nta Isny

Представление

Прочетете официалното описание

Проучване с бъдеще - в NTA Isny!

Отлични контакти с фирми-партньори на индустрията, персонално внимание от високо квалифицирани преподаватели, практическото обучение в малки групи, кратки периоди на обучение, в Германия уникални курсове и голяма Freizeitgangebot в семейна среда - проучване в Fachhochschule на NTA Isny ​​Ви предлага много предимства.

В NTA Isny ​​вас, ако успешно отворите Бакалавър (бакалавър), на Технически колеж или гимназия са завършени. Други изисквания за прием не съществуват. Тук можете да започнете веднага с проучването на годишна семестър началото на зимния семестър!

Със завършването на бакалавърска (бакалавър) ти се отваря възможност да се изравни успешен старт на зоната на стъблото в един от 123,000 точки или следдипломна квалификация в Германия или в чужбина да вземат.

Преглед курсове

Открийте вашите възможности и да информира предприятието за нашите акредитирани курсове за бакалаври:

химия

Бакалавърската на науката химия, специализирана в Обща химия или Food Chemistry и анализ на околната среда в NTA Isny ​​ви отвори широко поле на дейност.

Фармацевтична химия

Специалността за бакалавър по химия в NTA Isny ​​е оптимално пригодена за нуждите на фармацевтичната индустрия.

физика Engineering

Приложни и технически физика, инженерство, електроника, оптика, химия, компютърни науки и много други. всички включва изучаване на бакалаври по физика.

компютърни науки

В бакалавърска компютърни науки в NTA Isny ​​предлага отлична основно обучение, последвано от специализация.

Кариера избор прави лесно!

Най-NTA Isny ​​ви помага да вземете правилния път за бъдещата си кариера! Защото в кампуса на NTA ние Ви предлагаме уникалната възможност да открият силните си страни и да ви изберат за съвпадение на вас професионално в областта на естествените науки и компютърни науки - или поставяне дегустатор работа или на подготвителен семестър.

Тук можете да в стажа на изпитание или подготвителен семестър си знания в областта на природните науки математика, химия, физика и компютърни науки, за да се задълбочи и разшири, като по този начин лесно да разберете, където вашите силни лъжат. Това ще ви помогне в избора на кариера - дали на професионален колеж с обучение или в колежа със степен!

Като част от нашия дегустатор стаж, ние предлагаме и курсове за седмицата страшилище.

Най-добрата инвестиция е непокрит в бъдеще!

Най-NTA Isny ​​ви предлага много предимства в проучването - от личен надзор от нашите инструктори по практическите уроци чрез ефективното обучение в малки групи. Това се вижда не само в успешното приключване на нашите ученици, но също така и факта, че учениците на NTA Isny ​​имат един от най-кратките периоди на обучение в Германия! Ето защо учи в частно, държавно признат Fachhochschule NTA Isny ​​е устойчив Инвестирайте в бъдещето си.

Места

Isny im Allgäu

Naturwisschenschaftlich- Technische Akademie, Prof. Dr. Grübler gGmbH, Isny

Address
Sei­den­stra­ße 12-35
88316 Isny im Allgäu, Баден-Вюртемберг, Германия
Телефон
+49 7562 97070