MBS College of Crete

Представление

Прочетете официалното описание

Колежът на Крит MBS е основан през 1979 г. и през всичките изминали години преживява промени, подобрения и непрекъснат растеж. 34 години по-късно ние се гордеем с сътрудничеството си както с индустрията, така и с други образователни институции, с разнообразното си портфолио от бакалавърски програми и с непрекъснатите ни инвестиции в разработването на съвременни учебни и учебни съоръжения.Students learning together Алексис Браун / Unsplash

Нашата философия

MBS College of Crete предлага структури и важни сътрудничества с международно признание, за да осигури съвременното университетско образование. Поради изискванията за специализирани знания и способности, поставени от международните пазари, настоящите студенти трябва да бъдат високо оборудвани, за да гарантират успешна кариера на конкурентния пазар на заетост.

Нашата визия

Визията на MBS е да се превърне във водеща частна институция за висше образование в по-широкия регион на Средиземно море.

За да постигне тази визия, MBS цели непрекъснато осигуряване на висококачествено образование, разширяване на своята дейност и привличане на потенциални студенти около Средиземно море.

Нашата стратегия

Основната стратегическа цел на MBS е да даде възможност на студентите да изживеят една и съща учебна среда със студенти, които учат в основния сайт на университетската база. Стратегията на MBS за предоставяне на програми се фокусира върху малки размери (до 25 студенти) за разлика от гръцките държавни университети, където размерът на класовете е голям (повече от 250 студенти). Поддържането на малки размери на клас е основен компонент в процеса на ефективно наблюдение на напредъка на всеки ученик и осигуряване на възможно най-високата подкрепа. Наблюдението на резултатите и напредъка на всеки отделен ученик допринася за цялостния опит в преподаването и обучението и качеството на програмата (програмите).

Защо да учите с нас

  • Висококачествено британско университетско образование на едно от най-красивите места в Европа.
  • Завършилите са придобили необходимите знания, умения и способности, за да се откроят и да променят пазара на труда.
  • Завършвайте със същата степен като тази, която се присъжда на студенти, които са учили в Университета във Великобритания и предоставят същите професионални права.
  • Международно признание за присъдената степен и значителни перспективи за кариера както в Гърция, така и в чужбина.

Места

Ираклион

Address
Olimpionikon,84
713 04 Ираклион, Гърция