VIA University College

Представление

Прочетете официалното описание

VIA University College е най-големият и международен университетски колеж в Дания - известен също като университет за приложни науки - с общо 19 000 студенти, от които 3 500 са международни студенти от цял свят.

Нашият фокус върху иновациите и предприемачеството ни даде наградата като водеща предприемаческа институция за висше образование в Дания през 2014, 2018 и 2019 година.

Обхващаме региона на Централна Дания с общо осем модерни кампуса, които се характеризират с динамична и интердисциплинарна среда, в която учениците се срещат по програми и факултети.

VIA предлага разнообразни програми по английски език в областта на бизнеса, строителството, дизайна и инженеринга.

акредитация

VIA е сертифициран притежател на харта ERASMUS. Ние сме член на Европейската асоциация за осигуряване на качеството във висшето образование (ENQA) и притежаваме сертификат за квалификация от Китайската народна република. VIA е и единствената акредитирана институция в Дания от Института по архитектурни технологии (CIAT).

Различен стил на преподаване

Скандинавският подход към висшето образование е дълбоко вкоренен в професиите, за които обучаваме нашите възпитаници.

Студентите изучават най-новите теории и методи, участват в изследователски и иновационни дейности и получават практически опит чрез практическо обучение.

Насърчаваме учениците да се ангажират и обменят идеи с лесен достъп до преподаватели и персонал. Ние предлагаме малки класове, симулационно обучение и електронно обучение.

Присъединете се към нашата виртуална отворена къща

Два пъти в годината VIA University College предоставя опит на отворената къща, тъй като ви каним да се запознаете практически с нашите студенти, служители и институция.
Тук можете да научите повече за VIA , нашите програми и да зададете всички въпроси, които може да имате относно възможностите за обучение, финансите или живота в Дания.
Посетете en. VIA .dk / virtual-open-houseМеста

Хернинг

Address
VIA University College
Campus Herning
Birk Centerpark 5
DK-7400 Herning
Denmark

7400 Хернинг, Дания

Хорсенс

VIA University College - Campus Aarhus C

Address
VIA University College
Campus Horsens
Chr. M. Oestergaards Vej 4
DK-8700 Horsens
Denmark

8700 Хорсенс, Дания
Уебсайт
Телефон
+45 87 55 00 10

Aarhus

Address
VIA University College
Campus Aarhus C
Ceresbyen nr. 24
DK-8000 Aarhus C

8000 Aarhus, Дания