Прочетете официалното описание

Запознайте се с Копенхагенския бизнес колеж, който е част от Niels Brock. Историята на Нилс Брок датира от повече от 130 години. Научете повече за историята, ценностите, организацията и образованието, предлагани от най-голямата образователна институция в Дания.

115397_20180620_NielsBrock_Copenhagenlife_204.jpg

За Копенхагенския бизнес колеж

Да съкратим една дълга история ...

Нилс Брок съществува от много години, но това не ни пречи да подобряваме и обновяваме бизнес училището. Ние просто отказваме да се откажем и да работим по рутината. Вместо това ние се стремим да продължим да развиваме и включим най-новите знания и технологии в нашите образователни методи. Комбинирането на традиции, натрупани в продължение на десетилетия с нови методи, води до солидно и съвременно образование, което подготвя учениците за следващата стъпка в кариерата си и им осигурява правилните компетенции за корпоративния свят.

Основни ценности

На Нилс Брок се стремим да създадем климат за интелектуален и научен растеж. Разнообразието и включването са ключови фактори за гарантиране, че предлагаме бизнес обучение от най-висок клас. Нилс Брок е ангажиран с разнообразието във всичките му измерения, включително разнообразно представяне в университета, разнообразна общност от гледни точки и фонове и приемане на сложните идентичности във всички лица, свързани с университета. Нилс Брок смята, че институцията ще бъде по-силна в резултат на разнообразната популация от студенти, преподаватели, служители и членове на съвета. Нилс Брок оценява всички, които се стремят да участват и подобряват нашата общност за висше образование, независимо от националния произход, пола, възрастта, социално-икономическата класа, етническата принадлежност, религиозните убеждения, сексуалната ориентация и увреждането.

Мисия и визия

Niels Brock се стреми да предлага подходящи образователни възможности, които осигуряват на датския бизнес свят необходимите конкурентни умения.

Мисия

В Niels Brock се ангажираме да бъдем амбициозни и постоянни, когато разработваме и предлагаме подходящи образователни възможности, които:

  • Осигурете на датския бизнес свят правилните компетенции
  • Оптимизира възможностите за отделните ученици.

Това е приносът на Niels Brock към конкурентната сила на Дания.

115401_20180620_NielsBrock_Copenhagenlife_146.jpg

зрение

Амбицията на Niels Brock е да бъде най-международният и иновативен бизнес колеж в Дания - признат за нашите служители, които оптимизират и улесняват процеса на обучение на учениците.

Правен статут и акредитации

Niels Brock Copenhagen Business College е официално признат датски професионален колеж, предлагащ професионално гимназиално образование и програми за обучение, акредитирани от държавата съгласно консолидационния закон за професионалното образование и обучение №. 1269 от 29 ноември 2017 г.

Niels Brock работи като международно училище, предлагащо следдипломни програми на базата на

  • Споразумение за франчайз с De Montfort University, Leicester, UK
  • Франчайз споразумение с университета Middlesex, Лондон, Великобритания
  • Акредитация от Американския съвет по акредитация на независими колежи и училища (ACICS)

Американската бакалавърска програма; Бакалавър по бизнес администрация е признат за съпоставим с бакалавърска степен по бизнес администрация. Следователно завършилите бакалавърската степен по бизнес администрация могат да кандидатстват за следдипломни програми в датските институции. Прочетете повече тук:

Моля, имайте предвид, че прилагането на кредити, получени от бакалавърската програма на Niels Brock (акредитирана от ACICS) за допускане до друга институция, е решение, взето изключително от университета или колеж, към който кандидатства студентът. Нилс Брок не прави никакво представителство по отношение на възможността за прехвърляне на кредити, спечелени в бакалавърската програма.

Нилс Брок - Копенхагенският бизнес колеж всяка година предоставя редица оценки и акредитационни документи. Искаме да гарантираме, че учениците ще получат възможно най-добро образование и обучение. Прочетете повече за нашите акредитации.

Акредитиран член, ACICS

Niels Brock Copenhagen Business College е акредитиран от Акредитационния съвет за независими колежи и училища, за да присъди американската бакалавърска степен по бизнес администрация. Акредитиращият съвет за независими колежи и училища (ACICS) е вписан като национална (американска) призната агенция за акредитация от Американския съвет за акредитация на висшето образование и американското министерство на образованието *. Тук можете да намерите нашите оценки, каталог и CAR за акредитираните програми ACICS.

* Министерството на образованието спря своето признаване на ACICS от декември 2016 г. до април 2018 г.

115400_NielsBrock_SunnyCopenhagen035.jpg

Факултетът

Copenhagen Business College се намира в сърцето на Копенхаген, на няколко крачки от централната гара Nørreport, главните търговски улици и известното пристанище "Nyhavn". Сградата на факултета е в наскоро реновирана класическа университетска сграда.

Освен че са лидери в своите академични области, много от членовете на нашия факултет също имат опит в работата като анализатори, мениджъри, консултанти, предприемачи, инвеститори, съветници, членове на съвета, автори и ръководители.

Заседателните зали

Ако искате да резервирате заседателна зала за групова работа, свържете се с Front Office.

Библиотека и Отворен учебен център

Библиотеката и Отвореният учебен център за чуждестранни студенти се намират в Биспеторвет, 1-3 на приземния етаж на сградата.

Библиотеката е специализирана в материали, използвани или свързани с курсове, преподавани в Копенхагенския бизнес колеж. Колекцията съдържа различни учебници, вестници, академична литература, периодични издания и бази данни. Всички студенти, служители и преподаватели могат да ползват библиотеката.

Библиотеката разполага с компютри и достъп до интернет, както и места за обучение и работа в групи.

Съоръжения за интернет и печат

На факултета се предоставят безжични интернет връзки, така че студентите да имат достъп до интернет от своите лаптопи и смартфони.

Фотокопирните машини и принтерите се намират в сутерена, което позволява на учениците да отпечатват, копират и сканират документи.

115399_NielsBrock_SunnyCopenhagen096.jpg

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Niels Brock Copenhagen Business College

Университетът Де Монфор и Niels Brock Copenhagen Business College предлагат три специализирани потока на британската бакалавърска степен по бизнес администрация. Тази про ... [+]

Университетът Де Монфор и Niels Brock Copenhagen Business College предлагат три специализирани потока на британската бакалавърска степен по бизнес администрация. Тази програма е замислена като попълване на двугодишни висши образователни степени или дипломи. Трите потока са финанси, маркетинг и стратегия

Вземете BA, акредитирана от Великобритания

Тази една година презареждаща БА ви дава възможност да започнете вашата международна бизнес кариера с бакалавърска степен по бизнес администрация, акредитирана във Великобритания.... [-]

Дания Copenhagen
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Niels Brock Copenhagen Business College

Middlesex University, Лондон, Великобритания и Niels Brock Copenhagen Business College , предлагат тази бакалавърска степен по международна хоспиталност и туризъм в Обеди ... [+]

Преглед

Middlesex University, Лондон, Великобритания и Niels Brock Copenhagen Business College , предлагат тази бакалавърска степен по международна хоспиталност и туризъм в Обединеното кралство. Програмата е проектирана като попълване на двугодишни висши образователни степени или дипломи в областта на гостоприемството и туризма или свързаните с тях изследвания.

Вземете BA, акредитирана от Великобритания... [-]
Дания Copenhagen
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Niels Brock Copenhagen Business College

Университетът De Montfort, Лестър, Великобритания, и Niels Brock Copenhagen Business College с удоволствие предлагат тази 3-годишна програма. ... [+]

Преглед

Университетът "Де Монфор", Лестър, Великобритания и Niels Brock Copenhagen Business College с удоволствие предлагат тази тригодишна програма

Вземете пълна бакалавърска степен по бизнес науки в Обединеното кралство

Тази тригодишна бакалавърска степен ви дава възможност да започнете вашата международна бизнес кариера със специализация по счетоводство

Защо да вземете бакалавърска степен по бизнес науки в КопенхагенЖивее, работи и учи в Копенхаген, ДанияПолучете степен по акредитирана програма във ВеликобританияЗапочнете световната си кариера с акредитирана бакалавърска степен (Hons)Изберете между три потока: СчетоводствоОбучение в Niels Brock Copenhagen Business College в Niels Brock Copenhagen Business College , най-старият бизнес колеж в Дания... [-]
Дания Copenhagen
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

Welcome to Copenhagen Business College