двойния модел на обучение или в дистанционното обучение и да откривате перфектни перспективи за кариера и възнаграждения чрез практическо преподаване. В допълнение към международния кампус в Берлин , възможността да научите повече чужди езици и един семестър в чужбина, цялостната международна ориентация на програмата ще бъде закръглена. Семестърът в чужбина може да бъде завършен в един от нашите международни партньорски университети, например в Ню Йорк или в рамките на Еразъм, и е включен в месечните такси за обучение.... [-]

Германия Берлин Баден-Баден
Април 2020
Английски,Немски
Редовно обучение
Задочно обучение
6 - 9 семестри
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски