University College of Northern Denmark

Представление

Прочетете официалното описание

Университетският колеж в Северна Дания (UCN) е датска висша образователна институция, работеща в областта на образованието, развитието, приложните изследвания и иновациите. UCN е активен в здравеопазването и уелнес, социалните изследвания и образованието, технологиите и бизнеса, обучението и ученето през целия живот. Имаме над 10 000 студенти в пълни образователни програми и повече от 8 000 студенти на непълно работно време, които преминават през висше и по-нататъшно образование и обучение. Като регионална институция обслужваме северната част на Дания.

UCN има дългогодишни връзки с бизнеса, индустрията, обществения сектор и професионалните организации и ангажиментът ни да бъдем водещ университет по професионално висше образование в Дания, означава да се възползвате от нашия стремеж да гарантирате, че вие, нашите завършили, са първият избор на работодатели.School

Каквото и да искате - или ако все още не сте сигурни - ще направим всичко, за да увеличим възможностите си и да ви помогнем да се стремите към една щастлива и успешна бъдеща кариера.

От бизнес към гостоприемство, ИТ технологии и управление на строителството, всяка от нашите програми е предназначена да развие уменията, които работодателите търсят. Ние се фокусираме върху приложените управленски умения, което означава, че ние не само ви преподаваме теории, но също така се уверете, че знаете как да ги използвате на практика за реални предизвикателства, които се случват в реалните компании. UCN работи в тясно сътрудничество с опитни бизнесмени, за да организира нашите учебни програми.
School - indoor

Практическият опит в бизнеса или индустрията ви дава реално предимство, когато започнете да търсите работа. Ние предлагаме работни отношения и задължителни стажове по всички наши програми, като ви даваме възможност да развиете уменията, от които се нуждаете за кариерата си, и по този начин да увеличите възможностите си за намиране на работа и предприемачеството.

UCN предлага професионални академични програми на студенти, които имат нужда от бърз достъп до бизнес кариера. Ние постигаме целите си чрез модерен учебен подход , висококачествени учебни заведения и ангажиран персонал и студенти.

Вратите на UCN са отворени както за датски, така и за международни студенти от цял ​​свят. Предлагаме 19 програми, които са изцяло преподавани на английски език.
Students

UCN е там за вас и вашата кариера!

Места

Олборг

Address
University College of Northern Denmark, Sofiendalsvej 60, Aalborg SV
9200 Олборг, Дания