Прочетете официалното описание

Облагодетелстват обществото в световен мащаб

В продължение на почти два века DTU, Техническия университет на Дания, е бил посветен на изпълнението на визията на HC Оерстед-баща на електромагнетизма-който основава на университета през 1829 г., за да се развива и да се създаде стойност, използвайки природните науки и техническите науки в полза на обществото.

Днес, DTU е класирана като една от най-важните технически университети в Европа, продължава да поставя нови рекорди в броя на публикациите, и упорито се увеличи и развиваме нашите партньорства с индустрията и задачи осъществяват чрез научни съвети DTU му.

Броят на прием на студенти е по-висок от всякога и, за единадесетия поредна година, ние сме получили рекорден брой молби от студенти, които искат да предявят степен от техническа елитен университет с глобална перспектива.

Международното измерение е от изключително значение за DTU. През 2015 г. посрещнахме над 600international студенти в нашите магистърски програми, половината от нашите докторанти са наети от чужбина, както и повече от една трета от нашия научен персонал са високо квалифицирани изследователи на международните среди. В допълнение, степента и интензивността на нашите колаборации с други водещи технически университети по целия свят продължават да растат.

DTU има международни програми образователен обмен с над 200 университета по целия свят, и се радва на близки изследователско сътрудничество с нашите партньори, в допълнение към изграждането на изследователски и образователни програми с Nordic Five Tech Алианса, на Euro Tech университети Алианса, KAIST в Южна Корея, на китайско -Danish Center в Пекин, Rensselaer в САЩ, и Nanyang в Сингапур.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Technical University of Denmark - DTU

Бакалавърската (бакалавър) в Общо инженерство е нова международна програма BSc в DTU. Програмата дава широки инженерни умения, солидна техническа-научна основа и силна ме ... [+]

Бакалавърската (бакалавър) в Общо инженерство е нова международна програма BSc в DTU. Програмата дава широки инженерни умения, солидна техническа-научна основа и силна международна профил, който се подготвя за предизвикателна кариера в глобалния пазар на труда. Програмата се предлага за първи път през 2016.

International профил

Програмата дава широки инженерни умения, солидна техническа-научна основа и силна международна профил, който се подготвя за предизвикателна кариера в глобалния пазар на труда.... [-]

Дания Lyngby
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски

Study at DTU – Raj from India

Study at DTU – Hugo from Spain

Study at DTU – Amy from Ireland

Study in Denmark - Wei Han from China (Environmental Engineering)