hwtk University of Applied Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Училището на бизнеса, технологиите и културата е частна, одобрено от държавата и акредитиран от науката университет със седалище в Берлин и друго проучване в Баден-Баден. След създаването през 2011 г., като проучването е работещ на 1. е добавен през октомври 2012 година. Като дъщерно дружество на F + U Груп, HTWK от повече от тридесет години опит на обезщетения на известния немски образование Konzernes.

изследване

В HTWK вижда й изследователски интереси в приложната и разбира се, свързани с научни изследвания в областта на бизнеса, технологиите и културни изследвания. Целта на изследването е да се придобият нови знания и разположението си на предлаганите специалности и прехвърлянето на нови изследователски подходи за използване от учениците.

публикации

В резултатите от HTWK Дискусия книга от серията от провежданите изследвания на членовете на университета в HTWK бъде въведена след 2015 г.. В HTWK Дискусионни материали могат също да се появи като статии в научни списания, като вноски в антологии и монографии. Те са насочени към учени / изследователи и студенти, но и на национално и международно интересуват от икономиката, обществото, политиката и културата и имат за цел да насърчи хората да разпали отново професионален дискурс и да продължите.

Места

Берлин

Address
hwtk Berlin
Bernburger Straße 24/25

10963 Берлин, Берлин, Германия

Баден-Баден

Address
hwtk Baden-Baden
Jägerweg 8

76532 Баден-Баден, Баден-Вюртемберг, Германия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия