Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Представление

Прочетете официалното описание

За EUAS

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) , основан през 1992 г., е най-големият частен университет в Естония. Нашите 1600 студенти ни правят лидер на пазара, но ни позволяват да бъдем фокусирани и близки до нашите студенти - както ни харесва. Ние се гордеем с нашите практически учебни програми, в които обучението се извършва чрез правене; нашата мрежа от партньори от света на бизнеса, както пъргави стартъпи, така и утвърдени лидери в бранша; и нашата стройна организация се стреми да направи възможно най-гладкото изживяване. EUAS има възпитаник мрежа с над 5000 завършили.

 • Ние предлагаме вникване в утрешните тенденции в предприемачеството чрез солидна мрежа от гостуващи лектори и ментори от света на бизнеса.
 • EUAS програми на EUAS са фокусирани върху предприемаческата креативност и приложимите бизнес умения.
 • EUAS се намира в Талин, Естония, в сърцето на Ülemiste City, иновационния кампус, наречен „Силиконовата долина на север“.

Ползи за студентите при избора на EUAS

 • Висококачествено европейско образование на достъпна цена
 • Един от малкото европейски университети, предлагащи специалности по руски език
 • Намира се в Талин, често се брои сред градовете с най-високо качество на живот в света
 • Отличен социален живот в Талин както за английски, така и за руски език
 • Страхотни стартиращи и бизнес възможности в Ülemiste City и извън него
 • Глобално семейство от студенти от Европа, Азия, Африка и Америка

Сред многото причини за избора на Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) пет се открояват.

 • EUAS е международен университет със студенти от цял свят. Нашите студенти имат избор да учат на естонски, английски или руски. Нашите учебни програми са разработени в синхрон с корпоративни партньори отвъд граница, а преподавателският ни състав се радва от
 • Ние сме малки, но съсредоточени , свеждайки записването и ежедневната бюрокрация до минимум и вниманието ни там, където принадлежи - предлагайки на нашите студенти най-доброто възможно обучение по предприемачество. Нашите 1600 студенти ни правят лидер на пазара на частно висше образование в Естония.
 • Ние сме университет от предприемачи , от предприемачи и за (бъдещи) предприемачи. В EUAS се опитваме да накараме хората да научат ценни уроци от успехите на другите, както и от грешки. Ние предлагаме на нашите студенти интензивен контакт с света на бизнеса по време на обучението им под формата на посещаващи лекции, редовни неформални срещи и стажове. Средно нашите завършители печелят повече от завършилите от Талинския университет или от Университета в Тарту, големите естонски публични университети.
 • Намираме се в Талин, една от стартиращите горещи точки в Европа с непрекъснато увеличаващи се възможности за намиране на точния екип, оформяне на правилния продукт, набиране на средства и излитане с вашата идея. За стремежи в интрапрениерната кариера, не се вглеждайте по-далеч от нашите добри съседи и стажантски партньори от различни индустрии с висока стойност в Ülemiste City, иновационният кампус, наречен „Силиконовата долина на север“.
 • Лесно достъпно и евтино местоположение. Естония е добре свързана с която и да е част от света, а разходите за живот (настаняване, храна, транспорт) са много по-разумни, отколкото например в Скандинавия и Великобритания. Всичко това са възможностите в света без никакви излишни и още по-забавни .

  EUAS е университет за хора, които се EUAS към следващото голямо нещо.

Места

Талин

Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences

Address
Suur-Sõjamäe 10a
11415 Талин, Окръг Харджу, Естония
Уебсайт
Телефон
+372 610 1900