Прочетете официалното описание

Добре дошли в Truemax академия

3D CGI и анимация е смесица между изкуство и технологии, което изисква прецизно баланс. Той се използва както във филма и игра промишленост, както и в областта на рекламата и много други индустрии. От 1998 г. насам Truemax Academy е специализирана в преподаването на 3D CGI анимация и в двата кратки курсове, както и 3-годишен образование, което е насочено към нуждите на промишлеността за добре образовани служители - сега и в бъдеще. Truemax академия на 3D CGI анимация и е основана през 1998 г. и оттогава е разработила качеството на програми за обучение и обучение на високо ниво.

Ние приемаме студенти от цял ​​свят. За да сте сигурни, че професионалното ниво на образование е толкова висока, колкото е възможно, Ние си сътрудничим с Националното филмово училище на Дания, DADIU, EUCROMA, както и няколко други училища и професионалисти. Truemax Академия предлага няколко курса в 3D графики, както и по рисуване и обучение, съобразени с индивидуалните нужди.

Ние предлагаме най-добрите инструктори и учители, специалисти и творчески гурута, които са - и трябва да бъдат - в челните редици на развитието. Гост-преподаватели и инструктори включват някои от най-добрите в света 3D артисти и експерти от международни производствени-компании като Pixar, DreamWorks, ILM, EA и Walt Disney Company

Дългосрочните програми и кратки курсове

Със седалище в Дания, Truemax академия разработва и предлага дългосрочни програми за обучение, както и кратки курсове в 3D компютърна графика и анимация, за да отговори на нуждите на индустрията и света на бизнеса за добре обучени служители, както сега, така и в бъдеще ,

В сътрудничество с 3D индустрията

Уникални курсове и програми са в процес на непрекъснато развитие в тясно сътрудничество с официална комисия образованието състои от представители от света на телевизията, киното, игра за развитие и бизнес.

Нашите програми и курсове са признати за едни от най-добрите в Европа. В резултат на това, ние продължаваме да привлича все повече чуждестранни студенти. Освен това, ние продължаваме нашето образование в крак с времето с помощта на нашата образователна КОМИТЕТА и широка нашата професионална мрежа в рамките на 3D-индустрията. Всичко това се отразява, че ние се стремим да предоставим най-доброто образование за нашите ученици.

Truemax Academys Mission & Vision

За да се комбинират и да балансира между изкуство и технологии, както и да осигури възможности за професионално развитие на творчески и артистичен студентите. За да се поддържа и постоянно развива тясно сътрудничество с Комитета по образование. За да продължат да привличат и да използват най-добрите международни творчески и професионални 3D артисти като инструктори. За да изпълни амбицията да създаде 3D компютърна графика и анимация на най-високо качество.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага: