Прочетете официалното описание

Проучване с бъдеще - в NTA Isny!

Отлични контакти с фирми-партньори на индустрията, персонално внимание от високо квалифицирани преподаватели, практическото обучение в малки групи, кратки периоди на обучение, в Германия уникални курсове и голяма Freizeitgangebot в семейна среда - проучване в Fachhochschule на NTA Isny ​​Ви предлага много предимства.

В NTA Isny ​​вас, ако успешно отворите Бакалавър (бакалавър), на Технически колеж или гимназия са завършени. Други изисквания за прием не съществуват. Тук можете да започнете веднага с проучването на годишна семестър началото на зимния семестър!

Със завършването на бакалавърска (бакалавър) ти се отваря възможност да се изравни успешен старт на зоната на стъблото в един от 123,000 точки или следдипломна квалификация в Германия или в чужбина да вземат.

Преглед курсове

Открийте вашите възможности и да информира предприятието за нашите акредитирани курсове за бакалаври:

химия

Бакалавърската на науката химия, специализирана в Обща химия или Food Chemistry и анализ на околната среда в NTA Isny ​​ви отвори широко поле на дейност.

Фармацевтична химия

Специалността за бакалавър по химия в NTA Isny ​​е оптимално пригодена за нуждите на фармацевтичната индустрия.

физика Engineering

Приложни и технически физика, инженерство, електроника, оптика, химия, компютърни науки и много други. всички включва изучаване на бакалаври по физика.

компютърни науки

В бакалавърска компютърни науки в NTA Isny ​​предлага отлична основно обучение, последвано от специализация.

Кариера избор прави лесно!

Най-NTA Isny ​​ви помага да вземете правилния път за бъдещата си кариера! Защото в кампуса на NTA ние Ви предлагаме уникалната възможност да открият силните си страни и да ви изберат за съвпадение на вас професионално в областта на естествените науки и компютърни науки - или поставяне дегустатор работа или на подготвителен семестър.

Тук можете да в стажа на изпитание или подготвителен семестър си знания в областта на природните науки математика, химия, физика и компютърни науки, за да се задълбочи и разшири, като по този начин лесно да разберете, където вашите силни лъжат. Това ще ви помогне в избора на кариера - дали на професионален колеж с обучение или в колежа със степен!

Като част от нашия дегустатор стаж, ние предлагаме и курсове за седмицата страшилище.

Най-добрата инвестиция е непокрит в бъдеще!

Най-NTA Isny ​​ви предлага много предимства в проучването - от личен надзор от нашите инструктори по практическите уроци чрез ефективното обучение в малки групи. Това се вижда не само в успешното приключване на нашите ученици, но също така и факта, че учениците на NTA Isny ​​имат един от най-кратките периоди на обучение в Германия! Ето защо учи в частно, държавно признат Fachhochschule NTA Isny ​​е устойчив Инвестирайте в бъдещето си.

Програми с обучение на:
  • Немски

Това училище също предлага:

BSc

nta Isny

Вие искате да отидете на нещата точно до дъното и да донесе революционни технологии, като нанотехнологиите и лазерна технология или най-новите технологии сензорни по прот ... [+]

С физика Engineering Бакалавър (бакалавър)

Вие искате да отидете на нещата точно до дъното и да донесе революционни технологии, като нанотехнологиите и лазерна технология или най-новите технологии сензорни по протежение на пътя? Вие искате на върха на това, което е технически възможно да се постигне?

След това се откажете сега за акредитирана степен по физика-инженеринг: Защото, който комбинира прилага и инженерни физика с електротехника, електроника, оптика, химия, компютърни науки и техническото управление. И това е, което отваря големи перспективи в прецизната механика на, оптични, електронни, медицински или данни преработвателната промишленост!... [-]

Германия Isny im Allgäu
Октомври 2019
Немски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски
nta Isny

Химическите съединения, произвеждани и техните свойства търсят нови начини за синтез развиват, подобряват състави на материали и много други вещества - бакалавърска степе ... [+]

С химия бакалавър на науките (бакалавър)

Проучванията при химия с акцент Обща химия или Food Chemistry и анализ на околната среда

производство на химични съединения и разследва техните свойства, разработване на нови синтетични маршрути, състави на материали и много други вещества, за да се подобри - бакалавърска степен по химия, можете да в лаборатории и производство на химико-фармацевтична промишленост, в хранително-вкусовата промишленост, в осигуряване на качеството и контрол на фирми, са заети в обществения изследвания и тестове институти, органите за надзор в областта на защитата на околната среда и в много други области. В изучаването на химията ще формира многофункционален в областта на науката и ще се възползват от практическия подход на NTA Isny: Защото тук може на практика изпълнява дори всички експерименти и да се учат, така знаем всички устройства, с които можете по-късно през текущата работа на компанията. ... [-]

Германия Isny im Allgäu
Октомври 2019
Немски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски
nta Isny

Движите искал да знам във виртуални светове и искат това, което е зад него? Вашата мечта е да се разработи робот или бази данни, системи, разработка на софтуер и интернет ... [+]

С компютърни науки бакалавър на науките (бакалавър)

Движите искал да знам във виртуални светове и искат това, което е зад него? Вашата мечта е да се разработи робот или бази данни, системи, разработка на софтуер и интернет технологии продължават да преминете? Вие искате да погледнете зад кулисите и да научат основите на компютърната наука? Тогава сте попаднали на NTA Isny ​​УИ на компютърните науки с бакалавърска прав!... [-]

Германия Isny im Allgäu
Октомври 2019
Немски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски

Lehrerfortbildung für Gymnasien und Realschulen im Bereich Chemie